Τι επιτρέπεται να πάρω στο στρατό;
-
- Α/ΓΕΣ
- Posts in topic: 107
- Επικοινωνία:
Πάρε βεβαίωση γιατί σίγουρα θα στο πάρουν. Και οπωσδήποτε να δηλώσεις το πρόβλημα στη κατάταξη έτσι ώστε την επομένη να περάσεις από Ιατρό σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο για εξέταση.
Παιδες σορρυ μια ερωτηση κινητο δειχως καμερα επιτρεπεται?
Ψαρακας96 έγραψε:Παιδες σορρυ μια ερωτηση κινητο δειχως καμερα επιτρεπεται;
Μόνο κινητά χωρίς κάμερα επιτρέπονται ναι.
Ευχαριστω Δ. Υ. Κ
Το δρομολογησα ηδη nassos θα παρω χαρτι απο ορθοπεδικο. Στρατιωτικο νοσοκομειο θα παω ετσι κ αλλιως νομιζω επειδη εχω 6 βαθμους υπερμετρωπια οποτε θα τμου κανουν γενικο check up!
Ρε παιδια εγω οταν ειχα παει πευκο και ειχα ψαλιδη για τα νυχια παραλιγο να μου το παρουν τοσο φονικο οπλο θεωρειτε; 

-
- Α/ΓΕΣ
- Posts in topic: 107
- Επικοινωνία:
Και σε εμένα το πήραν στη κατάταξη. Νυχοκόπτη-τσιμπιδάκι με άφησαν να τα περάσω.
- Kourtembeu
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Εγώ τότε είχα κανονικά το ψαλίδι και σουγιά είχα για τα φρούτα. Για να μην μπερδέψω τους νεότερους, αναφέρομαι 13 χρόνια πριν.
Καλησπέρα, πούδρες και αλοιφές για τσιμπήματα επιτρέπονται κανονικά έτσι; Γιατί με ενημέρωσαν πως panadol και γενικώς αντιβιοτικά δεν αφήνουν.
chris1988 έγραψε:Καλησπέρα, πούδρες και αλοιφές για τσιμπήματα επιτρέπονται κανονικά έτσι; Γιατί με ενημέρωσαν πως panadol και γενικώς αντιβιοτικά δεν αφήνουν.
Ναι επιτρέπονται.
Ξερω οτι εχει ήδη απαντηθεί αλλα αν εχω καπνο χύμα σε σακουλακια απο κανονικου καπνους... Δεν θα με αφησουν να του πάρω μαζί μου; Ο θείος μου είναι καπνοπαραγωγός και περνώ χύμα καπνό από αυτόν.
- JohnKramer
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 5
Να ρωτήσω: Επιτρέπονται ηλεκτρολύτες στο στρατό (στην μονάδα λέω, όχι στο ΚΕΝ);Με τις σκοπιές και ασκήσεις μέσα στο καλοκαίρι θα πρέπει να επιτρέπονται.
- nikosten96
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Παιδια καλησπερα σας
μια ερωτηση οταν θα παρουσιαστω στην Πυλη οπως διαβσα θα μου ψαξουν τα πραγματα κανενα προβλημα απλως το μονο που θελω να μαθω ειναι οτι εαν δουν τα τσιγαρα θα μου τα παρουν ή δεν τρεχει κατι επισης που επιτρεπεται να καπνιζουμε εννοειται εκτος θαλαμου
μια ερωτηση οταν θα παρουσιαστω στην Πυλη οπως διαβσα θα μου ψαξουν τα πραγματα κανενα προβλημα απλως το μονο που θελω να μαθω ειναι οτι εαν δουν τα τσιγαρα θα μου τα παρουν ή δεν τρεχει κατι επισης που επιτρεπεται να καπνιζουμε εννοειται εκτος θαλαμου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης