Ψυχολογική υποστήριξη στο στρατό

Τοποθετήσεις, μεταθέσεις, ειδικότητες και συμβουλές για καλύτερη θητεία
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Volnix
Πολίτης
Πολίτης
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Δευ Δεκ 12, 2011 11:07 pm
Επικοινωνία:

Ψυχολογική υποστήριξη στο στρατό

Δημοσίευση από Volnix »

Hola

Και καλώς σας βρήκα... (λέμε τώρα).
Βασικά εγώ προσωπικά μόλις έκανα εγγραφή στο site για διάφορους λόγους, μερικούς Από τους οποίους είναι:

1. Κανένας ψυχολόγος ή ψυχιάτρος στο στρατό δεν πρόκειται ποτέ να δώσει εντελώς ανεξάρτητη από τις πρακτικές του στρατού λύση, άρα κατά τη γνώμη μου δεν είναι και η καλύτερη βοήθεια που μπορεί να έχει κάποιος σε αυτήν τη περίπτωση.
2. Η διαδικασία της υποχρεωτικής θητείας κατά τη γνώμη μου εκτός αν είσαι Μαζοχιστής, χαζός, ή διάφορα άλλα τα οποία δεν θέλω να παραθέσω και να μεταφέρω και επιπλέον οργή στο θέμα είναι αυτόματα αντικείμενο το οποίο θα έπρεπε τουλάχιστον να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από το νόμο έτσι ώστε μόνο οι πραγματικοί χαζοί και μαζοχιστές να μπορούν να έχουν "πρόσβαση" στην "εκπαίδευση".
3. Οι ψυχίατροι και οι ψυχολόγοι παίρνουν πολλά λεφτά και και κακά τα ψέμματα όταν είσαι φαντάρος και ξοδεύεις 30-40 ευρώ τη μέρα δεν είναι να πληρώνεις και άλλα επιπλέον.

Συμβουλή μου θα ήταν να αποφεύγονται οι ψυχίατροι-ψυχολόγοι του στρατού για ψυχολογική υποστήριξη. Η μόνη χρήση που θα μπορούσαν αυτοί να έχουν σε έναν φαντάρο στη $#@#κατάσταση που έχουμε μπλέξει είναι για απαλλαγές και αναβολές. Επίσης δεν έχει "κίνηση" κάθε μέρα για το ψυχίατρο, παίζει να μπει και κανείς 4-5 μέρες Ε-Υ έτσι μέχρι να μπορεί να σε πάει η βρωμοκαναδέζα στο γιατρό με το ζουρλομανδύα εξόδου για να σε δει και να σου πει απλά: "Πόσο αναβολή θες; ".

Άρα εγώ προτείνω αποκλειστικά τη χρήση εξωτερικών γιατρών και ψυχολόγων για τέτοια θέματα.

Καλή τύχη παιδιά και είθε μια μέρα να ξεκουμπιστούν οι παλιοκερ$#@ες από τις πόλεις και από τις ζωές μας!
skywalker
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: Σάβ Οκτ 29, 2011 4:25 am
Επικοινωνία:

Ψυχολογική υποστήριξη στο στρατό

Δημοσίευση από skywalker »

Ειμαι στρατιωτης στο ΚΑΑΥ καραβομυλου. Γενικα τα πραγματα εδω λογω και θερινης περιοδου ειναι σε οριακο σημειο. Η μοναδα δεν εχει πολυ κοσμο οποτε ολοι τρεχουνε πανω κατω ολη μερα. Ο Υπνος υπαρχει με το σταγονομετρο (2-3 ωρες τη μερα οταν εχεις και υπηρεσια) το φαγητο δεν ειναι καλο, η δουλειες ειναι απειρες και τα βυσματα που υπαρχουν επιβαρυνουν ακομη περισσοτερο την κατασταση γιατι χωνονται οι υπολοιποι για τις δουλειες που θα εκανα αυτοι. Γενικα μια κατασταση πολυ ζορικη. Δεν την παλευουμε αλλο εδω. Σκεφτομαστε να παρουμε τηλεφωνο στη γραμμη. Αν μπορειτε και ξερετε κατι συμβουλεψτε μας η διαδωστε το. Ευχαριστω προκαταβολικα

ForceF
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: Σάβ Φεβ 26, 2011 11:04 pm
Επικοινωνία:

Ψυχολογική υποστήριξη στο στρατό

Δημοσίευση από ForceF »

Ουτε οι πρωτοι ειστε που τα περνατε αυτα, ουτε οι τελευταιοι... Το 80% των στρατευσιμων στον Εβρο τρεχει ολη μερα και δεν κοιμαται οποτε δεν αποτελειτε εξαιρεση ουτε σας λυπαται κανεις... Οσο για τον παραπανω που ειπε οτι ο φανταρος ξοδευει 30-40 ευρω τη μερα... Που τα ειδε αυτα; Γκουντις και μπουκαλια ανοιγει καθε μερα;

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Δημοσιεύσεις: 11245
Εγγραφή: Πέμ Οκτ 02, 2003 6:55 am
Επικοινωνία:

Ψυχολογική υποστήριξη στο στρατό

Δημοσίευση από yandr »

Πλήρες Κέντρο Ψυχικής Υγείας - και με 24ωρη τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής στήριξης - δημιούργησαν οι Ενοπλες Δυνάμεις στο Νοσοκομείο Πεντέλης για μόνιμους και στρατευμένους και τις οικογένειές τους. Το Κέντρο εγκαινιάστηκε πρόσφατα από τον υπουργό Αμυνας Π. Παναγιωτόπουλο μαζί με το Διακλαδικό Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης. Τα τηλέφωνα της γραμμής είναι:800-1145.551-2-3 χωρίς χρέωση από σταθερό και 210-8105.068,210-5574.121 με αστική χρέωση.

πηγή
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης