ΕΛΔΥΚ: Τι γίνεται με τις άδειες;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 9
- Επάγγελμα: Σχεδιαστης μεσω συστηματων Η/Υ
Για τις αερογραμμες απο Παφο που ειναι κατα πολυ φθηνοτερες απο Λαρνακα, ενα παλικαρι που πηγε να παρει εισητηριο εφαγε, καταρχας ακυρο απο την εταιρεια (για αγνωστο λογο) και υστερα απο αξιωματικο. Οποτε μην εισθε και πολυ σιγουροι για το οτι μπορειτε να χρησιμοποιησετε αυτο το "κονε".
vectorone έγραψε:Για τις αερογραμμες απο Παφο που ειναι κατα πολυ φθηνοτερες απο Λαρνακα, ενα παλικαρι που πηγε να παρει εισητηριο εφαγε, καταρχας ακυρο απο την εταιρεια (για αγνωστο λογο) και υστερα απο αξιωματικο. Οποτε μην εισθε και πολυ σιγουροι για το οτι μπορειτε να χρησιμοποιησετε αυτο το "κονε".
το άκυρο απο την εταιρία μου ακούγεται. Άκυρο αλλά τσπ. Το άκυρο από τον αξιωματικό του που κολλάει ; Αφού ήταν αδειούχος γιατί δεν του επιτράπηκε Να χρησιμοποιήσει όποια εταιρία θέλει για να επιστρέψει στην Ελλάδα εφόσον πληρώνει το εισιτήριο από την τσέπη του; Και με πια λογική ζήτησε την άδεια του αξιωματικού για να διαλέξει εταιρία ;

-
- Επιλοχίας
Pavlos K. έγραψε:vectorone έγραψε:Για τις αερογραμμες απο Παφο που ειναι κατα πολυ φθηνοτερες απο Λαρνακα, ενα παλικαρι που πηγε να παρει εισητηριο εφαγε, καταρχας ακυρο απο την εταιρεια (για αγνωστο λογο) και υστερα απο αξιωματικο. Οποτε μην εισθε και πολυ σιγουροι για το οτι μπορειτε να χρησιμοποιησετε αυτο το "κονε".
το άκυρο απο την εταιρία μου ακούγεται. Άκυρο αλλά τσπ. Το άκυρο από τον αξιωματικό του που κολλάει ; Αφού ήταν αδειούχος γιατί δεν του επιτράπηκε Να χρησιμοποιήσει όποια εταιρία θέλει για να επιστρέψει στην Ελλάδα εφόσον πληρώνει το εισιτήριο από την τσέπη του; Και με πια λογική ζήτησε την άδεια του αξιωματικού για να διαλέξει εταιρία ;
Δεν του ζητησε αδεια, συμβουλη ζητησε απο τον διοικητη του λοχου του, αφου τα λεγανε καλα και ο λοχαγος ηταν υποτιθεται ψαγμενος. Αλλα τον προειδοποιησε ο λοχαγος (με αυτη την εννοια ακυρο) οτι 1ον) Υπαρχει πιθανοτητα να τον ακυρωσουν για τα εισητηρια και 2ον) Δεν φερει καμια ευθυνη ετσι και τον επιανε κανενας αξιωματικος στην Παφο, αφου απαγορευεται υποτιθεται να απομακρυνομαστε απο τη Λευκωσια.
vectorone έγραψε:Pavlos K. έγραψε:vectorone έγραψε:Για τις αερογραμμες απο Παφο που ειναι κατα πολυ φθηνοτερες απο Λαρνακα, ενα παλικαρι που πηγε να παρει εισητηριο εφαγε, καταρχας ακυρο απο την εταιρεια (για αγνωστο λογο) και υστερα απο αξιωματικο. Οποτε μην εισθε και πολυ σιγουροι για το οτι μπορειτε να χρησιμοποιησετε αυτο το "κονε".
το άκυρο απο την εταιρία μου ακούγεται άκυρο αλλά τσπ...
Δεν του ζητησε αδεια, συμβουλη ζητησε απο τον διοικητη του λοχου του...
Θα έρθω σε επικοινωνία με την εταιρία και θα ρωτήσω αν έχει πρόβλημα στο να επιβηβάζει φαντάρους. Τώρα για το θέμα απαγόρευσης απομάκρυνσης απο τη Λευκωσία, εφόσων κυκλοφορεί κάποιος με πολιτικά δεν νομίζω να παίζει και τόσο άγχος από την στρατονομία με τη λογική ότι δεν θα είναι και τόσο εύκολο να σε σταματήσουν εκτός και αν γίνει κάποιο περιστατικό με το οποίο εμπλέκεσαι. Λογικά μιλώντας ^^.
Μόλις έχω νέα από την εταιρία θα τα ποστάρω εδώ
-
- Επιλοχίας
Pavlos K. έγραψε:vectorone έγραψε:Pavlos K. έγραψε:vectorone έγραψε:Για τις αερογραμμες απο Παφο που ειναι κατα πολυ φθηνοτερες απο Λαρνακα, ενα παλικαρι που πηγε να παρει εισητηριο εφαγε, καταρχας ακυρο απο την εταιρεια (για αγνωστο λογο) και υστερα απο αξιωματικο. Οποτε μην εισθε και πολυ σιγουροι για το οτι μπορειτε να χρησιμοποιησετε αυτο το "κονε".
το άκυρο απο την εταιρία μου ακούγεται άκυρο αλλά τσπ...
Δεν του ζητησε αδεια, συμβουλη ζητησε απο τον διοικητη του λοχου του...
Θα έρθω σε επικοινωνία με την εταιρία και θα ρωτήσω αν έχει πρόβλημα στο να επιβηβάζει φαντάρους. Τώρα για το θέμα απαγόρευσης απομάκρυνσης απο τη Λευκωσία, εφόσων κυκλοφορεί κάποιος με πολιτικά δεν νομίζω να παίζει και τόσο άγχος από την στρατονομία με τη λογική ότι δεν θα είναι και τόσο εύκολο να σε σταματήσουν εκτός και αν γίνει κάποιο περιστατικό με το οποίο εμπλέκεσαι. Λογικά μιλώντας ^^.
Μόλις έχω νέα από την εταιρία θα τα ποστάρω εδώ
Λογικα μιλωντας ξεχωριζεις απο τα 50 μετρα οτι εισαι "Ελλαδιτης" και η Στρατονομια μπορει να σε παρει χαμπαρι ανετα. Στην τελικη μας προδιδει η προφορα, το κουρεμα και το ξυρισμα. Και το ξαναλεω, τυπικα απαγορευεται να φευγεις απο τη Λευκωσια. Ασχετως που ολοι εχουμε παει Λαρνακα κτλ.
vectorone έγραψε:Λογικα μιλωντας ξεχωριζεις απο τα 50 μετρα οτι εισαι "Ελλαδιτης" και η Στρατονομια μπορει να σε παρει χαμπαρι ανετα. Στην τελικη μας προδιδει η προφορα, το κουρεμα και το ξυρισμα. Και το ξαναλεω, τυπικα απαγορευεται να φευγεις απο τη Λευκωσια. Ασχετως που ολοι εχουμε παει Λαρνακα κτλ.
Αυτό με την απαγόρευση ξέρεις αν ισχύει και για την 35ΜΚ ;
p.s. Ακόμα να καταφέρω να επικοινωνήσω με την ryanair. Υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταυτότητα, που οι φαντάροι δεν έχουν, λογικά όμως με διαβατήριο θα κάνει κάποιος δουλειά. Όταν καταφέρω να τους βρω θα ξέρουμε. Ούτε να κρύβονταν...
-
- Επιλοχίας
Pavlos K. έγραψε:vectorone έγραψε:Λογικα μιλωντας ξεχωριζεις απο τα 50 μετρα οτι εισαι "Ελλαδιτης" και η Στρατονομια μπορει να σε παρει χαμπαρι ανετα. Στην τελικη μας προδιδει η προφορα, το κουρεμα και το ξυρισμα. Και το ξαναλεω, τυπικα απαγορευεται να φευγεις απο τη Λευκωσια. Ασχετως που ολοι εχουμε παει Λαρνακα κτλ.
Αυτό με την απαγόρευση ξέρεις αν ισχύει και για την 35ΜΚ ;
p.s. Ακόμα να καταφέρω να επικοινωνήσω με την ryanair. Υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταυτότητα, που οι φαντάροι δεν έχουν, λογικά όμως με διαβατήριο θα κάνει κάποιος δουλειά. Όταν καταφέρω να τους βρω θα ξέρουμε. Ούτε να κρύβονταν...
Με βαση τη λογικη ναι, γιατι και εγω υποψιαζομαι πως η ταυτοτητα μας η στρατιωτικη ειναι που φερνει το κωλυωμα αυτο σε μας, με την εταιρεια. Εγω παντως επειδη δεν μπηκα στη διαδικασια να το ψαξω, διοτι πληρωσα την 4η μου αδεια και ηθελα κατευθειαν Αθηνα, μεσω ιντερνετ 3-4 μερες πριν πεταξω. Πληρωσα πολλα βεβαια (170) και αλλα 60 (καθοτι οι μερες που πηρα ηταν υπολογισμενες να με γυρισουν λιγες μερες πριν τον επαναπατρισμο στο ταγμα, αλλα εγινε μαλακια και τελικα, απο τις 12 μερες αδειας, τη 9 επαναπατριζομουν και αναγκαστηκα να αλλαξω εισητηριο και να γυρισω πισω) για την αλλαγη του εισητηριου αλλα ενταξει, μια φορα ηταν.
Μπαίνω το νοέμβρη φαντάρος. Αν με πάρουν στην ΕΛΔΥΚ θα έχω άδεια τα Χριστούγεννα με τα γκρουπάκια ή επειδή θα είμαι πολύ λίγες μέρες εκεί δεν παίζει κάτι τέτοιο;
Αν δικαιούμαι μπορώ να την αρνηθώ και να κολλήσω τις μέρες στην επόμενη άδεια να τις πάρω μαζεμένες ;
Αν δικαιούμαι μπορώ να την αρνηθώ και να κολλήσω τις μέρες στην επόμενη άδεια να τις πάρω μαζεμένες ;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
KΑνονικα θα εχεις αδεια τα Χριστογεννα οπως ολοι, τις ημερες του γκρουπ που ειναι εορταστικη αδεια δεν τις χανει κανενας. Οχι δεν μπορεις να τις κολλησεις στην επομενη αδεια.
Αναλογα δεν μπορουν να φυγουν ολοι τα χριστουγεννα θα αδειασει το στρατοπεδο καποιοι θα φυγουν μεσα στα χριστουγεννα και οταν ερθουν αυτοι θα φυγουν οι αλλοι που μεινανε την πρωτοχρονια, ετσι εγινε σε μασ
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
Είναι όμως σε όλα τα γκρουπάκια ίδιες οι μέρες της άδειας; Ή πχ στο πρώτο έχει 10 το άλλο 5 και το άλλο 15?
Ιδιες ειναι σε ολα δεν θα δικαιο για τους αλλους σε μας ηταν 12 μερες χριστουγεννα ειχα παρει και τη πρωτοχρονια την εκανα μεσα στο στρατοπεδο χαχα

Παιδια καλησπερα. Μια ερωτηση και γω, με τις φοιτητικες αδειες τι γινεται; Ξερει κανεις; Το λεω γιατι εχω ακομα 5 μαθηματακια για πτυχιο, τις δικαιουσαι κανονικα η οχι?
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 3
Τις δικαιούσαι βέβαια, αλλά πρέπει να τις χρησιμοποιήσεις σωστά. Δεν μπορείς να "πεταχτείς" με αεροπλάνο για ένα μάθημα. Αν κανονίσεις εγκαίρως μια μεγάλη άδεια για εξεταστική, τότε ναι, θα μπορείς να δικαιολογήσεις κάποιες μέρες ως φοιτητική άδεια.
vectorone έγραψε:Συνολο αδειων:5 Μερες αδεια Ορκωμοσιας,5 μερες τιμιτικη της ΕΛΔΥΚ πριν παω,12 μερες 1η Αδεια Χριστουγεννων,19 Μερες 2η αδεια τελη Φλεβαρη,3η αδεια 10 μερες αρχες Απριλη,4η αδεια (πληρωμενη απο την τσεπη μου) 10 μερες,5η αδεια τιμιτικη ΕΛΔΥΚ επαναπατρισμου 10 μερες,6 μερες απο τη μοναδα τιμιτικη "εβδομαδα προσαρμογης",+2 ΤΑΠ που μειναν. Συνολο:79 Μερες. Να σημειωθει οτι αρκετες μερες απο τις αδειες ηταν τιμιτικες που μαζεψα στην μοναδα.
Αναφερεις οτι αρκετες μερες απο τις παραπανω αδειες ηταν τιμητικες, δηλαδη ολες οι αδειες
που περιγραφεις ειναι στανταρ για ολους και απλα εσυ πηρες περισσοτερες μερες απο οτι θα επαιρνε καποιος
που δεν εχει τιμητικες; Ή καποιες απο τις αδειες που αναφερεις ειναι καθαρα τιμητικες;
Δηλαδη μετα την αδεια των χριστουγεννων, ολοι θα παρουμε τη 2η αδεια τελη φλεβαρη, την 3η αρχες απριλη, την 4η που αναφερεις οτι πληρωσες (αυτη ποτε την πηρες; ), την τιμητικη επαναπατρισμου και την τιμητικη ''εβδομαδα προσαρμογης''; Ποσες μερες αδεια ειναι η καθεμια απ αυτες αν αφαιρεσουμε τις τιμητικες που πηρες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης