Ρε φίλε με έχεις ζαλίσει από χτες το έχεις γράψει 5 φορές, είναι τόσο δύσκολο να διαβάσεις προηγούμενα μηνύματα; Τι νομίζεις ότι είμαι ο δάσκαλος εδώ μέσα να γράφω τα ίδια πράγματα;
Εγω ενα πραγμα δεν καταλαβαινω. Γιατι να σε βγάλουν 2 με 3 πόντους κοντύτερο; Για να σε κόψουν στο ΔΜΣ θαμου πείτε! Ρε φιλε οκ αλλα αν εχω εγω μαζί μου διαβατήριο που σου έχουν μετρήσει το ύψος σε αστυνομικό τμήμα για να στο εκδόσουν θα μπορέσουν να το αμφισβητήσουν και να σου κόψουν πόντους; Πολύ μεγλαλη λαμογιά μου φαίνεται αλλα πιστεύω πως ειναι μια λύση σαν αποδεικτικό στοιχείο του ύψους σου αυτο
Σιγά μη κάτσουν να σου κάνουν και λιπομέτριση. Μετράνε ύψος, ανεβαίνεις στη ζυγαριά, τα βάζουν στη συνάρτηση του ΔΜΣ αν είσαι πάνω η κάτω απο τα όρια, τα μαζεύεις, λες ευχαριστώ και φεύγεις.
Για τους υποψήφιους ΛΦ ισχύει ότι και για τους υποψήφιους (βάση ΦΕΚ) υπαξιωματικούς του ΠΝ (δηλαδή για την ΣΜΥΝ).
οι άντρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν, Δείκτη Μάζας Σώματος,(δηλαδή το πηλίκο του σωματικού βάρους τους σε χιλιόγραμμα προς το τετράγωνο του ύψους τους σε μέτρα), μεταξύ 19-27, Για τις γυναίκες ο Δείκτης Μάζας Σώματος πρέπει να είναι μεταξύ 18-25.(Παράδειγμα: Ένας υποψήφιος με ύψος 1,75 μέτρα και βάρος 74 κιλά έχει ΔΜΣ 74/ (1,75 χ 1,75) =24,16.
Σου λέω τι ισχύει βάση ΦΕΚ ξαναλέω. Από εκεί και πέρα δεν αναφέρεται κάτι στην προκήρυξη, αλλά στα ιατρικά λογικά θα εξετάσουν τον ΔΜΣ του καθενός σας, συνεπώς καλό είναι να είστε μέσα σε αυτά τα όρια.
D.Y.K έγραψε:Για τους υποψήφιους ΛΦ ισχύει ότι και για τους υποψήφιους (βάση ΦΕΚ) υπαξιωματικούς του ΠΝ (δηλαδή για την ΣΜΥΝ).
οι άντρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν, Δείκτη Μάζας Σώματος,(δηλαδή το πηλίκο του σωματικού βάρους τους σε χιλιόγραμμα προς το τετράγωνο του ύψους τους σε μέτρα), μεταξύ 19-27, Για τις γυναίκες ο Δείκτης Μάζας Σώματος πρέπει να είναι μεταξύ 18-25.(Παράδειγμα: Ένας υποψήφιος με ύψος 1,75 μέτρα και βάρος 74 κιλά έχει ΔΜΣ 74/ (1,75 χ 1,75) =24,16.
Σου λέω τι ισχύει βάση ΦΕΚ ξαναλέω. Από εκεί και πέρα δεν αναφέρεται κάτι στην προκήρυξη, αλλά στα ιατρικά λογικά θα εξετάσουν τον ΔΜΣ του καθενός σας, συνεπώς καλό είναι να είστε μέσα σε αυτά τα όρια.
Καλο ειναι να ειμαστε στα ορια οσο μπορουμε,
Αλλα δεν αναφέρεται καπου δμς παιζει καποιος που ειναι παραπάνω να μην τον κόψουν?
Καλησπέρα... τον δμσ τον μετράνε όταν γίνεται υγειονομική εξέταση στο τέλος μετά τις πανελλήνιες ή όταν βγει η προκήρυξη και πάμε στα αστυνομικά τμήματα για να κάνουμε τα χαρτιά;
Προσωπικά Κωστή όταν έδινα Εγώ με μέτρησαν στο τμήμα αλλά και σίγουρα στα υγειονομικάΥπήρχαν περιπτώσεις που πέρασαν στο ύψος παιδιά στα τμήματα και τους κόβανε στα υγειονομικά
Ίσως δε μετράνε καλά ή μπορεί. να σε δουν από μακριά. και λένε εντάξει μια χαρά είναι