μιραντα έγραψε: Παιδια γεια σας! Σημερα το βραδυ με πηρε τηλ μια γνωστη μου που ειναι γρεβενα 'οπλιτης ελαφρου οπλισμου'. Μου ειπε οτι εχουν φυγει αρκετοι αντρες και μονο 1 γυναικα. Οτι τα πραγματα ειναι σε γενικες γραμμες καλα απλως ειναι ολη μερα στην τσιτα! Γραφουν διαγωνισμα καθε βδομαδα και το κακο ειναι οτι δεν εχουν χρονο να διαβασουν καθολου. Το βραδυ πεφτουν για υπνο σαν τα κοτοπουλα. Αυτα!
Τωρα για να καταλαβω οι αντρες φευγουν επειδι το θελουν ή επειδη εγραψαν κατω απο την βαση;
Δημήτρη αυτά ούτως ή άλλως τα έκαναν και πέρυσι Καμία διαφορά με φέτος... Όπως έγραφαν εκείνοι πέρυσι έτσι γράφουν και φέτος όσοι μπήκαν! Είσαι επιλαχών έτσι και περιμένεις μήπως σε καλέσουν; Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα
Οι αντρες Δεν φευγουν επειδη δεν γραφουν καλα. Απλα μου ειπε οτι εχουν φυγει αντρες. Τον λογο τον ξερουν μονο αυτοι. Οσοι για τα διαγωνισματα μαλλον τους δινουν καποια υλη, αλλα ειναι και γενικου περιοχομενου. Κρισεως μαλλον. Γιατι δινουν πολλαπλης επιλογης. Αυτα
Καλή επιτυχια σε όλους παιδια! Κ μην αγχωνεστε καποτε θα βγουν... Καλυτερα να χαιρεστε π στε εξω κ να χαρειται την ζωη σας κ να μην απασχολει ακν το θεμα αυτο... Οτι ειναι να γινει θ γινει!
Καταρχήν καλή επιτυχία σε όλους σας. Παρακολουθώ τις ατελείωτες συζητήσεις εδώ και΄6 μήνες αλλά λόγω προβλήματος στον Η/Υ δεν μπορούσα να στείλω τη δική μου γνώμη για το θέμα. Εγώ είμαι επιλαχούσα σε άλλη ειδικότητα από αυτή που διάλεξα βάση των γνώσεων που διέθετα ως φοιτήτρια. Τελικά μου είπαν ακατάλληλη λόγω γραμματικών γνώσεων... Μετά από ένσταση και καταγγελία στο συνήγορο του πολίτη η μόνη απάντηση που πήρα ήταν ότι δεν είμαι απόφοιτη και ότι είμαι φοιτήτρια. Αυτό το ήξερα και έγω , όπως και αυτοί ξέραν και με μοριοδότησαν με 350 μόρια... Αλλά τελικά σε ποιές ειδικότητες παίρναν φοιτητές ούτε αυτοί ξέρουν. Σαν επιλαχούσα σε άλλη ειδικότητα θεωρώ οτι έχω μηδενικές ελπίδες και ένω αγαπάω το στρατό, τώρα Δεν ξέρω ποιά αν το θέλω, μετά από όσα έχω δει. Ευχαριστώ όλους σας γιατι πραγματικά τόσο καιρό μου κάνατε ΄παρέα και με κατατοπίζατε. Να είστε καλά και καλή επιτυχία σε όλους σας.
Μαρίνα έγραψε:Τελικά μου είπαν ακατάλληλη λόγω γραμματικών γνώσεων... Μετά από ένσταση και καταγγελία στο συνήγορο του πολίτη η μόνη απάντηση που πήρα ήταν ότι δεν είμαι απόφοιτη και ότι είμαι φοιτήτρια. Αυτό το ήξερα και έγω , όπως και αυτοί ξέραν και με μοριοδότησαν με 350 μόρια...
ΑΑΑΑΑΑΑΑ, είμαι μέχρι εδώ! ! Ακαταλληλη λογω γραμματικων γνωσεων επειδη ησουν φοιτητρια; Τοτε γιατι εδιναν 350 μορια συμφωνα με την προκηρυξη; Αντε ρε παλιοξεφτιλες... Τι παπατζιλικια ειναι αυτα που πουλανε ρε! Δεν βγάζεις ακρη με τους ανεγκεφαλους