Άρβυλα ελληνικού στρατού

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Mixalis4
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από Mixalis4 »

Τα παιρνουν πισω ολα, ειμαι αυτη την περιοδο φανταρος και γνωριζω γιατι ημουν αποθηκαριος ιματισμου, το μονο που αφηνουν στο στρατιωτη ειναι, το εσωρουχο, το τζοκευ και το παγουρι!
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 4
Ενδιαφέροντα: Πολεμικες Τεχνες

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από aris 1943 »

Mixalis4 έγραψε:Τα παιρνουν πισω ολα, ειμαι αυτη την περιοδο φανταρος και γνωριζω γιατι ημουν αποθηκαριος ιματισμου, το μονο που αφηνουν στο στρατιωτη ειναι, το εσωρουχο, το τζοκευ και το παγουρι!
Αυτο ειναι καταντια πραγματικα καταντιαΕικόνα
δε με σέβεσαι τότε θα με φοβάσαι
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 5

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από D.Y.K »

DaMon έγραψε: Γιατι αν τα παιρνουν για να βαλουν στην αποθηκη και να τα δωσουν στην επομενη σειρα τα πραγματα ειναι πολυ τραγικα.

Εάν τα άρβυλα είναι σε σχετικά καλή κατάσταση τότε ναι τα δίνουν και στις επόμενες σειρές. Και έπεται και συνέχεια.

Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από panos2171 »

Στις δικές μου μόνο η μια έμπαζε σε ένα σημείο. Όσον αφορά το κρύο πάντως εννοείται ότι δεν κάναν τίποτα.

Πλέον ναι τα παίρνουν όλα πίσω. Σκοπός τους είναι όπως είπαν να διαλε΄γουν ότι είναι σε καλή κατάσταση και να τα δίνουν σε αυτούς που πηγαίνουν για μετεκπαίδευση. Αυτά για τους φαντάρους. Οι έφεδροι τα κρατάνε όλα.
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Καλα οι εφεδροι φορανε και αλλες αρβυλες
ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από ziaba »

D.Y.K έγραψε:
DaMon έγραψε: Γιατι αν τα παιρνουν για να βαλουν στην αποθηκη και να τα δωσουν στην επομενη σειρα τα πραγματα ειναι πολυ τραγικα.

Εάν τα άρβυλα είναι σε σχετικά καλή κατάσταση τότε ναι τα δίνουν και στις επόμενες σειρές. Και έπεται και συνέχεια.

δεν πανε για καταστροφη; Ελεος δηλ μπορει να παρουμε κ αρβιλα μτχ; Και τι ξερω γω τι ειχε ο αλλος που τα φορουσε ή δε τα εκανε τπτ περιεργοΕικόνα Σε λιγο θα μας ταιζουν αποφαγια στο στρατο για να ξεχρεώσουν Εικόνα

Πολίτης !!!336 !!!
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δυσκολα η αρβυλα να μη χαλασει εμεις οσοι απολυθηκαμε γερναμε τα ποδαρια μας ειχει λιωσει χαλασει η αρβυλα σε ολους παντως αν ziaba αν σχενεσαι και γω το ιδιο θα επαιρνα καινουργιες ειναι γυρο στα εκατο ευρω Δεν ειναι εποχες για τετοια αλλα δε θα εβαζα αρβυλα αλλου με τιποτα ομως
ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από ziaba »

aris 1943 έγραψε:Δυσκολα η αρβυλα να μη χαλασει εμεις οσοι απολυθηκαμε γερναμε τα ποδαρια μας ειχει λιωσει χαλασει η αρβυλα σε ολους παντως αν ziaba αν σχενεσαι και γω το ιδιο θα επαιρνα καινουργιες ειναι γυρο στα εκατο ευρω Δεν ειναι εποχες για τετοια αλλα δε θα εβαζα αρβυλα αλλου με τιποτα ομως

Νταξ δεν εχουν 100 αλλα γιατι να τα δωσω απο την τσεπη μου τοσα χρονια τους πληρωνω. Κ πες οτι εγω τα χω αλλα ενα παιδι 18 χρονων που θα τα βρει ; Κ στο κατω κατω να μην κατεστρεφε ο στρατος τις ληγμενες αρβιλες (ξερω τι λεω) κ να τις ειχε καβατζα για τις δυσκολες μερες.

Πολίτης !!!336 !!!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 5

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από D.Y.K »

Πολλά ΑΝ τα οποία θα μείνουν αναπάντητα.

Μέσα στα πολλά ΑΝ παρουσιαστείτε όσο πιο νωρίς γίνεται μπορεί και να βρείτε κάποια έστω και μεταχειρισμένα αξιόλογα άρβυλα.

Όσους φυσικά το αντέχει η τσέπη τους, τους προτείνω να αγοράσουν τα Ελληνικού τύπου άρβυλα με κανένα 35άρι.

ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από ziaba »

Όχι δεν αγοράζω απολύτως τπτ θα πάω μόνο με τα ρούχα μου γιατί έτσι όπως τους έχουμε μάθει σε λίγο μέχρι και σφαίρες με όπλα θα αγοράζουμε (όχι ότι δεν τα πληρώνουμε μεις αλλά λέμε τωρα) για να πάμε να υπηρετήσουμε. Δηλ αν γίνει τπτ χτυπά ξύλο θα μας πετάξουν σαν ζωα για εκτέλεση χωρίς εξοπλησμο ενάντια στον εχθρό Εικόνα κ μετά θα λένε κρίμα τα παλικάρια τους καθάρισαν οι παλιοτουρκαλαδεςΕικόναΕικόνα
Πολίτης !!!336 !!!
Δημήτρης23

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από Δημήτρης23 »

Πες τα ρε zabia..
oldie158
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από oldie158 »

Έψαχνα για άρβυλα (Αθήνα) και σε πολλά μαγαζιά Μοναστηράκι Αθηνάς εκεί, είδα άρβυλα 40ευρώ Που μοιάζουν ελληνικού στρατου και από κάτω γράφουν Ε. Σ. Χωρίς φίρμα κατασκευστή, δεν φαίνονταν καλής ποιότητας πρέπει ναναι κινέζικη εισαγωγή.

από ελληνικού στρατού καλύτερα είδα τα ΠΥΡΓΟΣ σε τιμές 70-65 ευρώ (με μαξιλαράκι ή χωρίς)

καλά είναι και τα PRIGOR στου Ψυρρή,65 ευρώ

είδα και τα aeropelma duetto στα 55 ευρώ είναι ελαφριά αλλά δε μου γέμισαν το μάτι
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 48
Επικοινωνία:

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από Nassos »

Τα καλύτερα είναι του 700ΣΕ, μετά είναι του "Πύργος-Παππούδης".

Έχω τα Duetto και πίστεψε με μακάρι να τα είχα στη θητεία μου, απείρως καλύτερα από του Ελληνικού Στρατού.

Τώρα έβγαλαν και το "Σχέδιο 7" που είναι ακριβώς το ίδιο με του Ες, απλώς με τη σόλα της Aeropelma.

Aeropelma Duetto Σχέδιο 7
oldie158
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από oldie158 »

Λοιπόν αγόρασα φίρμας LANADOR 45 ευρώ και φαίνονταν πολύ καλής ποιότητας αλλά μετά πρόσεξα ότι στο πλάι τα άρβυλα είχαν ανάγλυφο ένα νούμερο :110215, μάλλον για ημερομηνία λήξης μού κάνει, καλά τι γίνεται έχουν κι αρβύλες ημερομηνία λήξης σαν τα γιαούρτια ; Στο χωριό έχω για το χωράφι ένα ζευγάρι 700ΣΕ από τότε που υπηρετούσα, κοντά 30 χρόνια πριν, λιωμένες και ξεσκισμένες αλλά δεν έχουν ξεκολλήσει πουθενά, τώρα τι γίνεται ; Θα δούμε
Άβαταρ μέλους
JohnKramer
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Άρβυλα ελληνικού στρατού

Δημοσίευση από JohnKramer »

Τελικά δίνουν τα καινούργια άρβυλα, τι γίνεται; Και μεταχειρισμένα από αυτά, σε όσους δεν προλάβουν;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες