Κακή χρήση αναβολής;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 104
Κακή χρήση αναβολής;
Τα 90 ευρω μπορω να τα δοσω και εφοσον εχω καταταχθει
-
- Στρατηγός
Κακή χρήση αναβολής;
Ναι.
Κακή χρήση αναβολής;
Greek_Army έγραψε:nikosmp έγραψε:Καλησπέρα Μου Ήρθε Ένα Χαρτί Που Λέει Για Κακή Χρήση Αναβολής Και οτι Είναι Το Πρόστιμο 90 Ευρώ Αλλά Εγω το Πείρα Στα Χερια Μου την Παρασκευή 28/2 και Έληγε 3/3 Δηλαδή Καθαρά Δεύτερα Που η Εφορία Ειναι Κλειστή Και Λέει Οτι Πρέπει Να Πληρωθεί Σε 1 Μήνα Αλλιώς Τον Μηνά τον Υπηρετείς Ενώ Έχω Κάνει Κανονικά Την Θητεία Μου. Ξέρει Κανείς Τι Γίνεται Σε Αυτήν Την Περίπτωση Δηλαδή Αν Μπορούν Να αλαξουν την Ημερομηνία Της Πληρωμής; Η Απλά Κάνω 1 Μήνα; Ευχαριστώ!
Πήγαινε αύριο να πληρώσεις το πρόστιμο.
Καλησπερα! Ιδια περιπτωση και εγω αλλα βρισκομαι εξωτερικο αυτη τη στιγμη κ ενημερωθηκα τελευταια στιγμη. Προφανως το συστημμενο απο το ταχυδρομειο δεν το εδιναν σε κανεναν αλλον περα απο εμενα, με αποτελεσμα να ενημερωθω την προηγουμενη εβδομαδα με τηλεφωνο.
Το θεμα ειναι ρε παιδια οτι θα μπορουσαν να μου το εχουν πει πριν απολυθω και οχι τωρα. Δηλαδη το χαρτι απολυσεως μουφα ηταν;
Κακή χρήση αναβολής;
Από το στρατολογικό γραφείο της περιοχής που είμαι γραμμένος μου είπαν ότι το χαρτί έπρεπε να το είχα πάει πριν παρουσιαστώ και τώρα κανονικά θα πρέπει να πληρώσω το πρόστιμο για να μην κάνω επιπλέον μήνα αλλά δεν μου έχει έρθει κάποιο ειδοποιητήριο! Ξέρει κανένας τι γίνεται με αυτό το θέμα;Greek_Army έγραψε:Όποτε θέλεις.
Κακή χρήση αναβολής;
Καλησπέρα σας,
Παρότι έχω βρει πολλές απαντήσεις σε αυτό το θέμα θα ήθελα με τη σειρά μου να ρωτήσω κάτι.
Είμαι εγεγράμενος σε σχολή τει από το 2008 όταν και έδωσα πανελαδικές... Στη σχολή κάνω ανανέωση μέχρι και τώρα κανονικά... Αναβολή έχω μέχρι το 2017... Πιστεύετε αν διακόψω την αναβολή μου πχ το 2016. Θα έχω κάποιο πρόβλημα με τη στρατολογία;
Ευχαριστώ πολύ.
Παρότι έχω βρει πολλές απαντήσεις σε αυτό το θέμα θα ήθελα με τη σειρά μου να ρωτήσω κάτι.
Είμαι εγεγράμενος σε σχολή τει από το 2008 όταν και έδωσα πανελαδικές... Στη σχολή κάνω ανανέωση μέχρι και τώρα κανονικά... Αναβολή έχω μέχρι το 2017... Πιστεύετε αν διακόψω την αναβολή μου πχ το 2016. Θα έχω κάποιο πρόβλημα με τη στρατολογία;
Ευχαριστώ πολύ.
Κακή χρήση αναβολής;
Γεια σας, εχω αναβολη μεχρι 31/12/2017 λογω σπουδων αλλα πηρα πτυχιο το 2014. Θελω να βγαλω διαβατηριο και μου ζητησαν χαρτι τυπου β που να αναγραφει μεχρι ποτε εχω αναβολη...
Θα μου ζητησουν βεβαιωση σπουδων για να μου το χορηγησουν;
Ειμαι ελευθερος να κανω οτι θελω εως 31/12/2017;
Θα μου ζητησουν βεβαιωση σπουδων για να μου το χορηγησουν;
-
- Στρατηγός
Κακή χρήση αναβολής;
Βασιλης έγραψε:Θα μου ζητησουν βεβαιωση σπουδων για να μου το χορηγησουν;
όχι.
Βασιλης έγραψε:
ναι.
Κακή χρήση αναβολής;
Γεια σας παιδια. Πηρα αναβολη για πανελληνιες αλλα δεν πηγα να δωσω οποτε δεν μπορω να παρω τη βεβαιωση που μου ζητανε απο το ΕΠΑΛ. Θεωρειτε κακη χρηση αναβολης αυτο; Υπαρχει περιπτωση να ειναι πανω απο 90 ευρω το προσθημο; Τι να τους πω οταν παω να κοψω την αναβολη, οτι δεν εχω το χαρτι και να μου κοψουν προσθημο?
Κακή χρήση αναβολής;
Καλησπέρα, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω...
Αν ολοκληρώσεις τις σπουδές σου, περάσει καιρός και διακόψεις την αναβολή, παρουσιάζεται θέμα με την "κακή χρήση της αναβολής" στην στρατολογία;
Αν ολοκληρώσεις τις σπουδές σου, περάσει καιρός και διακόψεις την αναβολή, παρουσιάζεται θέμα με την "κακή χρήση της αναβολής" στην στρατολογία;
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 1
Κακή χρήση αναβολής;
Φίλε γιώργο απλά θα πας εκεί και θα τους πεις ότι τελικά δεν έδωσες πανελλήνιες και θες να διακοπή η αναβολή για να πας στρατό
Κακή χρήση αναβολής;
Terminator έγραψε:Φίλε γιώργο απλά θα πας εκεί και θα τους πεις ότι τελικά δεν έδωσες πανελλήνιες και θες να διακοπή η αναβολή για να πας στρατό
Το θεμα ειναι οτι η αναβολη ηταν για τις πανελληνιες του 13. Δεν εδωσα και πηγα σε ΙΕΚ αλλα δεν πηρα αναβολη για το ΙΕΚ γιατι το τελιωνα μεσα στο πλαισιο της αναβολης (εκανα 1 χρονο λογω ΕΠΑΛ) και υπεθεσα οτι αν τους δωσω χαρτια ΙΕΚ ουτε γατα ουτε ζημια. Οταν πηγα λοιπον και τους ειπα θελω να κοψω αναβολη μου ειπαν οτι θελουν βεβαιωση για παναλλημιες και δεν τους νοιαζει το ΙΕΚ.
Κακή χρήση αναβολής;
Δηλαδή πήρες αναβολή για πανελλήνιες δεν έδωσες κι μπήκες στο ιεκ ;
το ιεκ το τελείωσες ή έχεις ακόμα έναν χρόνο ;
του πότε είσαι γεννημένος ;
το ιεκ το τελείωσες ή έχεις ακόμα έναν χρόνο ;
του πότε είσαι γεννημένος ;
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
Κακή χρήση αναβολής;
Ειμαι του 94. Το 12 τελιωσα το ΕΠΑΛ και εδωσα πανελληνιες, δεν περασα καπου και πηρα αναβολη για να ξαναδωσω το 13. Δεν εδωσα τελικα και πηγα τον σεπτεμβρη του 13 και γραφτηκα στο ΙΕΚ και το τελιωσα τον Ιουνιο του 14. Το θεμα ειναι οτι χαρτια εχω απο το ΙΕΚ στρατολογιας αλλα μιας και δεν πηρα αναβολη απο εκει δεν εχουν καποιο βαρος και δεν μπορω να τα χρησιμοποιησω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες