502 Τάγμα Πεζικού - Καβύλη
Γνωριζετε τι παιζει σε γενικες γραμμες στο 502 ΤΠ στην ορεστιαδα;
Παιδια ενα φιλαρακι πηρε μεταθεση για εκει (502 καβυλη Εβρου) τι γνωριζετε για το συγκεκριμενο γιατι εχει ψιλοτρομοκρατηθει με αυτα που ακουει εληθευει ειναι πολυ χαλια;
Ο γιυος μου πηγε στο 502τ. Π. Καβυλη τελικα πως ειναι τωρα εκει τα πραγματα.
Παντου καλα ειναι, πολλα πραγματα εξαρτωνται απο εμας του ιδιους, καταλαβαινετε τι θελω να πω...
οι μοναδες του εβρου εχουν κοσμο, οποτε οι δουλειες μοιραζονται, οπως και οι υπηρεσιες, πολλοι στρτες φυγανε και πηγανε στον τοπο συμφεροντων τους και λογο ελειψης προσωπικου κακοπερασανε!
οι μοναδες του εβρου εχουν κοσμο, οποτε οι δουλειες μοιραζονται, οπως και οι υπηρεσιες, πολλοι στρτες φυγανε και πηγανε στον τοπο συμφεροντων τους και λογο ελειψης προσωπικου κακοπερασανε!
Το 502 Μ/Κ ΤΠ είναι φριχτό. Όποιος λέει το αντίθετο είναι είτε τρελός είτε ξεχνάει πολύ πολύ ευκολά. Μακάρι να μπορούσα να ξεχάσω για πάντα αυτό το στρατόπεδο.
Παιδιά γνωρίζει κανείς πως είναι στην καβύλη στον Εβρο στο 502;
Απο διάφορα σχόλια πιο παλιά που είδα δεν είδα καλά σχόλια.
Μου ήρθε με ειδικότητα οδηγός.
Ας με ενημερώσει κάποιος αν γνωρίζει τιποτα
Απο διάφορα σχόλια πιο παλιά που είδα δεν είδα καλά σχόλια.
Μου ήρθε με ειδικότητα οδηγός.
Ας με ενημερώσει κάποιος αν γνωρίζει τιποτα
Παιδια στο 502 ειναι ζωαρα πολυ καλος ο διοικητης... Απο υπηρεσιες ειναι πολυ καλα...
Μάγκες αυτήν την στιγμή είμαι στο 502 στην καβυλη.. και τα πράγματα είναι ειλικρινά τέλεια... φοβερός διοικητής... είναι άνθρωπος πάνω από όλα και όχι στρατοκαυλος δίχως λογική.. οι υπηρεσίες πάνε πολύ καλά... οι συνθήκες στους θαλάμους σε πολύ καλά επίπεδα και υπάρχει ζεστό νερό και καλοριφέρ πολλές ώρες την ημέρα... υπάρχουν ορισμένα θεματακια με το φαγητό... αλλά δεν είναι ότι δεν είναι καλής ποιότητας απλά μάλλον οι μάγειρες δεν το πολύ έχουν... οπότε μην φοβάστε... Παρόλο που είναι εβρος... είναι καλα
Ημουν 257 σειρά τοτε ηταν καλά με Αλεξάκη λοχαγό στον 3ο λόχο. Τώρα δεν ξέρω τι αλλαγές εχουν γίνει στο στρατόπεδο μακάρι να είναι καλά.
Παίδες μην φοβαστε πια την Καβυλη. Ο διοικητής είναι απ τους καλύτερους που υπαρχουν τέρμα λογικός και θα σ ακούσει αν έχεις κάποιο πρόβλημα. Οι υπηρεσίες πάνε πολύ καλά και γενικά δεν υπάρχει κανένα ζόρι.
Οποιος δεν εχει κανει 502 απο Χαροκοπο και πισω, δεν εχει κανει Καβυλη...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες