ΕΛΔΥΚ: Τι γίνεται με τις άδειες;

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
tsad
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από tsad »

Ελπίζω να μην είμαι εκτός θέματος. Μιας και από οτι καταλαβαίνω οι έξοδοι είναι μπόλικοι, μπορώ κάποια φορά να αρνηθώ έξοδο και να παραμείνω στο στρατόπεδο;
Ταξιάρχης

Δημοσίευση από Ταξιάρχης »

Ευχαριστώ για την απάντηση. Και κάτι ακόμα. Επειδή είμαι φοιτητής θα δικαιούμαι τις φοιτητικές άδειες κανονικά ή παίζει κάτι διαφορετικό. Και θα έχω κάποιο ελεύθερο χρόνο σχετικά για λίγο διάβασμα?
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Ταξιάρχης έγραψε:Ευχαριστώ για την απάντηση. Και κάτι ακόμα. Επειδή είμαι φοιτητής θα δικαιούμαι τις φοιτητικές άδειες κανονικά ή παίζει κάτι διαφορετικό. Και θα έχω κάποιο ελεύθερο χρόνο σχετικά για λίγο διάβασμα;

Διάβασε αυτήν εδώ την απάντηση. Επίσης διάβασε εδώ .

Λευτέρης

Δημοσίευση από Λευτέρης »

Γεια χαρά,
παρουσιάζομαι με την στ εσσο νοεμβρίου,
αν παώ ελδυκ, θα ήθελα να πάρω την πρώτη μου άδεια 23 γενάρη για περίπου 10 μέρες και μετά ακόμη μια 3ήμερη στα τέλη Μάρτη, για λόγους εξεταστικής και παρουσίασης πτυχιακής αντίστοιχα, σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού. Υποθέτω ότι θα τις πάρω πιο εύκολα ως φοιτητικές; Σ'αυτή την περίπτωση ο διοικητής θα αρκεστεί σε μια βεβαίωση γραμμένη στα αγγλικά ότι έκανα διαγωνίσματα υπογεγραμμένη απ τους καθηγητές μου;
AlexandrosCh
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από AlexandrosCh »

Καλησπέρα, προς το παρών βρίσκομαι σε αναβολή για τις σπουδές μου που θα τις τελιώσο σε έναν χρόνο απο τώρα περίπου (καλοκαίρι 2017) , έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές στις ΕΛΔΥΚ;

Stolis
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από Stolis »

Καλησπέρα,

Στο σίτε της ΕΛΔΥΚ λέει πως δικαιούμαστε 1 δωρεάν μεταφορά πήγαινε-έλα προς Ελλάδα. Τι γίνετε όμως στις υποχρεωτικές άδειες (Πάσχα, Καλοκαίρι, Χριστούγεννα, Επαναπατρισμός); Αυτές τις πληρώνω εγώ μιας και η 1 δωρεάν μεταφορά δε φτάνει για όλες, ή είναι πληρωμένες από αυτούς συν η 1 δωρεάν που μου παρέχουν;

Επίσης κάτι ακόμα. Τώρα με τα ΣΥΠΟ που σε στέλνουν κατευθείαν στη μονάδα, το ίδιο ισχύει και για ΕΛΔΥΚ; Δηλαδή θα κάνω εκπαίδευση και ορκωμοσία στη Κύπρο κατευθείαν ή στη Θήβα όπου και παρουσιάζομαι?
Άβαταρ μέλους
Chrast
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Re: ΕΛΔΥΚ: Τι γίνεται με τις άδειες;

Δημοσίευση από Chrast »

Stolis έγραψε: Κυρ Φεβ 23, 2020 9:56 pm Καλησπέρα, Στο σίτε της ΕΛΔΥΚ λέει πως δικαιούμαστε 1 δωρεάν μεταφορά πήγαινε-έλα προς Ελλάδα. Τι γίνετε όμως στις υποχρεωτικές άδειες (Πάσχα, Καλοκαίρι, Χριστούγεννα, Επαναπατρισμός) ; Αυτές τις πληρώνω εγώ μιας και η 1 δωρεάν μεταφορά δε φτάνει για όλες, ή είναι πληρωμένες από αυτούς συν η 1 δωρεάν που μου παρέχουν; Επίσης κάτι ακόμα. Τώρα με τα ΣΥΠΟ που σε στέλνουν κατευθείαν στη μονάδα, το ίδιο ισχύει και για ΕΛΔΥΚ; Δηλαδή θα κάνω εκπαίδευση και ορκωμοσία στη Κύπρο κατευθείαν ή στη Θήβα όπου και παρουσιάζομαι;
Την ίδια απορία έχω και εγώ περίπου και δεν έχω βρει κάπου ξεκάθαρη απάντηση παιδιά. Παίρνεις ας πούμε σύνολο 30-40 μέρες άδειας μαζί με τιμητικές, γιορτές, αγροτική κτλπ όσο είσαι Κύπρο (δηλαδή πλην ορκομωσίας, επαναπατρισμού και 5 μέρες πριν φύγεις για Κύπρο αν έχω καταλάβει καλά). Πως τις χρησιμοποιείς, μπορείς να τις κολλήσεις όλες στη γιορτή να χρησιμοποιήσεις μόνο τη δωρεάν μετακίνηση ή με τίποτα οπότε άντε να τις κάνεις σε 2-3 μετακινήσεις σύνολο γιατί πέρα από αυτό μαζεύονται σχετικά πολλά τα αεροπορικά και ο κόπος για σχετικά λίγες μέρες κατά εμέ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια απάντηση.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες