Θέσπιση νομοθεσίας για τη μείωση του μισθολογικού κόστους του δημοσίου κατά 151 εκατ. Ευρώ το 2013 κα επί πλέον 34 εκατ. Ευρώ το 2014.
Συμπεριλαμβάνονται η μείωση του κόστους των συμβούλων (κατά 11 εκατ. ευρώ το 2013), καθώς και το πάγωμα των προσλήψεων στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
GIORGOS έγραψε:Θέσπιση νομοθεσίας για τη μείωση του μισθολογικού κόστους του δημοσίου κατά 151 εκατ. Ευρώ το 2013 κα επί πλέον 34 εκατ. Ευρώ το 2014.
Συμπεριλαμβάνονται η μείωση του κόστους των συμβούλων (κατά 11 εκατ. Ευρώ το 2013), καθώς και το πάγωμα των προσλήψεων στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Αυτό πού το βρήκες; Υπάρχει κάποια πηγή ή κάποιο λίνκ;
Δεν απεχει αλλα αλλο να μην μπορεις να κανεις προσληψεις το 2013 κ αλλο να βγει προκηρυξη τωρα το 2012 οσο μενει γιατι αν 13-14 δεν θα μπορει να παρει πως θα καλυφθουν τα κενα?
Εαν ισχύει είναι άσχημα νέα. Ακόμη και τώρα να βγεί η προκήρυξη, αύριο πρωί, τα έξοδα θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό του 2013. Όπως έγινε με τη προκήρυξη του 11 του 10 κλπ.
Σε άλλες εφημερίδες-Σελίδες, περισσότερο αξιόπιστες, δεν το αναφέρουν όπως το έγραψαν στη zougla.
Dea_Lok έγραψε:Εαν ισχύει είναι άσχημα νέα. Ακόμη και τώρα να βγεί η προκήρυξη, αύριο πρωί, τα έξοδα θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό του 2013. Όπως έγινε με τη προκήρυξη του 11 του 10 κλπ.
Σε άλλες εφημερίδες-Σελίδες, περισσότερο αξιόπιστες, δεν το αναφέρουν όπως το έγραψαν στη zougla.
Καλά, μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα όλο αυτό. Άν και το zougla γενικά το θεωρώ ως αξιόπιστη πηγή.
Πώς αλλιώς μπορεί να μεταφραστεί; Πάγωμα των προσλήψεων μέχρι νεωτέρας.
Άν τελικά ισχύσει αυτό... Μετά την ψήφιση εννοώ. Σημαίνει Ότι Δε θα Βγουν Προκηρύξεις προσλήψεων το 2013-2014! Αυτό δεν αφορά προσλήψεις-άρα και θέσεις προκηρύξεων που έχουν Βγει Πριν Το 2013... Και έχουν ήδη υπολογισθεί στον Προϋπολογισμό! Απλά μαθηματικά... Οι προκηρύξεις που έχουν Βγει Είναι μέσα στον Προϋπολογισμό Του 12-13-14-15... Κλπ! Αλλιώς δε θα είχαν βγει! Άρα μην Πανικοβάλλεται Τον κόσμο που είναι ήδη σε μία προκήρυξη! Και εννοείται μην τον πανικοβάλλεται μέχρι τα πράγματα να σιγουρευτούν γιατί ακούγονται πολλά σε αυτή τη χώρα και πάρα πολλά δεν αληθεύουν καν! Είδωμεν
Εχω χασει τις ελπιδες μου για προκηρυξη μεσα στο 12... Πλεον ειναι δυσκολα... Σκεφτείτε και οτι απο τα 31,5δις τα 30 πανε στις τραπεζες... Με το 1,5 ποια τρυπα θα πρωτοκλεισουν... Και με βαση αυτα που διαβαζω εδω... Παμε για το 15...
310LELE έγραψε:Εχω χασει τις ελπιδες μου για προκηρυξη μεσα στο 12... Πλεον ειναι δυσκολα... Σκεφτείτε και οτι απο τα 31,5δις τα 30 πανε στις τραπεζες... Με το 1,5 ποια τρυπα θα πρωτοκλεισουν... Και με βαση αυτα που διαβαζω εδω... Παμε για το 15...
Ισχύει αυτό που λες αλλά ας θυμηθούμε ότι και πέρσυ τα ίδια λεγόντουσαν αλλά βγήκε Προκήρυξη και όχι μία αλλά Τρεις (Ε. Φ, Λιμενικό, Πυροσβεστική). Δεν λέω πως η κατάσταση φέτος είναι ίδια με την περσινή αλλά ας μην γελιόμαστε. Εάν υπάρχει η θέληση να γίνουν προσλήψεις θα γίνουν. Είτε φέτος είτε του χρόνου. Δεν Πιστεύω να υπάρξει πάγωμα των προσλήψεων μέχρι το '15.