Θα φύγουν άτομα για να μπουν επιλαχόντες (2008);

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ελλη
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ελλη »

Ρε παιδια το θεμα ειναι αν φευγουν ανδρες η γυναικεσ. Υπαρχουν ειδικοτητες που ιο περισσοτερες ειναι γυναικεσ. Αραγε αντεχουν;
Jimmy
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Jimmy »

Αυτο θα το μαθουμε σε λιγο καιρο...
ελλη
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από ελλη »

Ποτε ; που δεν μαθενουμε νεα απο γνωστοθς
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από tzovana18 »

Αχ αυτα τα αλεξιπτωτα ειναι η αγαπη μου το ονειρο της ζωης μου! Εγω παντως ξερω το τι θα συναντησω εκει μεσα δν ειναι τιποτα ευκολο οπως μερικοι το παρομοιαζαν για να λησουν το προβλημα της ζωης τους και να ειναι αραλικη με εναν καφε και τα ποδια απανω στο γραφειο! ... Οχι δν ειναι ετσι βελερεφοντη σε συμπαθω πολυ να το θυμασαι τα λες ωραια! Οι ειδικες δυναμεις δν ειναι ενα λουνα παρκ θελει ψυχη αντοχη υπομονη επιμονη για να αντεξεις ολα αυτα, μιλαω καθημερινα με τον φιλο μου και μου τα λεει ολα! Και ελλη Και στην ρεντινα τους πηραν τα κινητα οσα ειναι με καμερα του φιλου μου ομως του εστειλαν χωρις καμερα οι δικοι του αυτο επιτρεπεται αλλα δν πρεπει να ειναι ορατο στους αλλους!
ελλη
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από ελλη »

tzovana18 έγραψε:Αχ αυτα τα αλεξιπτωτα ειναι η αγαπη μου το ονειρο της ζωης μου! Εγω παντως ξερω το τι θα συναντησω εκει μεσα δν ειναι τιποτα ευκολο οπως μερικοι το παρομοιαζαν για να λησουν το προβλημα της ζωης τους και να ειναι αραλικη με εναν καφε και τα ποδια απανω στο γραφειο! ... Οχι δν ειναι ετσι βελερεφοντη σε συμπαθω πολυ να το θυμασαι τα λες ωραια! Οι ειδικες δυναμεις δν ειναι ενα λουνα παρκ θελει ψυχη αντοχη υπομονη επιμονη για να αντεξεις ολα αυτα, μιλαω καθημερινα με τον φιλο μου και μου τα λεει ολα! Και ελλη Και στην ρεντινα τους πηραν τα κινητα οσα ειναι με καμερα του φιλου μου ομως του εστειλαν χωρις καμερα οι δικοι του αυτο επιτρεπεται αλλα δν πρεπει να ειναι ορατο στους αλλους!
δεν χερο μαλον Η δικη μου φιλη ειχε με καμερα και τις το πηραν πως τα βλεπει μεσα φευγουν οι γυναικες αν υπαρχουν σου πε κατι γ αυτο

Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Velerefontis »

tzovana18 έγραψε: Αχ αυτα τα αλεξιπτωτα ειναι η αγαπη μου το ονειρο της ζωης μου! Εγω παντως ξερω το τι θα συναντησω εκει μεσα δν ειναι τιποτα ευκολο οπως μερικοι το παρομοιαζαν για να λησουν το προβλημα της ζωης τους και να ειναι αραλικη με εναν καφε και τα ποδια απανω στο γραφειο! ... Οχι δν ειναι ετσι βελερεφοντη σε συμπαθω πολυ να το θυμασαι τα λες ωραια! Οι ειδικες δυναμεις δν ειναι ενα λουνα παρκ θελει ψυχη αντοχη υπομονη επιμονη για να αντεξεις ολα αυτα, μιλαω καθημερινα με τον φιλο μου και μου τα λεει ολα! Και ελλη Και στην ρεντινα τους πηραν τα κινητα οσα ειναι με καμερα του φιλου μου ομως του εστειλαν χωρις καμερα οι δικοι του αυτο επιτρεπεται αλλα δν πρεπει να ειναι ορατο στους αλλους!
μπορουν να επικοινωνουν με τους οικιους τους μεσω κινητου τηλεφωνου κατα τη διαρκεια της ελευθερης ωρας, αλλα οχι σε εμφανες σημειο του στρατοπεδου γιατι τυπικα απαγορευεται το κινητο. Μεσα στο θαλαμο τους δεν τους ενοχλει κανεις. Απαγορευεται δια ροπαλου η χρηση του τηλεφωνου κατα τη διαρκεια της εκπαιδευσης και μετα την κατακληση. Φυσικα δε συζηταμε οτι απαγορευονται τα κινητα με καμερα
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Grecia »

και πως να μην απαγορευοντα... Με τοσα που εχουν γινει... Χαχαχαχα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ρε παιδια τα ατομα που δηλωσαν πεζικο ξερετε που παρουσιαστηκαν; ; σε ποιο μερος; ;
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

η κολητη μου που ειναι πεζικο ειναι στην καστορια! Πιστευω οτι εξαρταται κ απο την ειδικοτηταΕικόνα
Anonymous

Τι ειδικοτητα εχει διαλεξει η κολλητη σου΄; Εχεις επικοινωνιση μαζι της καθολου; ;
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Χμμμμ Υπηρετης Α/Τ οπλων... Ναι εχω επικοινωνησει μαζι της... Εικόνα Ειναι λιγο ζορικα... Αλλα κανει υπομονη γιατι το θελει...
Anonymous

ρε παιδαι... Να ρωτησω κατι... Αφου ζητουσαν 1700 ατομα εποπ γιατι πηραν 1637 ατομα... Λες και δεν ειχαν ατομα να καλυψουν τις κενες θεσεις! Θα τρελαθω... Και αμα τους ρωτησεις θα σουν που δεν ειχαν τα καταληλα πτυχια... Σιγα... Εγω ειχα μια φιλη που περασε διαβιβασεις χωρις πτυχιο πληροφορικησ... Τι να πω... Και γω ωυσμα ειχα βαλει μηπως αλλα επιλαχουσα βγηκα... Και τωρα καθεται και μου λεει πως θα μπωω Με τους πρωτους επιλαχων... !

Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Οι ειδικοτητες αυτες ηταν πχ μαγειρας... Ποιος ξερει... Μπορει να μπουν τωρα με τους επιλαχωντες... Χαχαχα
Anonymous

εσυ επιλαχουσα εισαι και σε ποια ειδικοτητα; ;

Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

εγω ειμαι αλλου παπα ευαγγελιο
εδωσα για τριτη φορα κ τωρα με βγαλανε ακαταληλη λογου υψους... Για 3 cm... Χαχαχα παλια με κοβανε για τα μορια...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες