Τι επιτρέπεται να πάρω στο στρατό;
- pantelis23
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Βιταμίνη C υπάρχει περίπτωση να περάσω;Γιατί Νοέμβρη που θα μπω ε δεν ψήνομαι να κρυολογήσω κιόλας σε καμιά σκοπιά...
Πολυβιταμινη επιτρεπεται να παρω μαζι μου?
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Γεια σας! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση : Μου αρέσει να διαβάζω, και γι αυτό πριν λίγο καιρό πήρα ένα e-book reader (όχι tablet,ipad κλπ) το οποίο είναι μόνο για να διαβάζεις ηλεκτρονικά βιβλία, άντε και να ακούσεις με ακουστικά κανένα μπ3, δεν έχει ούτε κάμερα, ούτε συνδέεται με ίντερνετ. Μπορώ να το πάρω μαζί μου όταν παρουσιαστώ ή θα μου το πάρουν ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
Άμα το έχεις πάνω σου δεν πρόκειται να στο πάρουν, τώρα άμα το έχεις μέσα στα πράγματα σου δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη και θα στο πάρουνε χωρίς πολλά πολλά.
Οτι απαγορευετε και στο κρατησουν συνηθως το επιστρεφουν μετα την ορκομοσια.
Ως φαντάροι λέτε να υπάρχει πρόβλημα αν παρουμε ψαλιδάκι Στο κέντρο αντί για νυχοκόπτη ;
Φανερά αν έχεις mp3 από αυτά τα μικρά που είναι σαν usb και ακούς μουσική ή ραδιόφωνο σου λένε κάτι;
Ναι, σου τα παίρνουν και στα δίνουν στην άδεια μετά την ορκωμοσία.NeoLand έγραψε:Ως φαντάροι λέτε να υπάρχει πρόβλημα αν παρουμε ψαλιδάκι Στο κέντρο αντί για νυχοκόπτη ;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 6
Βαλτο στην τσεπη σου Steve για να μην εχεις προβλημα.
Καλησπέρα,αν δεν πάρω τίποτα επιπλέον και αρκεστώ σε αυτά που θα μου χορηγήσει
ο Ε. Σ. Θα μπορώ να επιβιώσω;
ευχαριστώ πολύ
ο Ε. Σ. Θα μπορώ να επιβιώσω;
ευχαριστώ πολύ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
Κανονικα ετσι δεν θα επρεπε να ειναι ομως;Απο οτι καταλαβα τα παραπανω πραγματα τα βγαλατε εμπειρικα, δηλαδη δεν υπαρχει καποια ανακοινωση του Ε. Σ. να παρεις πραγματα μαζι σου;
Έτσι θα έπρεπε να είναι αλλά φαντάσου ότι μερικές φορές λόγω έλλειψης δεν χορηγούν ούτε τα βασικά. Για παράδειγμα σε μερικές ΕΣΣΟ δεν έδωσαν όλα τα κέντρα σαγιονάρες και κάποια άλλα πράγματα.
Ξέρει κανένας αν επιτρέπουν λευκές πετσέτες και αν έχουν θέμα με τα εσώρουχα αν είναι λευκό χρώμα; Θέλουν συγκεκριμένα χρώματα;
Επίσης για να ράψουμε τα σήματα έχει να προτείνει κάποιος καμιά καλή ιδέα;
Ξέρει κανένας αν επιτρέπουν λευκές πετσέτες και αν έχουν θέμα με τα εσώρουχα αν είναι λευκό χρώμα; Θέλουν συγκεκριμένα χρώματα;
Επίσης για να ράψουμε τα σήματα έχει να προτείνει κάποιος καμιά καλή ιδέα;
Ναί! Αν δεν είναι φαιοπράσινο το σώβρακο στο παίρνουν και στο δίνουν μετα την ορκωμοσία! ΗαΗα
Δεν ξέρω αλλά για τις πετσέτες κάτι είχα ακούσει γι' αυτό και ρωτάω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης