Εξ' αναβολής κατάταξη

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 80

Εξ' αναβολής κατάταξη

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τίποτα δεν θα κάνετε, από υπηρεσίες μόνο θαλαμοφύλακες, από αγγαρείες κανονικά.
staras

Εξ' αναβολής κατάταξη

Δημοσίευση από staras »

Παιδια μια ερωτηση ακομα. Οι εξ αναβολης ορκιζονται με την ιδια σειρα ή ορκιζονται μια βδομαδα νωριτερα μονοι τους; Αν ναι τοτε μετα την αδεια ορκομωσιας περιμενουν να γυρισει η κανονικη σειρα και μετα φευγουν ολοι μαζι σε μοναδες?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εξ' αναβολής κατάταξη

Όλοι μαζί ορκίζεστε.
ΒΚ

Εξ' αναβολής κατάταξη

Δημοσίευση από ΒΚ »

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα. Έχω ετήσια αναβολή για ψυχολογικούς λόγους η οποία λήγει 25/08/2015. Θα ήθελα να μάθω με ποια εσσο θα καταταγώ αν αποφασίσω να μπω. Με του Σεπτέμβρη ή του Νοέμβρη; Επίσης ο ΑΦΟ που είχα στην προηγούμενη μονάδα, θα ισχύει και για την επόμενη; Ρωτάω γιατί είχα βγει ι3 εν για πλατυποδία και κάταγμα κερκίδας καθώς και ι4 για οπλοφοβία και θα ήθελα να μάθω αν αυτά θα διατηρηθούν ή θα πρέπει να ξαναπεράσω εξετάσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εξ' αναβολής κατάταξη

Θα ξαναπεράσεις από εξετάσεις αλλά το ιστορικό σου υπάρχει μέσα στον Ατομικό Φάκελο.

Νοέμβριο.
ΒΚ

Εξ' αναβολής κατάταξη

Δημοσίευση από ΒΚ »

Οκ, ευχαριστώ. Και τελικά τι γίνεται με τους εξ αναβολής; Θέλω να πω πόσες μέρες θα κάνω κέντρο τελικά; Έχω διαβάσει όλο το θέμα αλλά άκρη δε βρήκα. Εγώ παρουσιάστηκα 27/5 μεσολόγγι και έκανα 10 μέρες μόνο λόγω των εκλογών. Και επίσης, υπάρχει περίπτωση να με αλλάξουν σώμα; Γιατί κάτι τέτοιο άκουσα από ένα λοχία και συγκεκριμένα μου είπε αν ξαναϋπηρετήσω, αυτήν την φορά θα είμαι ΜΧ. Ισχύει κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εξ' αναβολής κατάταξη

Συγνώμη αλλά αφού δεν έβγαλες άκρη εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω, δεν θα γράφω συνέχεια τα ίδια, κάτσε να το διαβάσεις πάλι, τι να κάνουμε.
πολιτης

Εξ' αναβολής κατάταξη

Δημοσίευση από πολιτης »

Καλησπερα ειχα υπηρετήσει 6 μήνες και είχα πάρει αναβολή για 2 χρόνια για οικονομικούς λογους, μου ήρθε το χαρτί για Λαμία είχα περάσει εκπαίδευση και είχα πάει κανονικά σε μονάδα τότε. Τώρα που θα ξαναμπώ θα ξαναπερασω εκπαίδευση η θα πάω κατευθείαν σε μονάδα για να συνεχίσω την θητεία μου. Ευχαριστώ.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 10
Επικοινωνία:

Εξ' αναβολής κατάταξη

Δημοσίευση από Nassos »

Κατευθείαν σε μονάδα θα πάς για το υπόλοιπο της θητείας σου, απλώς θα παρουσιαστείς νωρίτερα από τους νεοσυλλέκτους.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εξ' αναβολής κατάταξη

πολιτης έγραψε:Καλησπερα ειχα υπηρετήσει 6 μήνες και είχα πάρει αναβολή για 2 χρόνια για οικονομικούς λογους, μου ήρθε το χαρτί για Λαμία είχα περάσει εκπαίδευση και είχα πάει κανονικά σε μονάδα τότε. Τώρα που θα ξαναμπώ θα ξαναπερασω εκπαίδευση η θα πάω κατευθείαν σε μονάδα για να συνεχίσω την θητεία μου. Ευχαριστώ.

Θα παρουσιαστείς σε κέντρο και θα κάτσεις 2-3 ημέρες μέχρι να σου βγει η μετάθεση.
Άβαταρ μέλους
tsakantarhs
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Εξ' αναβολής κατάταξη

Δημοσίευση από tsakantarhs »

Γεια σας παιδια, να κανω και εγω μια ερωτηση; Εχω παρει 1 χρονο αναβολη για λογους υγειας {ληγει στις 27 μαιου 2015} χωρις να παρουσιαστω ποτε{ την πηρα μονο με την παρουσια μου σε στρατιωτικο νοσοκομειο της περιοχης μου}, και θα ηθελα να την σπασω για να μπω με την Α Εσσο Του Ιανουαριου. Πρεπει να ξαναπερασω απο ιατρικες εξετασεις για να αποδειξω οτι ειμαι καλα πλεον; Αυτες θα τις περασω μεσα στο στρατοπεδο ή σε ενα στρατιωτικο νοσοκομειο{που σημαινει οτι πρεπει να ενδιαφερθω παλι εγω απο μονος μου} και κατι τελευταιο ειμαι πτυχιουχος φαρμακοποιος και ειχα προσκληθει τον μαιο 2014 να παω Αυλωνα υγειονομικο, τωρα με την διακοπη της αναβολης θα μπορεσω να καταταγω στο σωμα του υγειονομικου; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εξ' αναβολής κατάταξη

tsakantarhs έγραψε:Γεια σας παιδια, να κανω και εγω μια ερωτηση; Εχω παρει 1 χρονο αναβολη για λογους υγειας {ληγει στις 27 μαιου 2015} χωρις να παρουσιαστω ποτε{ την πηρα μονο με την παρουσια μου σε στρατιωτικο νοσοκομειο της περιοχης μου}, και θα ηθελα να την σπασω για να μπω με την Α Εσσο Του Ιανουαριου. Πρεπει να ξαναπερασω απο ιατρικες εξετασεις για να αποδειξω οτι ειμαι καλα πλεον; Αυτες θα τις περασω μεσα στο στρατοπεδο ή σε ενα στρατιωτικο νοσοκομειο{που σημαινει οτι πρεπει να ενδιαφερθω παλι εγω απο μονος μου} και κατι τελευταιο ειμαι πτυχιουχος φαρμακοποιος και ειχα προσκληθει τον μαιο 2014 να παω Αυλωνα υγειονομικο, τωρα με την διακοπη της αναβολης θα μπορεσω να καταταγω στο σωμα του υγειονομικου; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Διάβασε το άρθρο 35 και θα καταλάβεις τι γίνεται.

Όταν παρουσιαστείς θα καταθέσεις το πτυχίο σου και αν σε πάρουν στο Υγειονομικό σε πήραν.
Χρήστος88

Εξ' αναβολής κατάταξη

Δημοσίευση από Χρήστος88 »

Παιδιά αυτοί που προέρχονται απο αναβολή για λόγους υγείας ψυχολογικούς (χωρίς να έχουν υπηρετήσει ακόμα) πέρα του ότι παρουσιάζονται στο κέντρο νωρίτερα από τους άλλους τους δίνει αυτό κάποιο πλεονέκτημα εναντι των υπολοιπων; Ακόμα και για επιλογή κρεβατιού για παράδειγμα...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εξ' αναβολής κατάταξη

Όχι.
Χρηστος88

Εξ' αναβολής κατάταξη

Δημοσίευση από Χρηστος88 »

Να ρωτησω και κατι ακομα... Εμεις δλδ που θα μπουμε 7 μερες νωριτερα θα κανουμε θητεια +7 μερες περισσοτερη απο τους υπολοιπους;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες