Πώς μαθαίνω που θα καταταχθώ;

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Greek_Army »

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια εγω βαζω τα στοιχια μου Στη Σελίδα της στρατολογίας αλλα δεν Μου βγαζει τιποτα. Γιατι;Εικόνα
Άβαταρ μέλους
BillType-r
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από BillType-r »

έγραψε:Παιδια εγω βαζω τα στοιχια μου Στη Σελίδα της στρατολογίας αλλα δεν Μου βγαζει τιποτα. Γιατι;Εικόνα

Στο link πληροφορίες για την κατάταξη μου θα πρέπει να πληκτρολογήσεις σωστά τον ΣΑ (Στρατιωτικός αριθμός)

Οπου αναγράφεται στο σημείωμα κατάταξης Που έχεις στα χέρια σου αν πληκτρολογήσεις σωστά τον εν λόγω

κωδικό τα υπόλοιπα απαιτούμενα στοιχεία στα βγάζει το σύστημα! Οπότε μάλλον κάνεις κατι λαθος!

AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από AlexG7 »

Παιδιά εγώ έκοψα την αναβολή τέλη Μαρτίου αλλά δήλωσα ότι θέλω να μπω με την επόμενη ΕΣΣΟ (Μαΐου). Στο site της στρατολογίας που κοίταξα το πρωί έλεγε ότι είμαι υπόχρεος για κατάταξη στην Δ ΕΣΣΟ (Ιουλίου) αλλά τώρα που ξανακοίταξα λέει ότι είμαι με την Γ ΕΣΣΟ (Μαΐου). Παίζει να ξανά αλλάξει; Πότε θα ξέρω σίγουρα ;(Όταν σου έρθει το χαρτί θα μου πείτε αλλά χαίρω πολύ, από το site εννοώ)
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από D.Y.K »

AlexG7 έγραψε:Παιδιά εγώ έκοψα την αναβολή τέλη Μαρτίου αλλά δήλωσα ότι θέλω να μπω με την επόμενη ΕΣΣΟ (Μαΐου). Στο site της στρατολογίας που κοίταξα το πρωί έλεγε ότι είμαι υπόχρεος για κατάταξη στην Δ ΕΣΣΟ (Ιουλίου) αλλά τώρα που ξανακοίταξα λέει ότι είμαι με την Γ ΕΣΣΟ (Μαΐου). Παίζει να ξανά αλλάξει; Πότε θα ξέρω σίγουρα ;(Όταν σου έρθει το χαρτί θα μου πείτε αλλά χαίρω πολύ, από το site εννοώ)

Γιατί δεν επικοινωνείς πολύ απλά με την Στρατολογία σου ώστε να σου δώσουν οι ίδιοι μία σίγουρη απάντηση;

AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από AlexG7 »

Την ίδια βάση δεδομένων δε θα χρησιμοποιούν και αυτοί με το site; Τεσπα, ακόμα Μαΐου μου έχει, αν δεν το ξανά αλλάξουν υποθέτω και αυτό θα είναι Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ilias_87
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από ilias_87 »

Λογικα το Ιουλιου ηταν το αυτοματο γτ εκοψες την αναβολη σου Μαρτη. Λογω του οτι δεν μπαινουν και πολλα ατομα Μαη θα σε βαλαν τελικα Μαη. Σε 10-15 μερες το πολυ το βγει στο σαιτ που θα παρουσιαστει η Γ ΕΣΣΟ και θα μαθεις.
Άβαταρ μέλους
mpampis781
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από mpampis781 »

Παιδια καλησπερα. Το site της στρατολογιας μου λεει οτι"Έχετε κατανεμηθεί Πολεμική Αεροπορία". Εγω ομως δεν εχω κοψει αναβολη ακομα γιατι σπουδαζω. Μολις κοψω την αναβολη και οταν ερ8ει η ωρα να παρουσιαστω θα παω σιγουρα αεροπορια η μπορει να αλλαξει αυτο; Δε θελω να κανω 12μηνο και καλυτερα να παω στρατο ξηρας.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν αλλάζει και στην πολεμική αεροπορία μπορείς να κάνεις 9μηνο, ψάξε και διάβασε το αντίστοιχο θέμα.
Άβαταρ μέλους
mpampis781
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από mpampis781 »

Μηπως μπορεις να με βοηθησεις λιγο γιατι δε βρισκω κατι συγκεκριμενο?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Να χρησιμοποιήσεις την φόρμα αναζήτησης ή ψάξε στην ενότητα " Στρατιωτική θητεία ".
Άβαταρ μέλους
DhmhtrhsNanos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από DhmhtrhsNanos »

Καλησπέρα. Μπαίνω στο Army.gr για να μάθω εάν έχω καταταχθεί στην ΣΤ ΕΣΣΟ.1340004322001 Μου δίνει αυτό το παράδειγμα του ΣΑ. Το θέμα είναι όμως ότι αυτό έχει 432 ενώ εμένα είναι τετραψήφιος αριθμός. Και μου βγάζει ότι έχω λανθασμένα στοιχεία. Π. Χ εμένα είναι 000/0000/0000

ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας

Δημοσίευση από ziaba »

Εμένα μου βγάζει ότι πρεπει να παρουσιαστώ στην α'εσσο 2015 αλλά δε λέει την ημερομηνία γιατι; ούτε που ουτε τπτ...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από D.Y.K »

ziaba έγραψε:Εμένα μου βγάζει ότι πρεπει να παρουσιαστώ στην α'εσσο 2015 αλλά δε λέει την ημερομηνία γιατι; Ούτε που ουτε τπτ...

Αυτό έχει να κάνει με το ότι απλά ακόμη δεν έχουν περάσει στο σύστημα το σε ποιο ΚΕΝ θα καταταχθείς.

Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, είναι νωρίς ακόμη.

Μπορείς να τσεκάρεις με τα στοιχεία σου το σύστημα ανά χρονικά διαστήματα και κάποια στιγμή θα σου βγάλει ημερομηνία και Κέντρο Κατάταξης Εικόνα

ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας

Δημοσίευση από ziaba »

Μηπως γνωριζεις περιπου ποσες μερες πριν φαινεται στο συστημα η ημερομηνία και το κεντρο...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες