Αλλοδαποί στον ελληνικό στρατό

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
mixanikara
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: UAV
Επάγγελμα: Μηχανικος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mixanikara »

Στρατιωτικός χωρίς εθνική συνείδιση και πατριωτικά αισθηματα δεν είναι στρατιωτικός. Ειναι μισθοφόρος. Και πρέπει να καταλάβουμε κάποια στιγμή στην Ελλάδα ότι κανενας ανθρωπος δεν θυσιαζει χωρις σκεψη τη ζωη του για κονομα αλλα μονο για την πατριδα του!Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Υπεράνω όλων η Ελλαδα!
Άβαταρ μέλους
commando96
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από commando96 »

Ετσι ολοι οι ξενοι εξω απο τον στρατο Σε περιπτωση πολεμου κανενας απο αυτους δεν θα θυσιαστει για την πατριδα Εικόνα Εικόνα Εικόνα

αναγνωστης

Δημοσίευση από αναγνωστης »

Προσφατα πηρα ελλινικη ιθαγενεια και περιμενω να με καλεσουν για θυτεια. Δεν ειμαι βοριουπηρωτης ουτε αρβανιτης, ειμαι καθαρος αλβανος.13 χρονια ζω στην ελλαδα μεγαλωσα σπουδασα και την αγαπησα. Με υπεριφανεια τηα πας να υπηρετισω και πολεμος να γινοταν (που δεν προκειτε) θα εδινα την ζωη μου. Πλεον ο στρατος δεν ειναι οπςς παλια, ολοι πανε για συντιρηση στρατοπαιδων και μονο! Με μια βασικη εκπαιδευση 1 μηνα και μετα κωλοβαρεμα! Αυτος ειναι ο στρατος της εποχης μας συν τον μισθοφορικο!
BILL

Δημοσίευση από BILL »

Φιλε, με τετοιες αποψεις πραγματικα ο στρατος δεν σε χει αναγκει.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από yandr »

αναγνωστης έγραψε:Προσφατα πηρα ελλινικη ιθαγενεια και περιμενω να με καλεσουν για θυτεια. Δεν ειμαι βοριουπηρωτης ουτε αρβανιτης, ειμαι καθαρος αλβανος.13 χρονια ζω στην ελλαδα μεγαλωσα σπουδασα και την αγαπησα. Με υπεριφανεια τηα πας να υπηρετισω και πολεμος να γινοταν (που δεν προκειτε) θα εδινα την ζωη μου. Πλεον ο στρατος δεν ειναι οπςς παλια, ολοι πανε για συντιρηση στρατοπαιδων και μονο! Με μια βασικη εκπαιδευση 1 μηνα και μετα κωλοβαρεμα! Αυτος ειναι ο στρατος της εποχης μας συν τον μισθοφορικο!
Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά εσύ δεν λογίζεσαι ως αλλοδαπός και επομένως είσαι λίγο off-topic.

Καλύτερα να έγραφες στο θέμα για την εκπαίδευση που (δεν) λαμβάνουν οι στρατεύσιμοι.

Άβαταρ μέλους
aeronut
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από aeronut »

Αν καποιος ξενος παρει ελληνικη ιθαγενεια, τι διαφορετικο μενει που να εχει απο μενα στα χαρτια; Θεωρειται ελληνας σαν εμενα;

GET TO THE CHOPPA!!! ;P
Άβαταρ μέλους
ΝΑΣΟΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από ΝΑΣΟΣ »

Ιθαγενεια = νομικος δεσμος ενος ατομου με ενα κρατος. Φιλε μου aeronut, ειναι Ελληνας πολιτης οπως και συ. Εχει τα δικαιωματα και τις υποχρεωσεις που εχεις και συ.
Άβαταρ μέλους
aeronut
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από aeronut »

tiiiii! πως ειναι δυνατον σε μια γενια να γινεσαι "ελληνας";
GET TO THE CHOPPA!!! ;P
Άβαταρ μέλους
aeronut
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από aeronut »

ΔΕΝ ειμαστε καλα. Ποιος εισηγαγε τετοια νομοθεσια; Η ΕΕ; Αμα ειναι ετσι θα φτασω απο αριστερα να ψηφιζω χρυση αυγη! Γιατι εχει παραγινει το πραμα! Η μαλλον συμφερει πρωτα να βγει το κκε να μας βγαλει απο ΕΕ και ΝΑΤΟ και μετα καπακι χρυση αυγη να γινει εθνικος καθαρισμος! Βεβαια δεν ειναι δυνατον καθε κομμα να εχει ανολοκληρωτη ιδεολογια, αλλα μην ανοιξουμε τωρα το θεμα. Αυτο που ξερω ειναι οτι αυτος ο λαος πρεπει να επισκευθει μαζικα ψυχιατρο

GET TO THE CHOPPA!!! ;P
Salute

Δημοσίευση από Salute »

Ο τύπος που μπήκε στη ΣΙ παραιτήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες... Δεν ξέρω αν στην ΣΣΕ είναι ακόμα ο άλλος.

Άβαταρ μέλους
Titis
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Titis »

Τα παιδιά που μπήκαν στις στρατιωτικές σχολές χωρίς ελληνικές ιθαγένιες ήταν Έλληνες ομογενής. Δεν ήταν αλοδαποί.
HellasHunter
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ενδιαφέροντα: ΣΤΡΑΤΟΣ-ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ-ΔΙ.ΑΣ

Δημοσίευση από HellasHunter »

Ιθαγενεια ακου εκει τι λεει. Ολα μπορντελο σε αυτη την χωρα.

-ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ- Ανήρ έννους τα καινά τοις πάλαι τεκμαίρεται. (Ο άνθρωπος που έχει μυαλό, κρίνει τα νέα)
Άβαταρ μέλους
aris 1943
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Ενδιαφέροντα: Πολεμικες Τεχνες

Δημοσίευση από aris 1943 »

Συγνωμη ρε παιδια πως γινετε αλβανος να ειναι μονιμος στον στρατο; Εικόνα
δε με σέβεσαι τότε θα με φοβάσαι
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

Για την ιστορια, στη σχολη δοκιμων ΣΕΑΠ, ειχαμε σαν εκπαιδευομενους (αλφα) εναν τουρκο και εναν αλβανο. Αποφοιτησαν και οι 2 ως δοκιμοι, ο τουρκος κινηθηκε αξιοπρεπως συλλογικα, ο αλβανος ηταν βαθια αντιπειθαρχικος (υβρεις, απειλες κλπ επικαλουμενος συχνα εκπαιδευση σε μικτες πολεμικες τεχνες) και αποτι πληροφορηθηκα σε μεταγενεστερο χρονο, στους πρωτους 3 μηνες ως δοκιμος ειχε μαζεψει πανω απο 40 μερες φυλακη
Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DaMon »

Εμεις ειχαμε 3 αλβανους στη σεαπ. Οι δυο δεν αποφοιτησαν. Ο 3ος ο οποιος ηταν και μεγαλος βυσματιας καταφερε να αποφοιτησει χωρις να ειναι καν στη τελετη ασχετα αν ειχε περιπου 40-50 μερες φυλακη. Οι γνωριμιες βλεπεις...

Υστερα πηγε και ειδικες δυναμεις τρομαρα του αλλα στο ΚΕΑΠ πηρε ποδι.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης