Ναρκωτικά στο στρατό
- ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
- Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ
Ναρκωτικά στο στρατό
Το ακουσατε το καινουργιο οτι οσοι θα ειναι απεχαρτιμενοι απο ναρκωτικα θα κανουν μικροτερη θητεια
6 μηνες
μαλλον το κανουν για να εκλιψουν τα ναρκωτικα απο τον στρατο
6 μηνες
Ναρκωτικά στο στρατό
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ έγραψε:
Μάλλον το κάνουν για να εκλείψουν οι ναρκωμανείς απο τον Στρατό.

Ναρκωτικά στο στρατό
Αν εχω καταλάβει σωστά, εξεταση ούρων που να δείχνει ναρκωτικές ουσιές (συμπεριλαμβανομένης και κάναβης) γίνεται μόνον εφόσον ο ίδιος Ο οπλίτης δηλώσει ότι είναι χρήστης;
αν καπνίσω ένα τσιγάρο 2 βδομάδες πριν την κατάταξή μου θα με βρούνε; Δε μιλάω για Ειδικές Δυνάμεις.
αν καπνίσω ένα τσιγάρο 2 βδομάδες πριν την κατάταξή μου θα με βρούνε; Δε μιλάω για Ειδικές Δυνάμεις.
Ναρκωτικά στο στρατό
Εξετάσεις θα σου κάνουν θες δεν θες, απλώς το τι θα βρούνε θα στο πούνε προσωπικά.(ιατρικό απόρρητο)cntrlgm έγραψε:Αν εχω καταλάβει σωστά, εξεταση ούρων που να δείχνει ναρκωτικές ουσιές (συμπεριλαμβανομένης και κάναβης) γίνεται μόνον εφόσον ο ίδιος Ο οπλίτης δηλώσει ότι είναι χρήστης;
Ναρκωτικά στο στρατό
Σορρυ η απάντησή σου δε με κάλυψε. Αυτό που ρωτάω ειναι αν στην κατάταξη κάνουν πάντα εξέταση ούρων, και αν αυτή η εξέταση έχει σκοπό την ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών.
επαναλαμβάνω δε ρωτάω για ειδ. Δυνάμεις.
έχοντας διαβάσει τα προηγούμενα ποστ, δεν έχω καθαρή εικόνα, καθώς κάποιοι λέγανε ότι δεν τους καναν τεστ ουρων, άλλοι πως ναι, και άλλοι μιλούσα για ειδ. Δυνάμεις. Θα ήθελα να μαθω τι ισχύει. Ευχαριστώ.
επαναλαμβάνω δε ρωτάω για ειδ. Δυνάμεις.
έχοντας διαβάσει τα προηγούμενα ποστ, δεν έχω καθαρή εικόνα, καθώς κάποιοι λέγανε ότι δεν τους καναν τεστ ουρων, άλλοι πως ναι, και άλλοι μιλούσα για ειδ. Δυνάμεις. Θα ήθελα να μαθω τι ισχύει. Ευχαριστώ.
Ναρκωτικά στο στρατό
Στην ελδυκ καθε 3 μηνες οταν ειμασταν στη ταγματικη φοναζαν στη τυχη (ή και καρφωτα) γυρω στα 20 ονοματα για εξεταση ουρον για εντοπισμο νακρωτικων ουσιων
- VALLGOX
- Posts in topic: 1
Ναρκωτικά στο στρατό
Ο Ελληνικός Στρατός γύρισε αυτό το διαμάντι του cinema το 1997, στα πλαίσια μιας καμπάνιας ενάντια στα ναρκωτικά.
Ναρκωτικά στο στρατό
Είχα πριν λίγες μέρες συζήτηση με φίλους οι οποίοι μου είπαν ότι στο στρατό παίζουν τέτοιες ουσίες όντως...
Εαν μισω κατι απιστευτα ειναι τα ναρκωτικα! Ουτε με ξενους, ουτε με γυφτους, ουτε με ομοφυλοφιλους κλπ εχω προβλημα... Αλλα με ναρκωμανεις εχω... Δλδ μπορει να κοιμομαστε τα βραδια και ο αλλος στο διπλα κρεβατι να βαραει τιποτα;
Εδω εχω φτιαξει μια λιστα να μην παρω τιποτα περριτα πραγματα στο στρατο μην τυχον και δεν με αφησουν να τα περασω και θα σκασει ο αλλος με τις συριγγες η τα χαπακια μεσα στη μοναδα;Eίναι δυνατόν; Μπορουμε να κανουμε κατι σε μια τετοια περιπτωση;
Εαν μισω κατι απιστευτα ειναι τα ναρκωτικα! Ουτε με ξενους, ουτε με γυφτους, ουτε με ομοφυλοφιλους κλπ εχω προβλημα... Αλλα με ναρκωμανεις εχω... Δλδ μπορει να κοιμομαστε τα βραδια και ο αλλος στο διπλα κρεβατι να βαραει τιποτα;

Εδω εχω φτιαξει μια λιστα να μην παρω τιποτα περριτα πραγματα στο στρατο μην τυχον και δεν με αφησουν να τα περασω και θα σκασει ο αλλος με τις συριγγες η τα χαπακια μεσα στη μοναδα;Eίναι δυνατόν; Μπορουμε να κανουμε κατι σε μια τετοια περιπτωση;
Ναρκωτικά στο στρατό
Κάτι γνωστοί μου από τη σχολή που τελείωσαν τη θητεία τους μου είπαν ότι πολύ κόσμος κάνει μπάφους και άλλα ναρκωτικά στο στρατό.
Σε αυτή τη περίπτωση αν μου τύχουν τέτοια άτομα (εκεί που κοιμάμαι) τι κάνω;
Σε αυτή τη περίπτωση αν μου τύχουν τέτοια άτομα (εκεί που κοιμάμαι) τι κάνω;
Ναρκωτικά στο στρατό
Πότε γίνονται εξετάσεις στον στρατό και σε περίπτωση έβρεσής χόρτου στο αίμα τι γίνεται...
Ναρκωτικά στο στρατό
Σε περίπτωση εύρεσης σου δίνουν αναβολή για ψυχολογικούς λόγους, εξετάσεις για ναρκωτικά δεν γίνονται ποτέ. Μόνο αν αμα πας καρφωτό θα σε πάνε για εξετάσεις ναρκωτικών ουσιών και έχει συμβεί αρκετές φορές 

-
Ναρκωτικά στο στρατό
Μονο στην καταταξη και εαν δηλωσεις χρηστης... Κλασικη μεθοδος για αναβολη...
Αρκετοι κανουν μεσα απλα γινεται σιωπηρα γιατι παιζουν εφοδοι με σκυλια της διωξης και αμα
σε πιασουν μεσα με ουσιες θα εχεις χοντρο προβλημα...
Αρκετοι κανουν μεσα απλα γινεται σιωπηρα γιατι παιζουν εφοδοι με σκυλια της διωξης και αμα
σε πιασουν μεσα με ουσιες θα εχεις χοντρο προβλημα...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Ναρκωτικά στο στρατό
Μη τιμητική απαλλαγή στο στρατιωτικό σου φάκελο εαν σε πιάσουν σε χρήση εφόσον ορκιστείς.
Ναρκωτικά στο στρατό
Παιδιά μ κάνανε εξετάσεις ναρκωτικών και με βρήκανε θετικό.2 μέρες μετά πήγα σε εξωτερική κλινική και μ κάνανε πάλι και βγήκα αρνητικός... Μ είπαν επανεξέταση 20 ημερών και μ κάνουν τώρα μετά από 3 μήνες. Δεν είμαι χρήστης καθόλου μια φορά είχα δοκιμάσει πριν 4μιση μήνες υπάρχει περίπτωση να βγω θετικός πάλι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες