Περιορισμός προσλήψεων στα Σώματα Ασφαλείας
Μακάρι να μη πάρουν μόνο 580 όπως ήταν να πάρουν το 2015. Οι ελλείψεις είναι πάρα πολλές και θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα με τις συνταξιοδοτήσεις που αναμένονται. Λέτε να πάρουν παραπάνω απο 580?
XΛωμό το κόβω αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Οι εκλογές πάντως δε θα γίνουν το '14 οπότε το να βγει προκύρηξη Ε. Φ για ψήφους δε στέκει.
Οι εκλογές πάντως δε θα γίνουν το '14 οπότε το να βγει προκύρηξη Ε. Φ για ψήφους δε στέκει.
Εγω νομιζω οτι επειδη βλεπουν τι Ερχεται τις κρατανε σαν ''ασσους στο μανικι'' σημερα εμαθα απο φιλο που εχει τον αδερφο του στο υπ. Δικαιοσυνης οτι η προκ. Των 500 σωφρ. Ειναι ετοιμη αλλα δεν την βγαζουν για αγνωστο μεχρι στιγμης λογο...
Προφανώς περιμένουν για να εφαρμόσουν κάποιο μέτρο ώστε να γλυκάνουν τον κόσμο όσο μπορούν με κάποιες προσλήψεις
Εδω ρε μαγκες ειναι στο παρα 5 τοοοοσοοο καιρο η προκ για τους σωφρονιστικους και παλι βλεπετε οτι δεν βγαινει, τι περιμενετε να παρει αστυνομια?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 23
Μερικοί ζούνε στην κοσμάρα τους, ο άλλος κάθεται και πιστεύει τον ρέμπελο της ΟΝΝΕΔ, καλό ΟΑΕΔ να του ευχηθείς από εμένα.
Greek_Army έγραψε:Μερικοί ζούνε στην κοσμάρα τους, ο άλλος κάθεται και πιστεύει τον ρέμπελο της ΟΝΝΕΔ, καλό ΟΑΕΔ να του ευχηθείς από εμένα.

Greek_Army έγραψε:Μερικοί ζούνε στην κοσμάρα τους, ο άλλος κάθεται και πιστεύει τον ρέμπελο της ΟΝΝΕΔ, καλό ΟΑΕΔ να του ευχηθείς από εμένα.

- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
580 ατομα τον αυγουστο παιδες. Μου το ειπε αστυνομικος.
500 αστυφυλακες και 80 αξ/κοι. Ναι αυτο το ξερουμε...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 23
Τα 3 τελευταία μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες