Τι επιτρέπεται να πάρω στο στρατό;
- vaggelis.m
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Επιτρεπεται να φοραω επιστραγαλιδα μεσα απο τις καλτσες μου; [λογο διαστρεμματος... ]
Και γω σκοπευω να παρω εναν επιδεσμο για το δαχτυλο του ποδιου μου που χα σπασει προσφατα. Για καμια βδομαδα ισως χρειαστει προλυπτικα να το φοραω μεσα απ την καλτσα. Υπαρχει θεμα;(τι γινετε αν νιωσω ενοχληση; Για μια βδομαδα μου πε ο γιατρος να το προσεχω ακομη... )
Greek_Army έγραψε:Αν σε πιάσουν και πεις την αλήθεια θα φας ένα ωραίοτατο στρατοδίκειο για αποκρύψη ιατρικού γενονότος και θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις, αν πιστεύεις ότι αξίζει το ρίσκο να υπηρετήσεις 3 με 6 μήνες παραπάνω για να μην βγεις Ι2 κάνε το.
οι ΥΕΑ δεχονται Ι2;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
ΥΕΑ
Και τα δύο επιτρέπονται, Φώντα αν νιώσεις ενοχλήσεις θα πας στο ιατρείο το πολύ πολύ να σε βγάλει ο γιατρός ελεύθερο ορθοστασίας.
vaggelis.m έγραψε:Επιτρεπεται να φοραω επιστραγαλιδα μεσα απο τις καλτσες μου;[λογο διαστρεμματος... ]
FontasCh έγραψε:Και γω σκοπευω να παρω εναν επιδεσμο για το δαχτυλο του ποδιου μου που χα σπασει προσφατα. Για καμια βδομαδα ισως χρειαστει προλυπτικα να το φοραω μεσα απ την καλτσα. Υπαρχει θεμα;(τι γινετε αν νιωσω ενοχληση; Για μια βδομαδα μου πε ο γιατρος να το προσεχω ακομη... )
Και τα δύο επιτρέπονται, Φώντα αν νιώσεις ενοχλήσεις θα πας στο ιατρείο το πολύ πολύ να σε βγάλει ο γιατρός ελεύθερο ορθοστασίας.
Κάπου διάβασα ότι δεν επιτρέπουν νυχοκόπτη αλλά δεν μπορώ να το βρώ. Ισχύει; Κι αν ναι θα πρέπει να τον έχω επάνω μου?
-
- Α/ΓΕΣ
- Posts in topic: 107
- Επικοινωνία:
Το ψαλιδάκι δεν επιτρέπουν. Αν φοβάσαι για τον νυχοκόπτη, έχε τον επάνω σου.
Παιδια καλησπερα.Θα ηθελα να σας ρωτησω, απο αλοιφες fucidin,fucicort κλπ και αλοιφες για πασιματα και τετοια αφηνουν τιποτα;
Καλησπέρα και από μένα. Ξέρουμε αν τα παρακάτω απαγορεύονται;1) Στοματικό διάλυμα 2) Otrivin 3) Πόσιμο έλαιο για την δυσκιλιότητα Θεεενκς
Υπάρχει καμιά περίπτωση να χρειαστούμε velcro για τα σήματα ώστε να μην είναι ραμμένα πάνω στη στολή; Ή τα σήματα δίνονται μετά την ορκωμοσία;
- victoras2221
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
KΑλησπέρα και από εμενα. Θα παρουσιαστώ στην Αυλώνα την τετταρτη και θέλω να μάθω αν αυτά που έχω βάλει στην βαλίτσα μου αν επιτρέπονται.(Αυλώνα - ειδικότητα Τεθωρακισμένα - Διαβιβάσεις - Μαυροσκούφης). Πήρα 3 ξυραφάκια,1 νυχοκόπτη,1 afro ξυρίσματος,1 πακετάκι μπατονέτες,1 οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα,1 σφουγγάρι, σαμπουάν και αφρόλουτρο. Σκέφτομαι να πάρω και ένα κινητό χωρίς κάμερα (nokia 1600) και να πάρω και ένα mp3 για μουσική και radio (crypto colorline 3rc 4gb) και ακουστικά. Κάνει να πάρω το mp3 και να το έχω πάνω μου η να το πάρω μετά τι μου προτείνεται.
Όλα αυτά που πήρες επιτρέπονται, δεν θα χεις θέμα. Κάποιος που ξέρει να μας απαντήσει στα παραπάνω για τα φάρμακα.
Όλα αυτά που πήρες επιτρέπονται, δεν θα χεις θέμα. Κάποιος που ξέρει να μας απαντήσει στα παραπάνω για τα φάρμακα.
- victoras2221
- Στρατιώτης
Το mp3 θα πρέπει να το έχω επάνω μου για να μην το δουν; Και με τους φορτιστές τι γίνετε;
-
- Α/ΓΕΣ
- Posts in topic: 107
- Επικοινωνία:
Και αυτό επάνω σου θα το έχεις.
- victoras2221
- Στρατιώτης
Ευχάριστο παιδιά για την βοήθεια αύριο παο να παρουσιαστώ στην/στον Αυλώνα. Καλεί συνεχεια στο forum.:)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες