Τι επιτρέπεται να πάρω στο στρατό;
TΑ ρούχα σου να ειναι χακί και μαξιλαροθήκες Σεντόνια κλπ. Δεν σ λένε τίποτα!
Κι εγω κατι ειχα ακουσει για τις πετσετες. Ξερει κανεις σιγουρα να μας πει?
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 6
Κανενα προβλημα, εγω ειχα ασπρες πετσετες. Χαλαρωστε!
Για εσώρουχα μιλάω και για τις φανέλες για ύπνο επειδή διαβάζω ότι λένε για παραλλαγής μόνο!SaRoy έγραψε:Ναί! Αν δεν είναι φαιοπράσινο το σώβρακο στο παίρνουν και στο δίνουν μετα την ορκωμοσία! ΗαΗα
Ξέρουμε τι παίζει εκεί;
Συγνώμη βγαίνουν εσώρουχα παραλλαγής;
Όχι αλλά πουλάνε κάτι φανελάκια όπως είναι το ισοθερμικό με το γνωστό χρώμα και νόμιζα ότι μόνο αυτό επιτρέπουν.
-
- Α/ΓΕΣ
- Posts in topic: 107
- Επικοινωνία:
SaRoy έγραψε:Συγνώμη βγαίνουν εσώρουχα παραλλαγής;
Ω, ναι, τα είχα δεί σε έναν "Σκλαβενίτη" στην Αθήνα.
Να ρωτήσω κάτι περίεργο που δεν βρήκα καλή απάντηση ακόμα, οι πιτζάμες πρέπει να είναι μονόχρωμες ας πούμε; Ή δεν έχει σημασία και αν έχουν κιόλας γράμματα μεγάλα; Και φανελάκια άσπρα για τον ύπνο από μέσα επίσης επιτρέπονται;
Όχι δε θα χεις θέμα...
Ευχαριστώ πολύ panos.
- NightFox
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Μια ερώτηση και απο μένα δεν γνωρίζω να έχει απαντηθεί αν και έψαξα τις προηγούμενες σελίδες! Πολυ βιταμίνες, σπρέι για τα πόδια, χανσαπλαστ και βολταρεν χάπι επιτρέπονται ή πρέπει να γεμίσω το μπουφάν;
Νομίζω επιτρέπονται όλα αυτά (για τις βιταμίνες δεν είμαι σίγουρος για τα άλλα ναι).
Εκτός από τον στρατιωτικό σάκο που θα πάρω μαζί μου, μπορώ να έχω και μία τσάντα "σχολική" nike ξέρω γω για να μπορώ να παίρνω διάφορα πράματα μαζί μου στις εξόδους;(στη μονάδα μιλάμε πάντα). Δεν εννοώ να σκάσω στη μονάδα με την τσάντα στη πλάτη, να την έχω μεσα στο σάκο και να την παίρνω στις εξόδους.
Εκτός από τον στρατιωτικό σάκο που θα πάρω μαζί μου, μπορώ να έχω και μία τσάντα "σχολική" nike ξέρω γω για να μπορώ να παίρνω διάφορα πράματα μαζί μου στις εξόδους;(στη μονάδα μιλάμε πάντα). Δεν εννοώ να σκάσω στη μονάδα με την τσάντα στη πλάτη, να την έχω μεσα στο σάκο και να την παίρνω στις εξόδους.
- NightFox
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Τέτοια τσάντα στη μονάδα θα πάρω και εγώ και για να μπορώ να μεταφέρω άπλυτα στο καθαρηστήριο! Διάβασα κάπου πως αν πω οτι είναι βιταμίνη c δεν παίζει πρόβλημα! Βέβαια εξαρτάται και απο αυτόν που ελέγχει τις βαλίτσες! Είναι και καλοκαίρι και μπουφάν θα είναι λίγο κάπως να φοράω θα δώσω στόχο πιστεύω!
Παιδιά μια ερώτηση... Μπουρνούζι επιτρέπεται να πάρω στο στρατό εκτός από πετσέτες; Η' θα μου πουν τίποτα... ;
kt91 έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση... Μπουρνούζι επιτρέπεται να πάρω στο στρατό εκτός από πετσέτες; Η' θα μου πουν τίποτα... ;
Γενικα στο στρατο ισχυει οτι δεν φαινεται επιτρεπεται (πλην εξαιρεσεων βεβαια)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες