Παιδια μην ανχονεστε αμα ειναι να σας παρουν θα σας παρουν Να τρελαινοσαστε δν ειναι λυση το εχω φιλοσοφησει το θεμα και εγω επιλαχουσα και ξερω οτι 99,9% δν προκειται να μπω, θα ξαναδωσω στην επομενη δν παει στο διαολο αρκετα χαλαστικα ψυχολογικα τοσο καιρο μην σας παιρνει απο κατω! Και μην ανχωνεστε οτι ειναι να γινει θα γινει!
Παντως σε συνχερω τσοβανα ετσι δεν θελει ανχος οτι ειναι να γινει θα γινει, και οσο αφορα το ερωτημα αν θα φυγουν επ. Οπ ειναι το μονο πραγμα που ειναι σιγουρο στο στρατο, θα υπαρξει μεγαλο ποσοστο που θα αποχωρηση. Αφου να φανταστεις περυση ειχαν παρει 3 σειρες επιλαχοντων απλος παιδια μιν ανχονεστε ολα θα πανε καλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευτεα [; )
Θοδωρη αυτη ειναι η αληθεια πλακα πλακα δν θα παω στο δαφνι εγω δν με πηραν δν χαλασε και ο κοσμος 19χρονων ειμαι εχει ο θεος! Απλως δν δινω μεγαλα ποσοστα στον εαυτο μου οτι θα μπω για να ειμαι προετοιμασμενη οτι θα φαω ξανα το ακυρο! Καντε υπομονη θα σας καλεσουν!
Οταν σκεφτεσε το "ακυρο" τοτε θα σου ερθει το θεμα ειναι αν θελεις πραγματικα να μπεις. Εγω εχω ανχος αν θα μπω αλλα σε φυσιολογικα πλαισια. Καλη επυτιχια σε ολους του επιλαχοντες!
Το ειδα και οταν ειχα την αισθηση οτι θα μπω παλι ακυρο το βλεπω και το τι ειμαι σιγουρη οτι δν θα μπω ειναι απολυτη σε αυτο οχι λογο ειδικοτητας και οχι για τι μου το ειπαν ο στρατος μπορει να κανει πολλα να σε ριξει σε οποιο σωμα θελει εκεινο και σε οποια ειδικοτητα θελει ασεχετα με αυτη που δηλωσες αλλα ξερω και παλι οτι δν θα με καλεσουν γιατι να απογοητευσω τον εαυτο μου ν εχω ψευτικες ελπιδες; Δν θελω! Μια στο εκατομυριο βλεπω να με καλουν!
μην σας ποιανει ανχος βρε παιδια θα σας καλεσουν ξερουν εκεινοι που σας θα βρουν να σας ειδοποιησουν τα στοιχεια σας τα εχουν οσοι ειναι οι τυχεροι θα ειδοποιηθουν αργα η γρηγορα κοντευει ο καιρος! Καντε υπομονη! Οπως κανω και εγω αν και ξερω οτι θα φαω ακυρο ξανα xaxaγια μενα!