Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
blademaster
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από blademaster »

2013-2014-2015
3 χρονιες παννεληνιες και οσοι περασουν θα μπουνε τον οκτωβρη του 2015
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Greek_Army »

Λάθος, οι φετινοί επιτυχόντες (2013) είναι τα 580 άτομα που θα πάρει η σχολή αστυφυλάκων το 2015, του χρόνου και το 2015 οι σχολές δεν θα υπάρχουν στο μηχανογραφικό, το 2016 θα ξανά πάρει 580 άτομα, αυτό προβλέπεται από το Μεσοπρόσθεσμο πρόγραμμα.
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από asimike »

Αν γινοταν αυτο που λες BLADE, τοτε γιατι να γινοταν τοσο ντορος; Μια η αλλη δεν 8α γλυτωνε τιποτα το κρατος. Για 2 χρονια ΔΕΝ 8α παρει κανενα ατομο, κανενα ΤΔΑ οι επιτυχοντες 8α μπουν απλα το 2016
ΕΛΛΑΣ
Πανελλήνιες 2014

Δημοσίευση από Πανελλήνιες 2014 »

Γεια σας! Φέτος (2013-2014) επρόκειτο να δώσω πανελλήνιες και ενδιαφέρομαι να περάσω στην σχολή αστυφυλάκων ή αξιωματικών! Ωστόσο δεν γνωρίζω αν θα είναι αυτές οι σχολές στο μηχανογραφικό το 2014! Γνωρίζει κάποιος για να μου απαντήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
biliasgate7
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από biliasgate7 »

Μολις εδωσα πανελληνιες και αναμενω τις βασεις. Εφοσον περασω αστυφυλακων και του χρονου κανω ξανα μηχανογραφικο με το 10% και μπω σε μια οικονομικη σχολη, θα μπορω μετα απο 1 χρονο φοιτησης στην οικονομικη σχολη να την διακοψω και να μπω στην αστυφυλακων; Και αφου τελειωσω αστυφυλακων να συνεχισω την οικονομικη σχολη, ωστε να κανω κατι παραπανω μεσα στην αστυνομια...
αλλιως. Μεσα απο την αστυνομια πως θα μπορουσα να συνδυασω κατι οικονομικο?
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από expedition »

biliasgate7 έγραψε:Μολις εδωσα πανελληνιες και αναμενω τις βασεις. Εφοσον περασω αστυφυλακων και του χρονου κανω ξανα μηχανογραφικο με το 10% και μπω σε μια οικονομικη σχολη, θα μπορω μετα απο 1 χρονο φοιτησης στην οικονομικη σχολη να την διακοψω και να μπω στην αστυφυλακων; Και αφου τελειωσω αστυφυλακων να συνεχισω την οικονομικη σχολη, ωστε να κανω κατι παραπανω μεσα στην αστυνομια...
αλλιως. Μεσα απο την αστυνομια πως θα μπορουσα να συνδυασω κατι οικονομικο;
Αυτό που λες δε γίνεται. Εφόσον εγγραφείς στην Αστυφυλάκων διαγράφεσαι από οποιαδήποτε άλλη σχολή υποχρεωτικά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατερινα

Δημοσίευση από Κατερινα »

Γειά σας ! Είμαι μαθήτρια της Α λύκειου και θέλω να ασχοληθώ με την σήμανση (επειδή είμαι απο Αυστραλία, το επάγγελμα εκεί λέγεται forensic scientist οποτε στα ελληνικα δεν ξερω ποια είναι η ακριβής μετάφραση) Μήπως γνωρίζει καποιος πως μπορω να μπω εκει ; Εχω διαβάσει πως μπαίνεις απο αστυνομία, μια υπεύθυνος επαγγελματικού προσανατολισμου μου ειχε πει οτι η αστυνομία μερικές φορές παίρνει και χημικούς, φυσικούς κλπ. Εχω επιλέξει θετικη κατεύθυνση...Please βοηθήστε με ! Δεν εχω ιδέα πως μπορώ να ασχοληθώ με αυτό !
xrusa
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από xrusa »

Καλησπερα σας. ειμαι φοιτητρια παιδαγωγικου και σε ενα χρονο τελειωνω και παιρνω το πτυχιο μου. θελω να συνεχισω σε καποια αναλογη σχολη αστυφυλακων αξιωματικων αλλα δεν εχω ιδεα ουτε πως να ξεκινησω ουτε απο που να ξεκινησω! θα πρεπει να περιμενω για καποια προκυρηξη κατατακτηριων; ευχαριστω εκ των προτερων

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Θα σε απογοητεύσω αλλά δεν γίνεται, η μόνη λύση είναι να ξαναδώσεις πανελλήνιες, η αστυνομία βγάζει προκηρύξεις για πολιτικό προσωπικό αλλά ζητάει συγκεκριμένες ειδικότητες και σε αυτές δεν ανήκει το παιδαγωγικό.
tasos1996
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από tasos1996 »

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω επειδη εγω ποτε δεν τα πηγαινα καλα με το διαβασμα αν υπαρχει αλλος τροπος να μπω σε σχολη αστυφυλακων αν οχι μηπως θα μπορουσατε να με ενοιμερωσετε για τις βασεις ; Ευχαριστω εκ των προταιρων
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Terminator »

Αλλος τρόπος δεν υπάρχει μονο μέσω πανελληνίων.

Σχολη Αστυφυλάκων:15910 μόρια
Σχολή Αξιωματικών:16721 μόρια
spektros95
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από spektros95 »

Εκανες λαθος. Η αξιωματικων εχει 18319.
Άβαταρ μέλους
salonika
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από salonika »

Ειμαι 25 του 89. Μπορω το 16 να δωσω πανελληνιες για αστυφ?
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες