Πολιτικό προσωπικό στην ΕΛΑΣ

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
chris

Δημοσίευση από chris »

Τι εστι πολιτικο προσωπικο γνωριζετε; Πως διοριζονται; Ειμαι πολτικη υπαλληλος στην ελληνικη αστυνομια και διοριστηκα με Νομο διοτι ειμαι τεκνο αποβιωσαντος αστυνομικου κατα τη διάρκεια εκτελεσης καθηκοντος. Τα παιδια που εχουν βγαλει καποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ διοριζονται ως αστυνομικοι παρεπιπτόντως απλα είναι ειδικων καθηκόντων. Και προσλαμβανονται μεσω προκηρυξης... comprene¨; Η οικογενεια μου ειναι στην αστυνομια μεσω πανελληνιων και μεγαλωσαμε Αγαπώντας αυτο το επάγγελμα. Δεν μπηκαμε από από ανάγκη για δουλειά αλλά από αγάπη. Γι αυτο αφηστε τα πικροχολα σχολια για τον οποιοδηποτε...
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από mysterio »

Να ρωτήσω κιεγώ κάτι προσωπικό με τη σειρά μου!
1) με ηλικία 24, Πτυχίο Λογιστικής ΤΕΙ υπάρχει τρόπος να μπώ με κατατακτήριες στη σχολή αξιωματικών Σ. Α. Ε. Α ή σε κάποια σχολή αστυφυλάκων;
2) με αντίστοιχα προσόντα έχω ελπίδες για κάποια προκύρηξη της ΕΛ. ΑΣ για αξιωματικους ειδικων καθηκοντων; Και αν ναι κάθε πότε βγαίνει περίπου μια τετοια προκύρηξή; Περιμένουμε καμία για φέτος ή μεσα στο 2013;
3) το οτι έχω κάποιο πτυχίο μετράει στο αν ξανακάνω τα χαρτιά μου για να καταθέσω μηχανογραφικό για αστυφύλακας με το 10% στην βαθμολογική μου εξέλιξη;(πχ) γίνομαι πιο γρήγορα αρχυφύλακας ή όχι;
(Να ξαναδώσω πανελλήνιες δν μπορώ ουτε τόσα έξοδα ούτε την ψυχολογική φθορά ε αυτό το αναξιοκρατικό σύστημά τους.)
κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη ευχαριστώ!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν μπορείς να δώσεις με το 10%

Στις προηγούμενες σελίδες θα βρεις παλαιότερες προκηρύξεις και πληροφορίες για ποιες ειδικότητες βγαίνουν θέσεις
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

Επειδή διάβασα προηγούμενες σελίδες αλλα δεν είδα κάποιος να αναφέρει τη δική μου ειδικότητα γιαυτό ρωτάω αλλα μάλλον δεν έχω ελπίδες έτσι;
με το 10% γιατί δεν γίνεται; Δεν βγάζει βάσεις για 10% η ΕΛΑΣ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

1. Σε αυτή την σελίδα στο 3ο μήνυμα θα δεις δικό μου ποστ, αν διαβάσεις το άρθρο που δίνω θα δεις ποιες ειδικότητες προκηρύσσονται
2. Βγάζει για 10% αλλά δεν έχουνε δικαίωμα όλοι, αλλά μόνο αυτοί που έχουνε τελειώσει τις προηγούμενες 2 χρονιές το σχολείο
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

1) δεν την είδα τη δική μου ειδικότητα μέσα οπότε σταματάω να ελπίζω... Εικόνα
2) αυτό για τα τελευταία 2 χρόνια δεν το γνώριζα! Ευχαριστώ!
μαρια καλαιτζη

Δημοσίευση από μαρια καλαιτζη »

Καλησπερα. Πραγματικα θελω μια σωστη και σοβαρη απαντηση γι αυτο αποφασισα να σας ρωτησω. Σπουδαζω κοινωνιολογια στη παντειο με ειδικοτητα εγκληματολογιας. Παντα ομως ηθελα αστυνομια και ενω μπορουσα βαση μοριων δεν εδωσα γιατι δε θα εμπαινα λογω του τοτε υψους. Τι μπορω να κανω για να μπω; Δινουν κατατακτηριες απο τη σχολη μου για την αστυνομια. Οποιος μπορει να με βοηθησει θα του ειμαι ευγνωμων.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

μαρια καλαιτζη έγραψε:Καλησπερα. Πραγματικα θελω μια σωστη και σοβαρη απαντηση γι αυτο αποφασισα να σας ρωτησω. Σπουδαζω κοινωνιολογια στη παντειο με ειδικοτητα εγκληματολογιας. Παντα ομως ηθελα αστυνομια και ενω μπορουσα βαση μοριων δεν εδωσα γιατι δε θα εμπαινα λογω του τοτε υψους.Τι μπορω να κανω για να μπω; Δινουν κατατακτηριες απο τη σχολη μου για την αστυνομια. Οποιος μπορει να με βοηθησει θα του ειμαι ευγνωμων.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να περιμένεις βγει προκήρυξη, μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε μια προκήρυξη του 2009 ώστε να δεις τα προσόντα κλπ.

Επίσης εδώ μπορείς να βρεις και άλλες προκηρύξεις που ίσως να έχουνε βγει τα τελευταία χρόνια.
ελινα

Δημοσίευση από ελινα »

Συγγνωμη σπουδαζω κοινωνικες επιστημες, κανω πτυχιακη με θεμα τους ανηλικους εγκληματιες και θελω να δωσω κατατακτηριες εξετασεις για το πολιτικο προσωπικο της αστυνομιας αυο γινεται;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

ελινα έγραψε:Συγγνωμη σπουδαζω κοινωνικες επιστημες, κανω πτυχιακη με θεμα τους ανηλικους εγκληματιες και θελω να δωσω κατατακτηριες εξετασεις για το πολιτικο προσωπικο της αστυνομιας αυο γινεται;

Όχι. Μόνο μέσω προκήρυξης για ειδικό επιστημονικό προσωπικό στην ΕΛΑΣ.

bsp
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από bsp »

Γεια σας θα ηθελα να μαθω αν εχει βγει προκηρυξη για πολιτικο προσωπικο με ειδικοτητα κουρεα, κομμωτη.Ξερετε αν υπαρχουν καποια τηλεφωνα που θα μπορουσα να ενημερωνομαι απο την ΓΑΔΑ και γενικοτερα οπου αλλου θα μπορουσαν να προσλαβουν πολιτικο προσωπικο με αυτη την ειδικοτητα.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες