Τι επιτρέπεται να πάρω στο στρατό;

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Geor_chem
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: Χημικός

Δημοσίευση από Geor_chem »

Παιδιά καλησπέρα και συγχαρητήρια για το κατατοπιστικότατο site! ΕικόναΔιάβασα όλες τις σελίδες, αλλά επειδή κάποιες απορίες δε μου λύθηκαν και κάνω τη λίστα μου γιατί 8 παρουσιάζομαι, έχω να ρωτήσω τα εξής:

1) Εσώρουχα και κάλτσες μπορούμε να πάρουμε οποιουδήποτε χρώματος;(μονόχρωμα εννοείται, δεν εννοώ με βούλες και καραβάκια)
2) Ένας φίλος μου που υπηρέτησε Αυλώνα μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με γυαλιά ηλίου. Εγώ παρουσιάζομαι Σπάρτη. Να τα βάλω απλά σε κάποια τσέπη μου ή να μη τα πάρω καν;
3) Τελικά με το φορτιστή του κινητού τι παίζει; Τον κρύβω; Τα hands free επιτρέπονται ή θα μου τα πάρουν;(για το ραδιόφωνο δηλαδή τα θέλω). Το κινητό που θα πάρω είναι υπέραπλο κατά τ' άλλα.
4) Είπατε βιβλία και σημειωματάρια μπορούμε να πάρουμε. Φαντάζομαι το μολύβι, η γόμα και το στυλό δε θεωρούνται φονικά όπλα ε; Εικόνα

Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλή θητεία εύχομαι σε όλους όσους παρουσιάζονται με τη Δ ΕΣΣΟ!

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Signaller »

1. Εσώρουχα ναι. Κάλτσες πάρε μαύρες ή στρατιωτικές (πράσινες) Δεν νομίζω να σου πουν κάτι, πάντως

2. Δεν υπάρχει θέμα. Ανήκουν στα προσωπικά είδη

Μην τα φοράς και σουλατσάρεις στο στρατόπεδο εννοείται... Εικόνα

3. Όλα τα κρύβεις. Και την πιο μπακατέλα κινητο ή αξεσουάρ. Σε μας κλέψαν τα άπλυτα ενός φαντάρου μια φορά

4. Δεν υπάρχει θέμα

Καλή θητεία Εικόνα

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Geor_chem
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επάγγελμα: Χημικός

Δημοσίευση από Geor_chem »

Signaller έγραψε:3. Όλα τα κρύβεις. Και την πιο μπακατέλα κινητο ή αξεσουάρ. Σε μας κλέψαν τα άπλυτα ενός φαντάρου μια φορά

Eυχαριστω για την απαντηση και τις ευχες! Για το κινητο και χαντς φρι εννουουσα οταν πρωτοπαρουσιαζουμαι.Mηπως μου κρατησουν τα χαντς φρι στον ελεγχο... ;
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Geor_chem έγραψε:
Signaller έγραψε:3. Όλα τα κρύβεις. Και την πιο μπακατέλα κινητο ή αξεσουάρ. Σε μας κλέψαν τα άπλυτα ενός φαντάρου μια φορά
Eυχαριστω για την απαντηση και τις ευχες! Για το κινητο και χαντς φρι εννουουσα οταν πρωτοπαρουσιαζουμαι.Mηπως μου κρατησουν τα χαντς φρι στον ελεγχο... ;
Δεν το νομίζω, αλλά στην εποχή μου δεν ήταν τόσο διαδεδομένα οπότε δεν ξέρω στα σίγουρα
Άβαταρ μέλους
Alek
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Alek »

Signaller έγραψε:1. Εσώρουχα ναι. Κάλτσες πάρε μαύρες ή στρατιωτικές (πράσινες) Δεν νομίζω να σου πουν κάτι, πάντως

2. Δεν υπάρχει θέμα. Ανήκουν στα προσωπικά είδη

Μην τα φοράς και σουλατσάρεις στο στρατόπεδο εννοείται... Εικόνα

3. Όλα τα κρύβεις. Και την πιο μπακατέλα κινητο ή αξεσουάρ. Σε μας κλέψαν τα άπλυτα ενός φαντάρου μια φορά

4. Δεν υπάρχει θέμα

Καλή θητεία Εικόνα

Για το 1. Υπάρχει περίπτωση αν το χρώμα του σώβρακου φαίνεται απ' το χιτώνιο να σου πει να γδυθείς κάποιος ανώτερος για να σε ελέγξει ;

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Όχι Εικόνα
catalanos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από catalanos »

Καλησπέρα.Επιστημονικά άρθρα και μελέτες στα τουρκικά θα μπορέσω να μελετάω ή θα παρακρατηθούν όλα. Όχι > ΚΕΝ προφανώς, για Μονάδα μιλάω.

Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
nikosern
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από nikosern »

Ξέρει κάποιος να μου απαντήσει αν επιτρέπεται : Να φοράω σταυρο (ασημένιο), κόμποσκοινι, ρολόι; Γιατί σε φίλο μου του την είχαν πει για το κόμποσκοινι, επειδή δεν προβλέπεται... Πευκο μπαίνω αν αυτό έχει κάποια σημασία.
anaktas
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από anaktas »

nikosern έγραψε:Ξέρει κάποιος να μου απαντήσει αν επιτρέπεται : Να φοράω σταυρο (ασημένιο), κόμποσκοινι, ρολόι; Γιατί σε φίλο μου του την είχαν πει για το κόμποσκοινι, επειδή δεν προβλέπεται... Πευκο μπαίνω αν αυτό έχει κάποια σημασία.

Καλύτερα να μην πάρεις σταυρούς και ρολογια αξίας διότι μπορεί να τα χάσεις σε κάποια άσκηση, ειδικά εκεί στο Πεύκο, που το έρπην πέφτει βροχή...
Amat victoria curam
Άβαταρ μέλους
nikosern
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από nikosern »

Ευχαριστώ για τη συμβουλή... επιτρέπονται όμως ;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 107
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Το ρολόι επιτρέπεται. Άσχετα αν είναι ψυχολογικό εμπόδιο γιατί θα το κοιτάς συνέχεια για να βλέπεις αν περνάει η ώρα όταν δεν την παλεύεις.Εικόνα

Ο σταυρός παίζει με τις "ορέξεις" του εκάστοτε Διοικητή. Κανονικά δεν επιτρέπεται γιατί φαίνεται, αλλά στη θητεία μου είδα πάρα πολλά παιδιά να φοράνε σταυρό κάτω από τη μπλούζα.

Κομποσχοίνι με τη καμμία, εκτός και αν είσαι παπάς.
dg_iceman

Δημοσίευση από dg_iceman »

Χαίρετε παιδιά, ωραία δουλειά το forum και πολύ βοηθητικό. Μερικές απορίες έχω, σίγουρα κάποιος θα μπορεί να βοηθήσει.1) επειδή παρουσιάζομαι ναυτικό και θα αφήνω γένια, την ξυριστική μηχανή να την έχω πάνω μου ή στον σάκο; Παίζει να την κρατήσουν αν είναι στον σάκο;

Eπεξεργασία μηνύματος: Τα ερωτήματα 2 και 3 σβήστηκαν καθώς υπάρχουν ξεχωριστά θέματα.
kostas_20
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από kostas_20 »

Το σεπτεμβρη στη τριπολη λετε να εχει κρυο; οσοι εχετε παει πως ηταν;

για να ξερω αν θα χρειαστει να παρω και κανα ισοθερμικο εκτος απο κοντομανικα

εγω πιστευθα θα εχει ζεστη αλλα ολοι μου λενε να προετοιμαζομαι για κρυο. Θεωρω οτι ειναι υπερβολη προσωπικα!

Άβαταρ μέλους
kamikazi
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από kamikazi »

Καλησπερα

παιρνω καθε μερα ενα χαπι λογου θηρωειδη. Εχω σκοπο να μην το αναφερω στο γιατρο για να μην βγω Ι2.

τα χαπια σκοπευω να τα περασω κριφα. Αν με πιασουν και τους πω την αληθεια θα μου τα παρουν;

αν με δουν να τα περνω καθε πρωι (φυλακας, φανταρος) που ξυπναω και πω την αληθεια μπορουν να με βγαλουν Ι2;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αν σε πιάσουν και πεις την αλήθεια θα φας ένα ωραίοτατο στρατοδίκειο για αποκρύψη ιατρικού γενονότος και θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις, αν πιστεύεις ότι αξίζει το ρίσκο να υπηρετήσεις 3 με 6 μήνες παραπάνω για να μην βγεις Ι2 κάνε το.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες