καλο χαχαχα. Μερικα εκεινη τη στιγμη τα εγραφα εντελως νευριασμενοςyandr έγραψε: Το παραπάνω από την 'πολιτισμένη' συζήτηση για την
Hall of fame!
- pao-13
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Hall of fame!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
- KostasKriti
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Hall of fame!
Su-35 έγραψε:ΜΠΑΝΤΗΣ ΦΩΤΗΣ έγραψε: ποτε παω φανταρος;Nassos έγραψε:Δώσε μας μερικά στοιχεία. Τι είμαστε, Μαντείο των Δελφών;
χααχχχαχαααχα
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Γιατί δεν το χα πετύχει αυτό το thread τόσο καιρό. Γιατί;
Σας ικετεύω ποστάρετε κι άλλα.
Ικετεύωωω
Hall of fame!
Θεούλης 

Paris_1988 έγραψε:Ρε παιδιά κόβουν στα υγειονομικα για ακμή ;
άλεξ έγραψε:Και για παρακμή
Hall of fame!
Από το θέμα Αθλητικές δοκιμασίες Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014) 

jkidd13 έγραψε:Η πισινα ειναι θερμαινομενη η οχι; Φτιαχνει ο καιρος λενε απο αυριο, παλι ζεστες, τουλαχιστον να δροσιστουμε λιγο!
faber έγραψε:Η πισίνα είναι θερμενόμενη, έχει ναυαγοσώστρια μια ξανθία, όποιος τελειώνει με την πισίνα περνάει απο το μπαρ και έχει ενα μοχίτο δώρο με ομπρελίτσα πάνω και μετά κάθεσαι για μαύρισμα ή πλατσουρίζεις στην 2η πισίνα με δυνατή μουσική και αν θες φωνάζεις και την παρέα σου απο τις κερκίδες. Σοβαρευτήτε λίγο με τις ερωτήσεις που κάνετε!
Hall of fame!
Αν παει μια φιλη μου να μετρηθει αντι για μενα λετε να το καταλαβουν; Μοιαζουμε λιγο, ειναι ψιλοτερη απο μενα και την εμπιστευομαι! Τι επιπτωσεις θα εχω αν το καταλαβουν. Ελεγχουν εξονυχιστικα τις φωτογραφιες και τις ταυτοτητες;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Hall of fame!
Το παραπάνω μήνυμα εστάλη στο θέμα Όριο ύψους για Στρατιωτικές Σχολές (2014) η κοπέλα αδικείται, πρέπει να πάρει νόμπελ 

Hall of fame!
Καινούριο ειδύλλιο στο forum; 
Από το θέμα Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)

expedition έγραψε: Αν θες ρώτα τη διαχείριση του forum και συγκεκριμένα τον Greek_Army.
Greek_Army έγραψε:
Είσαι ωραίο παιδί, ευγενικός, έμπιστος και πάνω απ'όλα έχεις καλή καρδιά, αυτά γνωρίζω

- expedition
- Υπολοχαγός
Hall of fame!
Παρ΄ότι δε με γνωρίζει προσωπικά νομίζω καλά τα λέειD.Y.K έγραψε:Καινούριο ειδύλλιο στο forum;
Από το θέμα Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2014)expedition έγραψε: Αν θες ρώτα τη διαχείριση του forum και συγκεκριμένα τον Greek_Army.Greek_Army έγραψε:
Είσαι ωραίο παιδί, ευγενικός, έμπιστος και πάνω απ'όλα έχεις καλή καρδιά, αυτά γνωρίζω

Hall of fame!
Από το θέμα ΟΥΚ: Προϋποθέσεις κατάταξης

kagouras έγραψε:Παιδια ενας φιλος μου ειναι πορωμενος με ουκ ειναι και καρατεγκας και αθλητης κολύμβησης. Θα τα καταφερει λετε; Γενικα ειναι αλανι και εχει δειρει αρκετο κοσμος σε καυγαδες. Απλα δε γουσταρει να του αντιμιλας και σκεφτομαι αν φαει ξυλο εκει μεσα που θα φαει τη διαβολοδομαδα θα κτυπησει κανενα. Επειδη δεν παιρνει κληρωτους σκεφτετε εποπ πρωτα. Παντως δεν ειναι ντουλαπα, θα αντεξει τετοια εκπαιδευση. Τι προτείνετε;
εγω του προτεινα να πάει νεοσυλλεκτος στην 124ΠΒΕ μιας και ειναι καλωδιομενος με γερό βύσμα.

Hall of fame!

Κωστας έγραψε:Καλησπερα, ψαχνω γυμναστρια εμφανισιμη αν ειναι δυνατον με το αζημιωτο φυσικα για τα αθληματα σε περιπτωση που βγει γτ δεν το χω καθολου... (δεν κανω πλακα) Αν μπορειτε να μου προτεινετε κατι. Σας ευχαριστω
Hall of fame!
Από το θέμα Βουλευτικές εκλογές (25-1-2015)

Signaller έγραψε:Το τελικό αποτέλεσμα έφερε τη ΝΔ στο 27,8 και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 36,3. Διαφορά 8,5 μονάδων. Η ΝΔ στέκεται όρθια, έχασε μόνο το 2% της δύναμής της (κάτω από 2% για την ακρίβεια, από το 29,66 στο 27,8) και είναι εδώ για να διαφυλάττει τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας. Ο Αντώνης Σαμαράς γίνεται ο πρώτος πρωθυπουργός της χώρας που παραδίδει πλεόνασμα, επιβεβαιωμένο και από την τρόικα και τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης. Προφανώς, οι κατσαπλιάδες θα τα κάνουν ρόιδο, αλλά θα είμαστε και πάλι εδώ στο μέλλον, να ξαναφέρουμε την Ελλάδα στον ίσιο δρόμο, με γερές μάχες, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι, όπως ορίζει η ιστορία της παράταξής μας.

Hall of fame!
Μαγκες καθαρα δευτερα θα μαι μεσα. να ρωτησω. χαρταετο επιτρεπεται να πεταξεις στο στρατοπεδο για το καλο επειδη ειναι το εθιμο;
- blood
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Ενδιαφέροντα: Να πεθανω
- Επάγγελμα: Αχρηστος
Hall of fame!
Οχι δεν επιτρεπεταιferrari έγραψε:Μαγκες καθαρα δευτερα θα μαι μεσα. Να ρωτησω. Χαρταετο επιτρεπεται να πεταξεις στο στρατοπεδο για το καλο επειδη ειναι το εθιμο;
Δεν υπαρχει μυικα ποιο δυνατος απο εμενα στο κοσμο
Hall of fame!
Πίσω εκεί μπορούσα να πετάξω ένα πολεμικό, Μπορούσα να οδηγήσω τανκ, ήμουν υπεύθυνος για εξοπλισμό εκατομμύριων , εδώ δεν μπορώ καν να κρατήσω μια θέση εργασίας, ούτε να παρκάρω αυτοκίνητα !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης