Αλλαγή σωματικής ικανότητας (επανεξέταση)
Μάλιστα, ευχαριστώ πολύ.
- Amorphis2015
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα Παιδιά θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση... ! Λοιπόνν εγώ όταν ήμουν στο κέντρο δήλωσα για ΥΕΑ πέρασα στα τυπικά αθλήματα και τα τεστ όμως από μισό λάθος δικό μου γιατί άκουσα τους γονείς μου πως θα με φέρουν στο μέρος μου και θα ναι καλύτερα κτλ κτλ ρώτησα έναν Στρατιώτη ψυχολόγο πως μπορώ να μη πάω ΥΕΑ και μου είπε πως θα με παραπέμψει στο 424 και να δηλώσω οπλοφοβία, και μου λέει πως στο τέλος της θητείας μπορώ να το ξανά αλλάξω η και μετά την θητεία μου, πήγα στο 424 και με έβγαλαν Ι3. Τέλειωσα την θητεία μου και πήγα στην στρατολογία για να μου βγάλουν παραπεμπτικό για την επανεξέταση, την έκανα και πάλι το ίδιο μου είπε παραμένω Ι3... ΑΛΛΑ. Μου τόνισε πως πρέπει να με παρακολουθήσει κάποιος ψυχίατρος και να ξαναπάω... Εγώ επισκέπτομαι έναν ψυχίατρο εδώ και 2 μήνες και μου έβγαλε μια βεβαίωση πως είμαι μια χαρά δεν έχω ούτε ένα παραμικρό πρόβλημα Ψυχικό... Λέτε να υπάρχει περίπτωση για να γίνει η αλλαγή... ;
Λοιπον το θεμα μου είναι το εξής με εχουν βάλει ι2 ενω ήμουν ι1 και η μετάθεση μου άλλαξε τελευταία στιγμή μπορώ να ζητήσω επανεξέταση για να συνεχίσω ειδικές δυνάμεις ;
Όχι πλέον είναι αργά και η σωματική ικανότητα δεν αλλάζει έτσι χωρίς λόγο, θα πρέπει να έχεις περάσει από επιτροπή και να έχει γίνει επικύρωση της σωματικής ικανότητας, μάλλον κάτι δεν θυμάσαι καλά.
maik4 έγραψε:Λοιπον το θεμα μου είναι το εξής με εχουν βάλει ι2 ενω ήμουν ι1 και η μετάθεση μου άλλαξε τελευταία στιγμή μπορώ να ζητήσω επανεξέταση για να συνεχίσω ειδικές δυνάμεις ;
Να συνεχίσεις στις Ειδικές Δυνάμεις δεν γίνεται πλέον.
Επίσης επιτροπή μπορείς να περάσεις για αλλαγή της σωματικής σου ικανότητας μετά το πέρας της θητείας σου με το νέο καθεστώς.
Μπορω να αλλαξω το ι3 ενοπλοςς ορ8οπαιδικο λογο λαμας... Σε ι1
Η επιτροπή θα σε ρωτήσει αν έχεις αφαιρέσει την λάμα όταν με το καλό πας για την επανεξέταση. Αν τους πεις όχι τότε δύσκολα.
Αν την έχεις αφαιρέσει μέχρι τότε θα σου το αλλάξουν σε Ι1.
Προφανώς το θέλεις για να κάνεις τα χαρτιά σου σε προκηρύξεις των σωμάτων ασφαλείας / ενόπλων δυνάμεων. Να ξέρεις ότι τα γνωρίζουν και οι ίδιοι.
Αν την έχεις αφαιρέσει μέχρι τότε θα σου το αλλάξουν σε Ι1.
Προφανώς το θέλεις για να κάνεις τα χαρτιά σου σε προκηρύξεις των σωμάτων ασφαλείας / ενόπλων δυνάμεων. Να ξέρεις ότι τα γνωρίζουν και οι ίδιοι.
Γεια σας κοίταξα λίγο στο Forum αλλα δεν βρικα κατι ιδιο με αυτο που εχω απορια να μου λυσετε... (εαν υπαρχει καποιο post που δεν ειδα, δεν προσεξα καλα ή στραβωθικα παρακαλω απλα το link copy-paste για να μην κουραζω με γραψηματα κανεναν
)
Ενδιαφερομαι για ΕΠΟΠ εχω υπηρετηση το 13 αλλα...
1. Ημουν ΕΔ και λογο τραυματισμου εγινα Ι3 αοπλο και αλλαξα μετα απο 3 μηνες που ειχα κανει σχεδον τα παντα εκτος Ανταρτη... (ειναι καταγεγραμμενα και στο φακελο μου τα εχω δει)
2. Απολυθικα και μετα απο λιγους μηνες (παει ενας χρονος περιπου τωρα) πηγα και αλλαξα το Ι3 αοπλο σε Ι1 χωρις κανενα προβλημα, κοιταξα και με τη στρατολογια μου για να ειμαι σιγουρος και ολα ειναι ενταξη στο θεμα αλλαγης ειμαι Ι1 πλεον απο τοτε...
Τωρα η απορια μου ειναι η απλουστατη και ευκολος εννοουμενη για εσας:
Θα εχω προβλημα για να γηνω ΕΠΟΠ... ;

Ενδιαφερομαι για ΕΠΟΠ εχω υπηρετηση το 13 αλλα...
1. Ημουν ΕΔ και λογο τραυματισμου εγινα Ι3 αοπλο και αλλαξα μετα απο 3 μηνες που ειχα κανει σχεδον τα παντα εκτος Ανταρτη... (ειναι καταγεγραμμενα και στο φακελο μου τα εχω δει)
2. Απολυθικα και μετα απο λιγους μηνες (παει ενας χρονος περιπου τωρα) πηγα και αλλαξα το Ι3 αοπλο σε Ι1 χωρις κανενα προβλημα, κοιταξα και με τη στρατολογια μου για να ειμαι σιγουρος και ολα ειναι ενταξη στο θεμα αλλαγης ειμαι Ι1 πλεον απο τοτε...
Τωρα η απορια μου ειναι η απλουστατη και ευκολος εννοουμενη για εσας:
Θα εχω προβλημα για να γηνω ΕΠΟΠ... ;

Μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου σε προκηρύξεις για ΕΠΟΠ ή στα Σώματα Ασφαλείας χωρίς κανένα πρόβλημα. Μην ανησυχείς.
D.Y.K σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση εισαι αξιοπιστος και σε εμπηστευομαι ανεξαρτιτος που απλα η απαντηση σου ειναι και θετικη για εμενα σε αυτο που θελω!
Ηθελα και θελω να μπω στο στρατο γενικα απο παλια για αυτο πηγα και Ειδικες Δυναμεις για να ειμαι σιγουρος για αυτο που θελω, ειναι και η αρραβωνιαστικια μου στρατιωτικος και θα μας διευκολυνε να γηνομουν ΕΠΟΠ ανεξαρτιτος εαν εγω ετυχε και να το θελω γενικα απο πολυ πιο παλια...
Ευχαριστω και παλυ και μπραβο για την πολυ καλη δουλεια που γηνετε εδω στο forum, να στε καλα!

Ηθελα και θελω να μπω στο στρατο γενικα απο παλια για αυτο πηγα και Ειδικες Δυναμεις για να ειμαι σιγουρος για αυτο που θελω, ειναι και η αρραβωνιαστικια μου στρατιωτικος και θα μας διευκολυνε να γηνομουν ΕΠΟΠ ανεξαρτιτος εαν εγω ετυχε και να το θελω γενικα απο πολυ πιο παλια...
Ευχαριστω και παλυ και μπραβο για την πολυ καλη δουλεια που γηνετε εδω στο forum, να στε καλα!

Καλισπερα και απο μενα ειχα παρει αναβολη και παρουσιαστικα ξανα με βγαλανε Ι2 ειμαι στρατιωτης αυτην την στιγμη μπορω να το αλλαξω σε ι1 τωρα που ειμαι μεσα και αν ναι πως. Γιατι ο ψυχιατρος οταν μπηκα στο κεντρο δεν με ρωτισε κατι ουτε ειδε καποιο χαρτιαπλα με εβγαλε ι2 για να μην δυσκολευτω μου ειπε ομω εγω θελω να το κανω ι1 πειτε μου τι ακριβως πρεπει να κανω
Τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Με το που απολυθείς πέρνα από την στρατολογία σου και ζήτα να περάσεις από επιτροπή απαλλαγών για να αλλάξεις το Ι σου.
Δεν είναι τίποτα.
Δεν είναι τίποτα.
Γιατι δεν μπορω μεσα στο στρατο να αλαξω το γιωτα μου δηλαδη να ζητησω καποια επανεξεταση; Πχ θελω να μπω εποπ και δεν εχω κατι και μου εχουν φορτωσει Ι2 ...
Δεν σου είπε κανείς να μην ζητήσεις επανεξέταση αν και θα έπρεπε να το έχεις κάνει ήδη. Σου απαντάω εμπειρικά και σου λέω ότι κατά 99,9% δεν θα σου το αλλάξουν για όσο θα υπηρετείς την θητεία σου.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αυτό που σου έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα μου και θα είσαι έτοιμος.
Το έχουν κάνει πολλά παιδιά και δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς για ΕΠΟΠ ή Σωμάτων Ασφαλείας.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αυτό που σου έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα μου και θα είσαι έτοιμος.
Το έχουν κάνει πολλά παιδιά και δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς για ΕΠΟΠ ή Σωμάτων Ασφαλείας.
Μου ειχαν πει στιν επιτροπη απαλλαγων οτι μπορω να παω σε 3ης μηνες και να το αλαξω αλλα ρωταω μηπως το ειπαν ετσι για τους 3ης μηνες δηλαδη μπορω να παω και νωριτερα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες