Το πονηρο θεμα με τις γυναικες τις ενστολες ειναι οτι θελουν ισοτητα μεχρι εκει που τις παιρνει, στα δυσκολα κανουν τις τουριστριες και την καυτη πατατα την απολαμβανουν οι αντρες... Ισοτητα οταν λεμε να την εννοουμε, ελληνικα μιλαμε.
δε βλεπω ισοτητα οταν 9 στις 10 γυναικες ειναι στα γραφεια...
αν θελανε γραφειο υπαρχει ενας ατελειωτος δημοσιος τομεας και ενα τερας γραφειοκρατιας... Κακα τα ψεματα...
αλλα τι περιμενεις με τοσα λιγουρια προισταμενους... Αντι να τις βαζουν να κανουν κανα-δυο εργασιες υπηρεσιακες παραπανω, τις αφηνουν να σερφαρουν, να βαφονται ή να καλλωπιζονται...
ασχετως που 9 στις 10 που βρισκονται στα γραφεια φευγουν παντα στην ωρα τους, ενω καποιοι καθονται εξτρα ωρα/ες...
ακομα και στα γραφεια λουφαρουν εκτος απο τις υπασπιστριες ανωτατων αξιωματικων, αυτη ειναι η μοναδικη αληθεια...
Tina έγραψε:Ενω εσεις που το παιζετε κομανταραδες εντελως πεταμενα χιλιαρικα ειστε. Κοιμησμενοι
Κάτι τέτοια μηνύματα βλέπω και λέω από μέσα μου πόσο τυχερές είστε που δεν πηγαίνετε στα μικρά νησάκια να σε φτύνει και να σου πετάει πέτρα ο κάθε λαθρομετανάστης, κάτι ξέρει η ηγεσία. Θα βάζατε τα κλάμματα για να μην σας χαλάσει η μάσκα
Αράξτε λίγο τη πέτσα σας. Όπως υπάρχουν μάχιμοι άντρες μέσα στα σώματα ασφαλείας, έτσι υπάρχουν και μάχιμες γυναίκες, και όπως αντίστοιχα υπάρχουν άντρες που δεν αξίζουν να είναι εκει, έτσι υπάρχουν και τέτοιες γυναίκες. Η αλήθεια παιδιά είναι αυτή. Κάποιοι απλά πρέπει να την αποδεχτείτε!
Καλησπέρα σε όλους σας και πρωτίστως καλή χρονιά!
Για να μπω απευθειας στη θέμα, είχα κάνει το καλοκαίρι τα χαρτιά μου για την προκήρυξη των 300 ειδικών φρουρών βέβαια λόγω του ότι οι θέσεις ήταν πολύ λίγες δεν με κάλεσαν. Ελα που όμως χθες με κάλεσαν διότι βγήκαν άλλες 600 θέσεις. Είμαι σε δίλλημα λόγω του ότι δεν έχω ιδέα από το συγκεκριμένο επάγγελμα και λόγω του ότι είμαι γυναίκα δεν γνωρίζω ποιες θα είναι οι αρμοδιότητες μου και τι ακριβώς θα κάνω σε περίπτωση που περάσω επιτυχώς. Επίσης, δεν είναι ότι ποτέ είχα όνειρο να γίνω αστυνομικός απλώς το θετικό είναι ότι είναι δημόσιο, αλλά από την άλλη θεωρώ ότι θα μπορούσα να ανταπεξέλθω και στο κλίμα αυτό. Δεν θέλω να πω ότι θα «σωθώ» αν λάβω αυτή τη θέση του δημοσίου απλά ζούμε σε εποχές που είναι λογικό να είναι ένα σημαντικό κριτήριο, απλώς όχι μοναδικό. Όλες οι γνώμες είναι αποδεκτές και θα χαρώ πολύ να με κατατοπισετε!
Καλησπέρα. Δυστυχώς η αστυνομία ποσό μάλλον οι ειδικοί φρουροί που είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης διότι είναι στον πάτο της πυραμίδας βαθμολογικά, δεν έχουν καμία σχέση με το δημόσιο. Δουλεύεις σερί 6/7 σου κόβουν ρεπό σου ανακοινώνουν τελευταία στιγμή το πρόγραμμα σου πολλές φορές και τα λεφτά είναι λίγα για να ανταπεξέλθεις με τέτοιο πληθωρισμό που έχουμε. Πρέπει να το θέλεις πάρα πολύ για να μπεις σε αυτόν τον βούρκο εδώ πολλά παιδιά πού τους αρέσει σκέψου ότι μπαίνουν και το μετανιώνουν βλέποντας πραγματικά πώς είναι περιμένοντας να περάσουν τα τρία υποχρεωτικά χρόνια για να γλιτώσουν τα πρόστιμα οπότε σκέψου πολύ καλά που πας να μπλέξεις. Σε αυτή τη σειρά θα έχει απίστευτη παραίτηση αφού πρώτα προηγηθεί πολύ μεγάλη αποχή.