Ειδικότητες στο στρατό
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 29
Ειδικότητες στο στρατό
Μόνο με βύσμα.
Ειδικότητες στο στρατό
Και σε αυτή την περίπτωση η μετάθεση μπορεί να παραμείνει η ίδια ή θα ξαναγίνει όλη η διαδικασία από την αρχή (οπότε θα αλλάξουν ειδικότητα και μετάθεση) ;
Στην ουσία θέλω να μάθω αν μπορώ να αλλάξω ειδικότητα και να κρατήσω τη μετάθεση.
Ευχαριστώ και πάλι
-
- Στρατηγός
Ειδικότητες στο στρατό
Όχι μετάθεση δεν αλλάζεις.
Ειδικότητες στο στρατό
Επειδή υπάρχει (ίσως) το βύσμα πως μπορώ να βρω τι ειδικότητες υπάρχουν στις λέσχες αξιωματικών όπου και μετατέθηκα, αν τελικά κάνω όλη τη διαδικασία;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
-
- Στρατηγός
Ειδικότητες στο στρατό
Δεν παίζει ρόλο τι ειδικότητα έχεις για να πας στην λέσχη, αν έχεις βύσμα του λες και σε πηγαίνει.
Ειδικότητες στο στρατό
Η μετάθεση μου είναι στη λέσχη αλλά η ειδικότητα είναι μάγειρας, και αν ζητήσω να την αλλάξω ώστε να αποφύγω και την εκπαίδευση (κυρίως λόγω σοβαρότατου οικογενειακού προβλήματος) δε θα πρέπει να πω κάποια άλλη Αντί Για μάγειρας;
-
- Στρατηγός
Ειδικότητες στο στρατό
Σου απάντησα ρε άνθρωπε αν έχεις βύσμα η ειδικότητα για να μπεις στην λέσχη δεν παίζει ρόλο, μπορεί να είσαι Τ/Φ η Διαβιβαστής η Αστροναυτής και να είσαι στην Λέσχη σαν σερβιτόρος.
Ειδικότητες στο στρατό
Καλησπέρα! Πηρα μετάθεση για 646 Κομοτηνή, ειδικοτητα πυροβολητής! Θα μπορέσω να αλλάξω ειδικότητα; Γίνεται;
Ειδικότητες στο στρατό
Με βύσμα ίσως, διαφορετικά θα πρέπει να υπάρξει μεταβολή στη Σωματική Ικανότητα σου.
Ειδικότητες στο στρατό
Γεια σας πεδια
εχω μια ερωτησουλα, εχω ειδικοτητα τεχνικος, αποθηκαριος, γραφεας... Τωρα θα παω Σπεν και απο οτι μου ειπανε μετα θα πρεπει να παω για ειδικοτητα στα Γιαννενα ή στο Λιτοχωρο... Ηδη ξερω οτι θα μπω στο 1ο γραφειο της μοναδος μου... Θελω να ρωτησω υπαρχει η περιπτωση να μην παω για ειδικοτητα αν μιλησω στον υπευθυνο του γραφειου γιατι με δυσκολευει αφανταστα στο διαβασμα για την σχολη;
εχω μια ερωτησουλα, εχω ειδικοτητα τεχνικος, αποθηκαριος, γραφεας... Τωρα θα παω Σπεν και απο οτι μου ειπανε μετα θα πρεπει να παω για ειδικοτητα στα Γιαννενα ή στο Λιτοχωρο... Ηδη ξερω οτι θα μπω στο 1ο γραφειο της μοναδος μου... Θελω να ρωτησω υπαρχει η περιπτωση να μην παω για ειδικοτητα αν μιλησω στον υπευθυνο του γραφειου γιατι με δυσκολευει αφανταστα στο διαβασμα για την σχολη;
-
- Στρατηγός
Ειδικότητες στο στρατό
Εννοείται πως δεν γίνεται κάτι τέτοιο.
Ειδικότητες στο στρατό
Παίδες, μην αγχώνεστε με τις ειδικότητες. Στην πραγματικότητα δεν παίζουν μεγάλο ρόλο. Στο στρατό περνάς καλά όταν έχεις καλους ανωτερους και καλή παρέα!(Εχω τυχει σε στρατόπεδο οπου παίρναμε διανυκτερευσεις αλλά καθόμασταν στο στρατόπεδο- τόσο καλή παρέα με τους συνοπλίτες!)
Εγώ ήμουν βαρεοπλίτης αλλά "βαρυ όπλο" έπιασα μόνο στο μήνα της εκπαιδευσης. Τους 9 από τους 12 μήνες της θητείας τους εβγαλα σε γραφεία μπροστά σε κομπιουτερ, πληκτρολογώντας ατέλειωτες λίστες και καταστασεις σε excel. Τέτοιο πήξιμο στο γραφείο που αναπολουσα το τρέξιμο και τα όπλα. Να φανταστείτε προς το τέλος της θητείας έμπαινα εθελοντικά στο άγημα της σημαίας...
Όλα τα προκαλεί ο φόβος πριν την κατάταξη και αυτόν τον φόβο εκμεταλλευονται στρατιωτικοι και πολιτικάντηδες για τα δικά τους ωφέλη. Όχι μην τους κανετε τη χάρη!
Μπορεί να βάλετε το καλυτερο βυσμα για την πιο βυσματική ειδικότητα και να περάσετε χάλια, ενώ ένας απλός τυφεκιοφόρος να κάνει μια θητεία αξέχαστη!
Και τελος πάντων αν υπηρετήσετε μερικές δεκάδες χιλιόμετρα μακρια από το σπίτι σας δε χάλασε κι ο κόσμος δα! Εξαλλου υπάρχει η πρόβλεψη οι βορειοελλαδίτες να πηγαίνουν σε στρατόπεδα της βόρεια Ελλάδας και οι νότιοι της Νότιας...
Εγώ ήμουν βαρεοπλίτης αλλά "βαρυ όπλο" έπιασα μόνο στο μήνα της εκπαιδευσης. Τους 9 από τους 12 μήνες της θητείας τους εβγαλα σε γραφεία μπροστά σε κομπιουτερ, πληκτρολογώντας ατέλειωτες λίστες και καταστασεις σε excel. Τέτοιο πήξιμο στο γραφείο που αναπολουσα το τρέξιμο και τα όπλα. Να φανταστείτε προς το τέλος της θητείας έμπαινα εθελοντικά στο άγημα της σημαίας...
Όλα τα προκαλεί ο φόβος πριν την κατάταξη και αυτόν τον φόβο εκμεταλλευονται στρατιωτικοι και πολιτικάντηδες για τα δικά τους ωφέλη. Όχι μην τους κανετε τη χάρη!
Μπορεί να βάλετε το καλυτερο βυσμα για την πιο βυσματική ειδικότητα και να περάσετε χάλια, ενώ ένας απλός τυφεκιοφόρος να κάνει μια θητεία αξέχαστη!
Και τελος πάντων αν υπηρετήσετε μερικές δεκάδες χιλιόμετρα μακρια από το σπίτι σας δε χάλασε κι ο κόσμος δα! Εξαλλου υπάρχει η πρόβλεψη οι βορειοελλαδίτες να πηγαίνουν σε στρατόπεδα της βόρεια Ελλάδας και οι νότιοι της Νότιας...
Ειδικότητες στο στρατό
Παιδιά, αν γνωρίζει κάποιος μπορεί να μου πει αν οι απόφοιτοι φιλοσοφικών σχολών (φιλόλογοι δηλαδή) γίνονται συνήθως ΤΦ; Ή ανάλογα τη σειρα και τις ανάγκες του στρατοπέδου που θα πέσεις; Αν κάποιος ξέρει από δική του πείρα θα με βοηθούσε.
Όπως και να χει βέβαια, συμφωνώ με παραπάνω σχόλια ότι συνήθως περνάς καλύτερα λόγω παρέας, παρά λόγω ειδικότητας!
Όπως και να χει βέβαια, συμφωνώ με παραπάνω σχόλια ότι συνήθως περνάς καλύτερα λόγω παρέας, παρά λόγω ειδικότητας!

Ειδικότητες στο στρατό
Κατσε να δεις σε ποιο οπλο ή σωμα θα πας και μετα Δες για ειδικοτητες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης