Άρβυλα ελληνικού στρατού

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 5

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από D.Y.K »

Κάπως έτσι ναι.

ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 4
Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από ziaba »

JohnKramer έγραψε:Τελικά δίνουν τα καινούργια άρβυλα, τι γίνεται;Και μεταχειρισμένα από αυτά, σε όσους δεν προλάβουν;

πηρα καινουρια και παρουσιαστηκα απ τους τελευταιους στο κεεμ μετα βεβαια αν θες αλλαγη παιζετε να παρεις ελαφρος μτχ απο καποιον αλλον που τα αλλαξε πριν απο σενα

Πολίτης !!!336 !!!
drifter7

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από drifter7 »

Καλησπέρα σε όλους. Παρουσιάζομαι 9/3 Τρίπολη, Αεροπορία και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχω το δικαίωμα να αρνηθώ μεταχειρισμένο εξοπλισμό συμπεριλαμβανομένων ρούχων και αρβυλών.

Διάβασα τις προάλλες μια ανακοίνωση της Πανελλαδικής Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων που στο νο 11 λέει ότι δεν δεχόμαστε μεταχειρισμένα είδη και απαιτούμε όλον τον ρουχισμό που προβλέπεται να μας παρασχεθεί.

Παίζει να φάει κανείς το κεφάλι του άμα διαμαρτυρηθεί σε περίπτωση π. Χ. Μεταχειρισμένων αρβυλών και να πέσει σε δυσμένεια κατά τη διάρκεια της βασικής;

Μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση εδώ :http://www.news.gr/ellada/koinonia/article/189201/stratos-ta-dikaiomata-toy-neosyllektoy-fantaroy.html
Άβαταρ μέλους
Kourtembeu
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από Kourtembeu »

drifter7 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Παρουσιάζομαι 9/3 Τρίπολη, Αεροπορία και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχω το δικαίωμα να αρνηθώ μεταχειρισμένο εξοπλισμό συμπεριλαμβανομένων ρούχων και αρβυλών.
Έχεις αλλά δεν θα σε ακούσει κανείς και θα πας και εσύ με το τσούρμο... Να ξέρεις ότι πάντα δίνουν τα μεταχειρισμένα σε πρώτη φάση.

drifter7 έγραψε:
Παίζει να φάει κανείς το κεφάλι του άμα διαμαρτυρηθεί σε περίπτωση π. Χ. Μεταχειρισμένων αρβυλών και να πέσει σε δυσμένεια κατά τη διάρκεια της βασικής;

ΝΑΙ. Πάρε αυτά που θα σου δώσουν και αν στην πορεία χαλάσουν, θα αιτηθείς καινούργια στην μονάδα που θα είσαι.

AntR
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από AntR »

Nassos έγραψε:Τα καλύτερα είναι του 700ΣΕ, μετά είναι του "Πύργος-Παππούδης".

Έχω τα Duetto και πίστεψε με μακάρι να τα είχα στη θητεία μου, απείρως καλύτερα από του Ελληνικού Στρατού.

Τώρα έβγαλαν και το "Σχέδιο 7" που είναι ακριβώς το ίδιο με του Ες, απλώς με τη σόλα της Aeropelma.

Aeropelma Duetto Σχέδιο 7

Καλησπέρα και από εμένα.

Παρουσιάζομαι (λογικά) τον Μάιο και από τον επόμενο μήνα θα αρχίσω να μαζεύω τα απαραίτητα...

Μέχρι στιγμής το μόνο που με έχει απασχολήσει ιδιαίτερα είναι το θέμα της αρβύλας.

Έχω ελαφριάς μορφής πλατυποδία και ενώ είμαι της ορειβασίας και συνηθισμένος σε ορθοστασία και σκληρό περπάτημα εάν φορέσω χάλια παπούτσι με διαλύει.

Επειδή δεν θα ήθελα να αποτελειώσω έτσι νωρίς και άδοξα τα πόδια μου με τα άρβυλα του Ε. Σ. Θα το εκτιμούσα εάν κάποιος από τους παλιούς και τους γνώστες μου απαντήσει (όσο πιο σίγουρα γίνεται) για το εάν μπορώ να αγοράσω τα άρβυλα "Aeropelma Duetto Σχέδιο 7" Που αναφέρει ο Nassos και να παρουσιαστώ με αυτά μέσα στον σάκο μου. Ή αν έστω μπορώ να τα φορέσω αργότερα κατά τη διάρκεια της θητείας μου στη μονάδα.

Τέλος φοράω και νούμερο 47!

Υπάρχει ελπίδα σωτηρίας;Εικόνα

(Δεν αγγίζω καν το θέμα του μεταχειρισμένου άρβυλου με ό, τι αυτό συνεπάγεται)

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 48
Επικοινωνία:

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από Nassos »

Αμφιβάλλω αν θα σε αφήσουν, στο Κέντρο σίγουρα, στη Μονάδα αν πέσεις σε σόφρων Διοικητή καλώς.

Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα πήγαινε βγάλε ειδικούς πάτους γιατί τα άρβυλα του ΕΣ είναι τέτοια που θα νομίζεις ότι σε κτυπάνε με πρόκες στο πέλμα.

Τώρα για 47 νούμερο, εκεί είσαι 50-50, γιατί από το 45 και πάνω είναι κατόπιν παραγγελίας.
AntR
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από AntR »

Ευχαριστώ για την απάντηση... Λοιπόν θα πάρω πάτους και ότι γίνει Εικόνα

Επίσης κάτι ασχετο με το θέμα της αρβύλας.

Επειδή έχω σπάσει από τρακάρισμα τον αστράγαλό μου πριν χρόνια και έβαλα βίδες με πολύ εμφανείς ουλές και μαζί με την πλατυποδία υπάρχει περίπτωση να με βγάλουν κανα Ι4 άοπλο ή τίποτα τέτοιο; Προφανώς καταλαβαίνεις δεν έχω ιδέα από αυτά... Αν δεν τα αναφέρω αυτά τα ζητήματα μπορεί να έχω πρόβλημα μελλοντικα;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 48
Επικοινωνία:

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από Nassos »

Για να μην βγαίνουμε από το θέμα μας. Διάβασε το σχετικό ΦΕΚ για τη Σωματική Ικανότητα.
Άβαταρ μέλους
Archon
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από Archon »

Καποια ενημέρωση για την ποιότητα της νέας αρβύλας;
Άβαταρ μέλους
Vasss
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από Vasss »

To άρβυλο του ΕΣ είναι ότι καλύτερο υπάρχει ΕΚΤΟΣ απο το κάτω μέρος. Εκεί είναι απαράδεκτο. Είναι δύσκολο να παλευτεί ακόμα και με πάτους. Ευτυχώς μετά το Τ/ΠΕΝ μου επέτρεψαν να αγοράσω δικά μου άρβυλα.
Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από greenalexyo »

Λενε οτι ο λογος π εχει ξυλο ειναι για πολεμικες τεχνες και συγκεκριμενα κλωτσιες στα ποδια... : Σ
unstoppablegr
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από unstoppablegr »

Εγω παντως τις πρωτες 2 βδομαδες δεν μπορουσα ουτε να περπατησω... Ποναγα παρα πολυ. Νταξει πλεον σαν να φοραω αθλητικα ειναι (αρχισαν να μαρεσουν κιολας)
cuervo

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από cuervo »

Μέχρι να συνηθίσει το πόδι είναι, αν δεν έχεις φορέσει ποτέ στη ζωή σου τέτοιο παπούτσι λογικό είναι να πονάς, το ίδιο είχα πάθει και εγώ.
Άβαταρ μέλους
Kourtembeu

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από Kourtembeu »

cuervo έγραψε:Μέχρι να συνηθίσει το πόδι είναι, αν δεν έχεις φορέσει ποτέ στη ζωή σου τέτοιο παπούτσι λογικό είναι να πονάς, το ίδιο είχα πάθει και εγώ.

Έτσι είναι, αν και μένα δεν με είχαν πονέσει καθόλου, γιατί φόραγα για πολλά χρόνια τις βέρμαχτ (μόδα τότε Εικόνα, φλαι μπουφάν κτλ χαχα)

Sotsirx

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από Sotsirx »

http://www.tactical-corner.gr/gr/υποδηση-aρβυλα/επιχειρησιακα-αρβυλα/αρβυλο-salomon-quest-4d-gtx-forces-black?tag=&sort=pd.name&order=ASC&page=16&limit=25 Με τα παραπάνω αρβύλα πιστεύετε ότι θα έχω θέμα στη μονάδα; Έχω δει κάποια στελέχη να τα φοράνε.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες