Περιορισμός προσλήψεων στα Σώματα Ασφαλείας

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΕΛ.ΑΣ92
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από ΕΛ.ΑΣ92 »

Φίλε υπάρχουν πλέον οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου με τις οποίες και στο ΦΕΚ να δημοσιευτεί κάτι, μπορούν να το αλλάξουν ή να το αναιρέσουν. Ας μη χάνουμε τις ελπίδες μας. Μέχρι το καλοκαίρι υπολείπεται αρκετός χρόνος.
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από panos2171 »

Φυσικά και μπορεί να υπάρξει τροποποίηση αλλά προσωπικά από τη στιγμή που πλέον δεν είναι φήμες δεν μπορώ να ρισκάρω τόσο χρήμα σε φροντιστήρια (γιατί για το διάβασμα και τζάμπα να πάει δεν έγινε και κάτι τραγικό) μιας και στόχευα σε αυτή τη σχολή μόνο.
Άβαταρ μέλους
HarisGK
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από HarisGK »

Τωρα εσεις πιστευεται αληθεια οτι η περικοπη γινεται λογω υπερογκης δαπανης; Δηλ 200 εφοριακους που θα παρουν το 2013 δεν ειναι δαπανη και θα τους πληρωνουν 1000 ευρω το μηνα περιπου και δουλεια δεν θα κανουν ο δενδιας το χει πει θελει μια αστυνομια των 25000 ατομων οι αναγκες ομως θελουν περισσοτερα ατομα κατι προς ιδιωτικη αστυνομια απο εξω μου κανει εμενα αυτο απλα μας το φερνουν πλαγιως και σιγα σιγα μακαρι να βγω λαθος γιατι και γω φετος δινω μονο για αστυνομια και ηταν η μονη μου επιλογη και στην ηλικια που ειμαι αλλα δεν το βλεπω. Τι θα βγει και θα πει καναμε λαθος 4 υπουργοι που υπογραψαμε και το περνουμε πισω?
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

AΝ αποφασίσουν να κάνουν αλλαγή μπορεί να προφασιστούν διάφορα. Πχ άλλο ένα μέτρο που αποφασίστηκε για την ''καλύτερη αστυνομία'' φαίνεται ότι δεν πάει και τόσο καλά. Σ αυτό μπορούμε να προσθέσουμε και την εξέγερση των λαθρομεταναστών στην Κομοτηνή όπου η ''πολυάριθμη'' αστυνομία απ ότι φαίνεται δεν επαρκεί για τη φύλαξή τους. http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/h-bomba-sto-xalandri-allazei-ta-dedomena-sth-fylaksh-twn-dikastikwn.html
giannhsK

Δημοσίευση από giannhsK »

Όλα αυτα ειναι για Αστυφιλακες και αξιωματικούς. Για ειδικούς φρουρούς δεν αναφέρεται τιποτα. Οπότε περιμένουμε... Μπόρει μεσα στο επόμενο έτος να δουν ότι χρειάζονται και να προσλάβουν. Διότι αυτοί δεν είναι μόνιμοι αλλα συμβασιούχοι... Μην πανικοβάλεστε...
john

Δημοσίευση από john »

Παντως εγω νομιζω οτι ενστολο πρωσοπικο θα ξαναπαρουν το 2015 (ειδικους φρουρους, λιμενικο, πυροσβεστικη) και αμα θα παρουν και πιστευω μικρο αριθμο εως 500 ατομα.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Τωρα μονο σεκιουριταδες
αν μπω θελω εκαμ

Δημοσίευση από αν μπω θελω εκαμ »

giannhsK έγραψε:Όλα αυτα ειναι για Αστυφιλακες και αξιωματικούς. Για ειδικούς φρουρούς δεν αναφέρεται τιποτα. Οπότε περιμένουμε... Μπόρει μεσα στο επόμενο έτος να δουν ότι χρειάζονται και να προσλάβουν. Διότι αυτοί δεν είναι μόνιμοι αλλα συμβασιούχοι... Μην πανικοβάλεστε...

συμφωνω φιλε μου και εγω αυτο το συμπερασμα οταν διαβασα το φεκ που εβγαλαν. Μιλαει για αξιωματικους και μονο και αναφερεται σε ακαδημαικα ετη. Εικόνα

Άβαταρ μέλους
chris85
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από chris85 »

giannhsK έγραψε:Όλα αυτα ειναι για Αστυφιλακες και αξιωματικούς. Για ειδικούς φρουρούς δεν αναφέρεται τιποτα. Οπότε περιμένουμε... Μπόρει μεσα στο επόμενο έτος να δουν ότι χρειάζονται και να προσλάβουν. Διότι αυτοί δεν είναι μόνιμοι αλλα συμβασιούχοι... Μην πανικοβάλεστε...

Και εγώ αυτό θέλω να πιστεύω. Από την άλλη όμως ο Υπουργός είπε πως η Αστυνομία και το Σώματα Ασφαλείας είναι υπερπλήρη σε προσωπικό και Εισηγήθηκε την μείωση στο μισό των οργανικών θέσεων στην Αστυνομία. Και εγώ λέω το εξής απλό. Πώς με την καινούρια Αντιπυρική περίοδο θα προσληφθούν κατόπιν εισήγησης εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες εθελοντές δασοπυροσβέστες και θα τεθούν στην διάθεση της "Υπερπλήρους" σε προσωπικό Πυροσβεστικής; Αυτά που γίνονται και λέγονται είναι αν μη Τι Άλλο αστεία έως τραγελαφικά.

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Να πάτε σε εταιριες σεκιουριτι να πάρετε σειρα, θα γινει χαμος
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

chris85 έγραψε:

Και εγώ αυτό θέλω να πιστεύω. Από την άλλη όμως ο Υπουργός είπε πως η Αστυνομία και το Σώματα Ασφαλείας είναι υπερπλήρη σε προσωπικό και Εισηγήθηκε την μείωση στο μισό των οργανικών θέσεων στην Αστυνομία. Και εγώ λέω το εξής απλό. Πώς με την καινούρια Αντιπυρική περίοδο θα προσληφθούν κατόπιν εισήγησης εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες εθελοντές δασοπυροσβέστες και θα τεθούν στην διάθεση της "Υπερπλήρους" σε προσωπικό Πυροσβεστικής; Αυτά που γίνονται και λέγονται είναι αν μη Τι Άλλο αστεία έως τραγελαφικά.

Το μνημόνιο έλεγε ξεκάθαρα για πάγωμα προσλήψεων στους ένστολους, απλά υπήρχε μια ασάφεια ως προς το θέμα της εισαγωγής μέσω πανελληνίων γιατί εκεί εμπλέκεται και το υπ. Παιδείας οπότε το ξεκαθάρισαν, αυτό δεν αναιρεί την πρώτη απόφαση αν και κατά όπως το κόβω θα πάρουν Ε. Φ μάλλον τη νέα χρονιά, ελλείψεις υπάρχουν οπότε...
Vasily Zaytsev
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Vasily Zaytsev »

Δηλαδη παιδεια εγω που παω φετος φροντιστηριο για την αστυφυλακον κυριος, τσαμπα κοπο και χρηματα δινω?
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Avatar »

Είπαν ότι οι αστυνομικές σχολές δεν θα πάρουν άτομα μέχρι το 2014 τώρα όμως το τι θα γίνει κανείς δεν το ξέρει, ούτε αυτοί καλά καλά (πχ στις 16 νεομβρίου είπαν ότι δεν θα έχουμε φράγκο και θα βαρέσουμε διάλυση αν δεν πάρουμε τη δόση αλλά ακόμα να την πάρουμε και θα πληρωθούν κανονικά μισθοί-συντάξεις επομένος καταλαβαίνεις ότι από την ανικανότητά τους όλα είναι πιθανά) . Μιας και έχεις αρχίσει η γνώμη μου είναι να κάνεις την προσπάθεια σου και αν τελικά δεν μπουν στο μηχανογραφικό οι αστυνομικές σχολές παίρνα σε κάποια άλλη σχολή... Μπορεί και να μπουν οι αστυνομικές ποτέ δεν ξέρεις αν και το βλέπω πολύ χλωμό
HarisGK

Δημοσίευση από HarisGK »

Μεχρι το 15 ειπαν και εγω ευχομαι να παρουν φετος και ειναι η τελευταια μου χρονια ηλικιακα αν αλλαξει κατι μεχρι το μαρτη θα το δουμε αν και εγω δεν το νομιζω
ΕΛ.ΑΣ92
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από ΕΛ.ΑΣ92 »

Μέχρι το Φλεβάρη υπάρχει περιθώριο που δηλώνουμε για Πανελλήνιες και συπληρώνουμε τη φόρμα για Αστυνομικες Σχολες αν υπάρχουν τότε είμαστε τυχεροί.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες