ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα (Αττική)

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
poto84
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από poto84 »

Ειμαι 8μηνιτης και μο ρθε εταθεση για εκει. Ξερει κανεις τι παιζει?
AKIS21M

Δημοσίευση από AKIS21M »

Καλησπερα, ειμαστε μια ομαδα καταδρομεων που μας εχουν παει με αποσπαση στα ΚΑΑυ του Αγ. Ανδρεα. Χειροτερος εξευτελισμος Δεν θα μπορουσε να υπαρξει. Το σημα στις μοναδες μας ελεγε οτι χρειαζονται καταδρομεις για ναυαγοσωστες και φρουρους στους αρχηγους και οχι μονο μας εχουν εκει και στην αρχη βαραγαμε 12ωρες υπηρεσιες οι ναυαγοσωστες και ενα 2ωρο βραδυνο αλλα μας εχουν να σκουπιζουμε καθημερινα πευκοβελονες και φυκια απο την παραλια απο τις 8 μιση το πρωι ως το μεσημερι. Επισης σε μια απο τις πλαζ υπαρχει μια ντισκο με χλοοταπητα και απειλει ο διοικητης τους ναυαγοσωστες με φυλακη αν τον πατανε. Και η αποψη του ηταν "αστους να πνιγονται οι λουομενοι αρκει να μην πατανε το γρασιδι. ". Τετοια και αλλα πολλα συμβαινουν και ακομη λαθη η σφαλματα που κανουν στρατιωτες του πεζικου που βρισκονται εκει τα 'ριχνουν' στην ομαδα των καταδρομων. Οποιος εχει την δυνατοτητα να προσφερει μια βοηθεια ωστε να γνωστοποιηθει το θεμα θα ειμασταν ευγνομωνες, ειναι κριμα να μας εξευτελιζουν ετσι την στιγμη που ειμεις περασαμε τοσα για να παρουμε τον πρασσινο μπερε και καποιοι να μας χλευαζουν μετατρεποντας μας σε οδοκαθαριστες.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Στείλ'τε τη καταγγελία σας στη στήλη "Φαντάρε που πάς" της Ελευθεροτυπίας (fantaros@enet.gr) ή στο Δίκτυο "Σπάρτακος" (http://diktiospartakos.blogspot.com/)

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Greek_Army »

zougla.gr και θα τους αναλάβει ο μάκης μετά Εικόνα
george8
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από george8 »

Λογικά αυτό είναι.
Κάθρυν
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Κάθρυν »

Δικαίωμα διαμονής στο ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα, έχουν και τα παιδιά των στρατιωτικών/απόστρατων; Και μέχρι ποια ηλικία; Ας απαντήσει όποιος γνωρίζει, έχω μαύρα μεσάνυχτα επι του θέματος.
Στρατιώτης 21

Δημοσίευση από Στρατιώτης 21 »

Γειά σας. Από πεδίο του Άρεως ξεκινάει το ΚΤΕΛ και σε αφήνει σε κοντινή απόσταση στο ΚΑΑΥ;
και αν κάποιος χρησιμοποιήσει μετρό από Αιγάλεω, μπορεί να συνεχίσει με το ΚΤΕΛ, από Παλλήνη;
Ευχαριστώ
αφαντος

Δημοσίευση από αφαντος »

Έχουμε κανένα νεότερο για το τι κατάσταση επικρατεί τώρα εκεί?
JS_dimitris
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από JS_dimitris »

Τοσο χαλια ειναι εκει ρε παιδια?
Άβαταρ μέλους
Vero
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Vero »

Μου ηρθε η μεραθεση για εκει, απο Καστελοριζο. Χαλια ειναι; Τωρα λογω σεζον θα βελαξουμε στην αγγαρεια?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

Vero έγραψε:Μου ηρθε η μεραθεση για εκει, απο Καστελοριζο. Χαλια ειναι; Τωρα λογω σεζον θα βελαξουμε στην αγγαρεια;

Καλοκαίρι έχει πολύ τρέξιμο.
Άβαταρ μέλους
Vero
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Vero »

Greek_Army έγραψε:
Vero έγραψε:Μου ηρθε η μεραθεση για εκει, απο Καστελοριζο. Χαλια ειναι; Τωρα λογω σεζον θα βελαξουμε στην αγγαρεια;

Καλοκαίρι έχει πολύ τρέξιμο.
Ωραια... Θα ειμαστε με πολιτικα; Ξερεις κανεις;

αφαντος

Δημοσίευση από αφαντος »

Παίζουν και πολιτικά αναλόγως λοχου και ποστου. Μην υπολογίζεις εξοδο πριν τις 4-5 αλλά γενικά είναι πολύ Οκ σε όλα.
ΜΑΚΗΣ

Δημοσίευση από ΜΑΚΗΣ »

Ειναι η απολυτη ξεφτιλα του φανταρου. Εχει πανω απο 500 σπιτακια και οι φανταροι ειναι οι καμαριερες. Αλλαζουν τα σεντονια της πετσετες τα κα8αριζουν τα βαφουν τα σκουπιζουν και ειναι το μονο προωπικο εκει για αυτα τα σπιτακια. Τα ωραρια εξοντοτικα. Θα τα δειτε και απο κοντα
Άβαταρ μέλους
spiros9
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από spiros9 »

Αν έχω την δυνατότητα να πάω στα ΚΑΥΥ λέτε να το αποφύγω το στρατόπεδο; Είναι δίπλα στο σπίτι μου.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες