Μεταθέσεις αστυνομικών
Μεταθέσεις αστυνομικών
Καλησπερα παιδια μια ερωτηση. Ειμαι υπαρχιφυλακας αγαμος και φετος θα παρω μεταθεση για τον τοπο συμφεροντων μου. Σκεφτομαι να δωσω εξετασεις για αρχιφυλακας αλλα ξερω πως αν περασω θα ξαναφυγω απο τον τοπο συμφεροντων μου για Αθηνα πιθανοτατα. Αν παντρευτω ενω ειμαι στον τοπο συμφεροντων μου εχω δικαιωμα για τα επομενα 5 χρονια απο την στιγμη που πηρα μεταθεση να δωσω για αρχιφυλακας και να παραμεινω στον τοπο συμφεροντων μου; Αυτο ισχυει για 5 χρονια απο την στιγμη που παιρνω μεταθεση; Ή για 5 χρονια απο την στιγμη που θα παντρευτω; Επισης εχει σημασια αν παντρευτω αφου εχω παρει μεταθεση στον τοπο συμφεροντων μου?
Μεταθέσεις αστυνομικών
Καλησπέρα, ξερετε πόσα μόρια παιρνω απο Αθήνα για Λέσβο;
- Exile
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Μεταθέσεις αστυνομικών
Γνωρίζει κανείς υπεύθυνα αν έχει γίνει καμία προσφυγή στην δικαιοσύνη εναντίον της απόφασης αστυφυλακοποίησης των Σ. Φ. Και Ε. Φ. Και εαν όχι, μήπως έχει έρθει επιτέλους η ώρα οι αστυφύλακες που προέρχονται από το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων και περιμένουν να πάρουν μετάθεση για την περιοχή τόπου συμφερόντος τους να σταματήσουν να κλαίγονται και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους;
Μεταθέσεις αστυνομικών
Απ'όσο ξερω δεν έχει γινει
Μεταθέσεις αστυνομικών
Ειμαι δοκ. Υπ/μος και προσφατα εχασα τον πατερα μου! Ειμαι ο μεγαλυτερος αντρας... Μπορω να μετατεθω στον τοπο συμφεροντων μου μετα την εξοδο απο τη σχολη; Αποσπαση αν αποφασισω να βγαλω ειναι ευκολο; Μπορω να την ανανεωνω συνεχως ανα τριμηνο; Ευχαριστω
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 17
- Νικος_
- Πολίτης
Μεταθέσεις αστυνομικών
Καλημέρα
Είμαι αστυφύλακας και η γυναικα μου ασφαλίζεται στον Ο. Γ. Α. δουλεύει στον τόπο συμφερόντων μου. θέλω να μαθω αν δικαιουμαι τα επιπλέον μορια.. μεταθέσεις ως εργαζόμενη η γυναικα μου στον τόπο συμφερόντων μου. Ρωτω γιατί άκουσα πως πρεπει να κολλάει ένσυμα Ι. Κ. Α η Τ. Ε. Β. Ε. και του Ο. Γ. Α. δεν μετραν.. ισχυει κάτι τέτοιο ;
Ευχαριστώ !
Είμαι αστυφύλακας και η γυναικα μου ασφαλίζεται στον Ο. Γ. Α. δουλεύει στον τόπο συμφερόντων μου. θέλω να μαθω αν δικαιουμαι τα επιπλέον μορια.. μεταθέσεις ως εργαζόμενη η γυναικα μου στον τόπο συμφερόντων μου. Ρωτω γιατί άκουσα πως πρεπει να κολλάει ένσυμα Ι. Κ. Α η Τ. Ε. Β. Ε. και του Ο. Γ. Α. δεν μετραν.. ισχυει κάτι τέτοιο ;
Ευχαριστώ !
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 17
Μεταθέσεις αστυνομικών
Οι έγγαμοι επιπλέον πέντε (5) μόρια, για κάθε πλήρες έτος μετάθεσης μακράν του
τόπου εργασίας ή ασκήσεως επαγγέλματος του συζύγου τους που πιστοποιείται με
βεβαίωση του αρμόδιου ασφαλιστικού φορέα, εφόσον ο τόπος αυτός ανήκει σε άλλη
περιοχή μετάθεσης, απέχει πέραν των τριάντα (30) χιλιομέτρων από την έδρα της
υπηρεσίας του αστυνομικού, ανήκει στην περιοχή μετάθεσης του τόπου
συμφερόντων του και υποβάλλεται κατ' έτος αίτηση μετάθεσης για τον τόπο αυτό.
Στο Π/Δ δεν αναφέρεται κάτι για τους οργανισμούς.
τόπου εργασίας ή ασκήσεως επαγγέλματος του συζύγου τους που πιστοποιείται με
βεβαίωση του αρμόδιου ασφαλιστικού φορέα, εφόσον ο τόπος αυτός ανήκει σε άλλη
περιοχή μετάθεσης, απέχει πέραν των τριάντα (30) χιλιομέτρων από την έδρα της
υπηρεσίας του αστυνομικού, ανήκει στην περιοχή μετάθεσης του τόπου
συμφερόντων του και υποβάλλεται κατ' έτος αίτηση μετάθεσης για τον τόπο αυτό.
Στο Π/Δ δεν αναφέρεται κάτι για τους οργανισμούς.
Μεταθέσεις αστυνομικών
Καλησπερα κυριοι! Θα ηθελα τη βοηθεια ςας... Ειμαι δοκ. Υπαστυνομος του 4ου ετους πλεον ετους και θα ηθελα να ρωτησω το εξης... Αν κατα τις τοποθετησεις μας ως υπαστυνομους ο τοπος συμφεροντων μου βγαλει θεση (εχει πληθυμο περιπου 35000) μπορω να το δηλωσω; Κοιτόντας το σχετικο Π. Δ φαινεται οτι μπορω αλλα σε συναδελφο νεο υπ/μο δεν του επετρεψαν να παει σπιτι του! Ευχαριστω!
-
- Στρατιώτης
Μεταθέσεις αστυνομικών
Μπορει Κάποιος Να δηλωσει τον τοπο Συμφερόντων Αλλα αυτο δεν Σημαίνει Οτι πηγαινει αμεσως σπιτι του! Πρέπει Να εχει Κάποιος Καλύτερη Σειρά Απο τους αλλους που εχουν Δηλώσει Τον τοπο αυτον για να παει. Κ φυσικα παιζει μεγαλο ρολο ποσες θεσεις εχει!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 8
Μεταθέσεις αστυνομικών
Καλησπέρα, όταν κάποιος υπηρετεί για παράδειγμα στην ασφάλεια προέδρου της κυβέρνησης μπορεί να μετατεθεί σε όποιαδήποτε διεύθυνση εκτός Γ. Α. Δ. Α. Θέλει; Αν η συγκεκριμένη διεύθυνση βγάλει μία θέση στις μεταθέσεις την καταλαμβάνει αυτός που υπηρετεί στην ανωτέρω Υπηρεσία ανεξαρτήτως μορίων του ιδίου αλλά και των υπολοίπων; Στο άρθρο 4 του π. Δ.100/2003 αναφέρει τις εξαιρέσεις από τα αντικειμενικά κριτήρια (μόρια).
Μεταθέσεις αστυνομικών
Καλημερα ειμαι αστυφυλακας προερχομενος απο ε. Φ ! Εχω 3 παιδια και φετος θα κανω αιτηση για μεταθεση στον τοπο συμφεροντων μου, ως αστυφυλακας. Αν υπαρχει 3τεκνος υπαρχιφυλακας με λιγοτερα μορια, λογω βαθμου παιρνει αυτος τη θεση;
Μεταθέσεις αστυνομικών
Καλησπερα ειμαι παντρεμενος αλλα οχι στ τοπο συμφεροντων μ. Γνωριζεται αν μπορω ν δωσω εξετασεις γ αρχιφυλακων κ ν εχω αμεταθετο; Δν συμπληρωσα πενταετια
Μεταθέσεις αστυνομικών
Χαιρετε
αρχ/κας πς υπηρετων στη α. δ ορ/δας επι8υμει αμοιβαια με συναδελφο του στην γαδα
περισςοτερες ινφο στειλτε μηνυμα
αρχ/κας πς υπηρετων στη α. δ ορ/δας επι8υμει αμοιβαια με συναδελφο του στην γαδα
περισςοτερες ινφο στειλτε μηνυμα
Μεταθέσεις αστυνομικών
καλησπερα, ξερετε ποσα μορια για μεταθεση Αθηνα -Λεσβο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης