Τι επιτρέπεται να πάρω στο στρατό;

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
lephleg
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από lephleg »

Σκεφτομαι να παρω μια καρτελα πολυβιταμινες πανω μου κατα τη καταταξη. Μερα παρα μερα να χτυπαω μια το πρωι στα μουλωχτα μεχρι να συνηθισω τις ασκησεις και τα ωραρια.

Υπαρχει περιπτωση να εχω θεμα αν μου τις βρουν; (δεδομενου οτι δεν θα ειναι στη συσκευασια τους και μπορει να φαινονται "υποπτες") Εικόνα

Edit: Βασικα οκ, γραφει και η καρτελα επανω οτι ειναι βιταμινες. Ψιλοκουλο μου φαινεται...

Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Δεν επιτρέπεται. Οταν θα μπεις στο κεντρο θα σε ψάξουν. Ασε που είναι εντελώς ανούσιο να έχεις πολυβιταμίνη μαζί σου για το σκοπο που το σκέφτεσαι. Αλλα αυτο ειναι δικο σου θεμα.
Θελω και μπορώ !
Άβαταρ μέλους
lephleg
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από lephleg »

Dea_Lok έγραψε:Δεν επιτρέπεται.Οταν θα μπεις στο κεντρο θα σε ψάξουν. Ασε που είναι εντελώς ανούσιο να έχεις πολυβιταμίνη μαζί σου για το σκοπο που το σκέφτεσαι. Αλλα αυτο ειναι δικο σου θεμα.

Σωματικα;

Το οτι δεν επιτρεπεται το ξερω. Το αν απλα στο παιρνουν ή τρως και καμπανα ρωταω...

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σωματικά δεν θα σε ψάξει κανείς. Το θέμα είναι πως οπωσδήποτε θα ρίξουν μία ματιά στα πράγματα σου και όπως καταλαβαίνεις επειδή θα είστε νεοσύλλεκτοι και θα είναι η πρώτη σας επαφή με το Κέντρο αυτή η ματιά θα είναι λίγο πιο "εξονυχιστική" αν θες κυρίως για παράνομες ουσίες κλπ. Αν σε καίει τόσο πολύ για τις βιταμίνες μπορείς να ζητήσεις να σου τις φέρουν οι γονείς σου στο πρώτο επισκεπτήριο αν και δεν βρίσκω τον λόγο για τον οποίο θα πρέπει να τις έχεις μαζί σου. Αρκεί να κάνεις όσο το δυνατόν σωστή και ισορροπημένη διατροφή και να κοιμάσαι καλά κατά τον ελεύθερο σου χρόνο εκεί. Η εκπαίδευση άλλωστε στο ΚΕΝ είναι το λιγότερο αστεία πλέον.

ΥΓ: Καμπάνα όχι δεν τρως, αλλά όπως καταλαβαίνεις ένα "βλέφαρο" παραπάνω θα το ρίχνουν επάνω σου τα στελέχη για ευνόητους λόγους.

Καλή θητεία να έχεις Εικόνα

Άβαταρ μέλους
lephleg
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από lephleg »

Να'σαι καλα ρε DYK!8 + σημερα... Εικόνα

Το θεμα ειναι οτι δεν θα εχω επισκεπτηριο στην Αυλωνα μεχρι την ορκομωσια γι'αυτο ετοιμαζομαι να φορτωσω πολυ πραγμα για 1 μηνα.

Τις βιταμινες θα'θελα να τις εχω μαζι οχι τοσο απο θεμα εκπαιδευσης οσο για το θεμα της αϋπνιας. Σπιτι ως φοιτητης ριχνω υπνους τρικουβερτους για 12ωρα και εκει ακουω για 5ωρο max με τον πανικο στο θαλαμο. Η μεταβαση θα μου κακοφανει στην αρχη...

Τεσπα ομως, αφου δεν παιζει καμπανα θα το ρισκαρω,klein. Αλλοι περνανε iPhone μεσα, στις βιταμινες θα κολλησουμε...

Geo

Δημοσίευση από Geo »

Καλησπέρα. Παρουσιάζομαι την ερχόμενη βδομάδα Ναύπλιο και ήθελα να ρωτήσω αν εκτός του στρατιωτικού μου σάκου, που θα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα, μπορώ να έχω μαζί μου και έναν μικρό σάκο (σχολική τσάντα δηλ) για τα πολιτικά μου ρούχα. Μιας και έχω θέμα εφίδρωσης και θα ήθελα να έχω κάποια ρούχα παραπάνω.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Geo έγραψε:Καλησπέρα.Παρουσιάζομαι την ερχόμενη βδομάδα Ναύπλιο και ήθελα να ρωτήσω αν εκτός του στρατιωτικού μου σάκου, που θα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα, μπορώ να έχω μαζί μου και έναν μικρό σάκο (σχολική τσάντα δηλ) για τα πολιτικά μου ρούχα. Μιας και έχω θέμα εφίδρωσης και θα ήθελα να έχω κάποια ρούχα παραπάνω.

Ναι μπορείς.

giorgio harmani
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από giorgio harmani »

Καλημερα παιδια! Παρουσιαζομαι το νοεμβριο! Και θα ηθελα να ρωτησω (ισως ειναι χαζη ερωτηση) επειδη ακουσα απο καποιους οτι δεν επιτρεπεται το στριφτο τσιγαρο στο κεντρο! Μπορω να παρω μαζι μου καπνο (συσκευασμενο βεβαια) και τα παρελκομενα (χαρτακια, φιλτρακια) ή μονο κανονικα τσιγαρα επιτρεπονται και θα μου τα παρουν στον ελεγχο;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

giorgio harmani έγραψε:Καλημερα παιδια! Παρουσιαζομαι το νοεμβριο! Και θα ηθελα να ρωτησω (ισως ειναι χαζη ερωτηση) επειδη ακουσα απο καποιους οτι δεν επιτρεπεται το στριφτο τσιγαρο στο κεντρο! Μπορω να παρω μαζι μου καπνο (συσκευασμενο βεβαια) και τα παρελκομενα (χαρτακια, φιλτρακια) ή μονο κανονικα τσιγαρα επιτρεπονται και θα μου τα παρουν στον ελεγχο;

Ναι μπορείς.

giorgio harmani
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από giorgio harmani »

Ευχαριστω πολυ!
rafel7
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από rafel7 »

Καλησπέρα, πρωτεινη αντικατάστασης γευματος επιτρέπεται; Εχω τον ογκο μου και τα κιλά που πρέπει. Τρώω 5 φορές τη μέρα και δεν εχω σκοπο να μπω στο στρατο για να γινω φλυδας με το φαγητο που δινουνε.
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Avatar »

Γιατί πιστεύεις ότι αυτή η σκόνη θα σε συντηρήσει ;κανονικά δεν επιτρέπονται, όσο για το φαγητό ανάλογα το που θα είσαι. Γενικά να ξέρεις ότι ότι και να κάνεις στο στρατό θα πέσεις και οι λόγοι είναι πολλοί. Αυπνία, λίγο φαγητό, κακής ποιότητας φαγητό (πλην ειδικές δυνάμεις) , έλλειψη γυμναστικής και γενικά το καθημερινό πρόγραμμα που δεν κάνουν τ-ι-π-ο-τ-α

Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
Άβαταρ μέλους
nickbar
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από nickbar »

rafel7 έγραψε:Καλησπέρα, πρωτεινη αντικατάστασης γευματος επιτρέπεται; Εχω τον ογκο μου και τα κιλά που πρέπει. Τρώω 5 φορές τη μέρα και δεν εχω σκοπο να μπω στο στρατο για να γινω φλυδας με το φαγητο που δινουνε.

Σιγά ρε φίλε στρατό πας δεν πας σε καλλιστεία για bb ούτε σε αγώνες...

Το θεωρώ πολύ γελοίο πάντως να πάει κάποιος με πρωτεινες στο στρατό. Λες και θα αλλάξει κάτι, ειδικά αν το φαγητό είναι κακής ποιότητας θα σε σώσει η πρωτεινη ;Xωρια οτι δεν αφηνουν να την περασεις...
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Πρόσφατα τραυμάτισα το χέρι μου. Μπορώ να πάρω μαζί μου τις γάζες που χρησιμοποιώ η θα βασιστώ στο ότι θα μου δώσουν άλλες μέσα στο στρατόπεδο. Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο είναι σχετικό εδώ, άλλα λόγο του τραύματος έκανα αντιτετανικό. Δεν έχει 2 βδομάδες. Μεθαύριο μπαίνω. Να αναφέρω κάτι πάνω σε αυτό;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Guest έγραψε:Πρόσφατα τραυμάτισα το χέρι μου. Μπορώ να πάρω μαζί μου τις γάζες που χρησιμοποιώ η θα βασιστώ στο ότι θα μου δώσουν άλλες μέσα στο στρατόπεδο. Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο είναι σχετικό εδώ, άλλα λόγο του τραύματος έκανα αντιτετανικό. Δεν έχει 2 βδομάδες. Μεθαύριο μπαίνω. Να αναφέρω κάτι πάνω σε αυτό;

Μπορείς και φυσικά να έχεις μαζί σου τις γάζες σου και οποιοδήποτε άλλο φαρμακευτικό βοήθημα όπως ιώδιο, μπεταντίν κλπ χρειάζεσαι.

Φυσικά για ότι χρειαστείς μπορείς να απευθυνθείς και στον γιατρό του ΚΕΝ.

Τον αντιτετανικό να τον αναφέρεις προληπτικά ναι για να έχουν γνώση οι γιατροί που θα σε εξετάσουν.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης