Κακή χρήση αναβολής;

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 104

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Greek_Army »

Σελίδα 17.

dn24 έγραψε:

6. Η αναβολή που χορηγήθηκε σε στρατεύσιμο της παραγράφου 1, σε περίπτωση που διακοπεί ή λήξει η χρονική της διάρκεια, επιτρέπεται να παραμείνει ισχυρή ή να μειωθεί ή να παραταθεί, σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στις προηγούμενες παραγράφους,εφόσον ο στρατεύσιμος μετεγγραφεί ή εγγραφεί από την αρχή για φοίτηση σε οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ίδρυμα της ίδιας παραγράφου μέχρι την ημερομηνία που προσδιορίζεται για κατάταξη στις Ένοπλες δυνάμεις εξαιτίας της ως άνω διακοπής ή λήξης.

Ως εκ τούτου επιτρέπεται να κάνετε ό, τι θέλετε κατά τη διάρκεια της αναβολής σας, ακόμη και να εργαστείτε.

Επιτρέπεται η μετεγγραφή ή η εγγραφή από την αρχή σε σχολή οποιασδήποτε βαθμίδας (και όχι μόνο ανώτερης βαθμίδας όπως παλαιότερα).

SteveMc
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από SteveMc »

1. Που σημαίνει;2. Αν δεν έχω τελειώσει την σχολή τι γίνεται;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

Τίποτα δεν γίνεται.
SteveMc
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από SteveMc »

Πρέπει να έχω μαζί μου κάτι που να αποδεικνύει ότι είμαι σπουδαστής ή θα το βρουν μόνοι τους;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

Πρέπει να έχεις χαρτί.
SteveMc
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από SteveMc »

Απλή βεβαίωση σπουδών ή κάποιο άλλο χαρτί;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

Βεβαίωση.
SteveMc
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από SteveMc »

Δίνω τη βεβαίωση όταν παρουσιαστώ ή πρέπει να την πάω πιο νωρίς στη Στρατολογία;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

Όποτε θέλεις.
unstoppablegr
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από unstoppablegr »

Γεια σας,εχω παρει αναβολη απο τη σχολη μου (τει) απο το 2012. Εχω κανει εγγραφη στο χειμερινο εξαμηνο αλλα αν καποιος χασει τις εγγραφες για το εαρινο εξαμηνο υπαρχει προβλημα με την αναβολη; Εφοσον πλεον δεν μπορω να δηλωσω μαθηματα θα πρεπει να παω να ενημερωσω τη στρατολογια και να διακοψω την αναβολη;

nikosmp
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από nikosmp »

Καλησπέρα Μου Ήρθε Ένα Χαρτί Που Λέει Για Κακή Χρήση Αναβολής Και οτι Είναι Το Πρόστιμο 90 Ευρώ Αλλά Εγω το Πείρα Στα Χερια Μου την Παρασκευή 28/2 και Έληγε 3/3 Δηλαδή Καθαρά Δεύτερα Που η Εφορία Ειναι Κλειστή Και Λέει Οτι Πρέπει Να Πληρωθεί Σε 1 Μήνα Αλλιώς Τον Μηνά τον Υπηρετείς Ενώ Έχω Κάνει Κανονικά Την Θητεία Μου. Ξέρει Κανείς Τι Γίνεται Σε Αυτήν Την Περίπτωση Δηλαδή Αν Μπορούν Να αλαξουν την Ημερομηνία Της Πληρωμής; Η Απλά Κάνω 1 Μήνα; Ευχαριστώ!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

unstoppablegr έγραψε:Γεια σας,εχω παρει αναβολη απο τη σχολη μου (τει) απο το 2012. Εχω κανει εγγραφη στο χειμερινο εξαμηνο αλλα αν καποιος χασει τις εγγραφες για το εαρινο εξαμηνο υπαρχει προβλημα με την αναβολη; Εφοσον πλεον δεν μπορω να δηλωσω μαθηματα θα πρεπει να παω να ενημερωσω τη στρατολογια και να διακοψω την αναβολη;

Την στρατολογιά την ενδιαφέρει να μην σε έχουνε διαγράψει από την σχολή.

nikosmp έγραψε:Καλησπέρα Μου Ήρθε Ένα Χαρτί Που Λέει Για Κακή Χρήση Αναβολής Και οτι Είναι Το Πρόστιμο 90 Ευρώ Αλλά Εγω το Πείρα Στα Χερια Μου την Παρασκευή 28/2 και Έληγε 3/3 Δηλαδή Καθαρά Δεύτερα Που η Εφορία Ειναι Κλειστή Και Λέει Οτι Πρέπει Να Πληρωθεί Σε 1 Μήνα Αλλιώς Τον Μηνά τον Υπηρετείς Ενώ Έχω Κάνει Κανονικά Την Θητεία Μου. Ξέρει Κανείς Τι Γίνεται Σε Αυτήν Την Περίπτωση Δηλαδή Αν Μπορούν Να αλαξουν την Ημερομηνία Της Πληρωμής; Η Απλά Κάνω 1 Μήνα; Ευχαριστώ!

Πήγαινε αύριο να πληρώσεις το πρόστιμο.
κουι95
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από κουι95 »

Γεια σας παιδια
ειμαι καινουργιος στο φορουμ (εψαξα σε παλιες σας απαντησεις αλλα δεν βρηκα κατι αντιστοιχο με αυτο που θελω) λοιπον εχω τελειωσει το λυκειο και για να παρω αναβολη δηλωσα πως θα δωσω πανελλαδικες ξανα και πηρα αναβολη για εναν χρονο. Ταυτοχρονα ομως επειδη δουλευω με τον πατερα μου και χωρις να ξερω το χρονικο περιθωριο για αιτησεις πανελλαδικων, δεν προλαβα να παω απο το σχολειο και να κανω αιτηση πως θα δωσω πανελλαδικες με αποτελεσμα οταν τελειωσει η αναβολη μου να μην εχω καποιο δικαιολογητικο. Θελω να ρωτησω τι κυρωσεις θα εχω.

ευχαριστω εκ των προτερων.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

Greek_Army έγραψε: Όταν παρουσιαστείς θα σου επιβληθεί ποινή λόγω κακής χρήσης αναβολής,1 μήνας πρόσθετη θητεία η 90 ευρώ, τα έχουμε ξανά γράψει.
κουι95
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από κουι95 »

Να εισαι καλα σε ευχαριστω πολυ. Απλως ρωτησα γιατι δεν ξερω αν σε καθε κακη χρηση αναβολης η κυρωσεις ειναι ιδιες. Πιστευα οτι αλλαζουν ανα περιπτωση. Επισης θελω να σε ρωτησω πως οταν παρουσιαστω θα εχω κανονικα το δικαιομα να δηλωσω ξανα για πανελλαδικες και παρω αναβολη ξανα, ωστε να δωσω αυτη τη φορα.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης