Εξ' αναβολής κατάταξη

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Koloniotis7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Εξ' αναβολής κατάταξη

Δημοσίευση από Koloniotis7 »

KΑλημερα παιδια... Εγω παρουσιαστηκα στις 30 Αυγουστου 2011 στο ναυπλιο... Μετα την ορκωμοσια μου μου ηρθε μεταθεση για το αργος ορεστικο... Εκει περασα σπεν και ξαναγυρισα στην μοναδα μου ωσπου πηρα αναβολη για οικογενειακους λογους στις 24 νοεμβριου 2011. Αλλα επειδη γραφτηκα σε ενα ιεκ μου δωσανε αλλη μια αναβολη ενος ετους... Εγω θα ηθελα να ρωτησω... Ξαναπαρουσιαζομαι στο ναυπλιο και μετα παω στο αργος οπως ειχε γινει οταν ορκιστηκα, παω κατευθειαν στο αργος ή μπορει να παρουσιιαστω ξανα στο ναυπλιο και να με στειλουνε αλλου μετα (γιατι μου ειχανε μεινει 3 μιση μηνες λογω το οτι ειμαι απο πολυτεκνη οικογενεια) ... Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν σας κουρασα...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 80

Εξ' αναβολής κατάταξη

Δημοσίευση από Greek_Army »

Θα παρουσιαστείς σε κέντρο που δέχεται εξ'αναβολής, Θήβα πχ, θα κάτσεις 2-3 ημέρες και μετά θα πάρεις μετάθεση, που ίσως να μην είναι στο ίδιο μέρος.
Άβαταρ μέλους
Koloniotis7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Εξ' αναβολής κατάταξη

Δημοσίευση από Koloniotis7 »

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση...
Στελιος

Εξ' αναβολής κατάταξη

Δημοσίευση από Στελιος »

Καλημερα! Η ερωτηση μου εχει απαντηθει σε παλιοτερη αναρτηση αλλα επειδη τα δεδομενα αλλαζουν και μεσα στο '13 δεν βρισκω αναλογη ερωτηση θα ηθελα να την βεβαιωσω. Παρουσιαστηκα 8/11/12 και πηρα ετησια αναβολη για λογους υγειας. Αναμενω χαρτι καταταξης τον Γεναρη;(και παλι συγγνωμη για την επαναληψη της ερωτησης αλλα ολη μερα δεν εχω βρει κανεναν στα τηλεφωνα)
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εξ' αναβολής κατάταξη

Ναι τον Ιανουάριο θα παρουσιαστείς.
Dim_7

Εξ' αναβολής κατάταξη

Δημοσίευση από Dim_7 »

KΑλημέρα και απο εμένα! Παρουσιαστηκα 12/11/2012 και πηρα αναβολη ετησια για λογους υγειας που ληγει 12/11/2013 ! Επειδη ομως θελω να μπω τον νοεμβριο και οχι ιανουαριο πηγα στη στρατολογια γυρω στα μεσα ιουλιου και την εκοψα. Γυρω στις αρχες αυγουστου αφου περασα την επιτροπη για επανεξεταση και ολα οκ πηγα παλι στρατολογια να επισπευσω μηπως προλαβω την ΕΣΣΟ σεπτεμβριου αλλα ητανε ηδη αργα και λογικο. Ειναι ομοως λογικο ακομα να γραφει στο site της στρατολογιας οτι εχω αναβολη μεχρι 12/11/2013 ; Και στην καταταξη λεει δεν εχετε προγραμματιστει για καποια συγκεκριμενη ΕΣΣΟ... Ειναι νωρις ακομα για να περιμενω απο το site η θα τραβηξει τοσο πολυ που παει για γεναρη; Και θα θελα να ξερω αν γινετε να το επισπευσω ωστε να μπω 100% τον νοεμβριο; Ευχαριστω :)
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εξ' αναβολής κατάταξη

Είναι πολύ νωρίς να σου βγάλει η εφαρμογή τέτοια στοιχεία, ξανά προσπάθησε μετά από κανένα μήνα.
Άβαταρ μέλους
giannis v
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Εξ' αναβολής κατάταξη

Δημοσίευση από giannis v »

Καλησπέρα. Έχω κάποιες απορίες. Είχα παρουσιαστεί στη Σπάρτη (ΚΕΕΜ) έκανα εκεί κέντρο κ μετά δήλωσα ειδικές δυνάμεις κ πήρα μετάθεση στο μεγάλο πεύκο. Εκεί πέρασα τπεν και έχω πάρει ειδικότητα νοσοκόμος τραυματιοφορέας. Μόλις πήρα το πτυχίο και πέρασα την εκπαίδευση πήρα μετάθεση στον Βόλο. Από τον Βόλο έχω πάρει ετησία αναβολή λόγο προβλημάτων (οικογενειακών και οικονομικών). Στις 13 Νοεμβρίου 2013 λήγει η αναβολή. Πως μπορώ να μάθω που θα παρουσιαστώ; Παρουσιάζομαι σε κέντρο ή πάω αμέσως σε μονάδα; Αν παρουσιάζομαι σε κέντρο πόσο καιρό κάθομαι εκεί; Θα παίξει κάποιο ρόλο η ειδικότητα νοσοκόμου στην υπολειπόμενη θητεία μου ή θα πάρω καινούρια ειδικότητα?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εξ' αναβολής κατάταξη

Διάβασε προηγούμενα μηνύματα.
Άβαταρ μέλους
htsopelas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Εξ' αναβολής κατάταξη

Δημοσίευση από htsopelas »

Διαβασε και θα καταλαβεις...
Νικος

Εξ' αναβολής κατάταξη

Δημοσίευση από Νικος »

Καλησπέρα, θα ήθελα μια διευκρίνηση σας παρακαλώ. Πείρα αναβολή για ψυχολογικού λόγους στις 02 Ιουλίου 2013 για ψυχολογικού λόγους. Υπάρχει περίπτωση να μπω στην εσσο Ιανουαρίου μιας και η αναβολή μου λήγει στις 02 Ιανουαρίου του 14;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εξ' αναβολής κατάταξη

Νικος έγραψε:Καλησπέρα, θα ήθελα μια διευκρίνηση σας παρακαλώ. Πείρα αναβολή για ψυχολογικού λόγους στις 02 Ιουλίου 2013 για ψυχολογικού λόγους. Υπάρχει περίπτωση να μπω στην εσσο Ιανουαρίου μιας και η αναβολή μου λήγει στις 02 Ιανουαρίου του 14;

Όχι με την Β ΕΣΣΟ θα μπεις.
staras

Εξ' αναβολής κατάταξη

Δημοσίευση από staras »

Παιδια γεια σας.
μπαινω στις 4 στην θηβα και ειμαι εξ αναβολης για ψυχολογικους λογους (6μηνο για να τελειωσω ενα μεταπτυχιακο).
θα περασουμε ξερετε απο καποιους γιατρους εκτος των συνηθισμενων λογω την αναβολης αυτης που πηραμε;
θα υπαρξει ισως καποια συμπεριφορα περιεργη προς το προσωπο μας απο τα στελεχη εκει λογω αυτης της κινησης;
και τελευταιο υπαρχει καποια δυσμενεια σε μεταθεσεις κτλ σε εξ αναβολης;
ευχαριστω πολυ!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εξ' αναβολής κατάταξη

Και στα τρία ερωτήματα σου η απάντηση είναι όχι.
staras

Εξ' αναβολής κατάταξη

Δημοσίευση από staras »

Ευχαριστω πολυ φιλε. Αμα δεν σου κανει κοπο μπορεις να μου πεις, εαν γνωριζεις βεβαια ακριβως τι θα κανουμε εμεις μια βδομαδα στο κεντρο παραπανω πριν μπει η αλλη σειρα. Λιγο αυτο ειναι που με τσιγκλαει... Αυτη η εβδομαδα παραπανω και τι θα κανουμε.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες