Εξ' αναβολής κατάταξη
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Εξ' αναβολής κατάταξη
Καταρχάς μπράβο για το site/forum, πολύ εξυπηρετικό.
Μου έχει έρθει το χαρτί για ΚΕΠΒ στη Θήβα για τις 20 του μήνα και έχω επιλεχτεί για Έρευνα Πληροφορικής.
Το θέμα είναι ότι ταυτόχρονα παρακολουθώ ένα μεταπτυχιακό. Για την εξεταστική του Ιουνίου έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα την χάσω, ωστόσο τον Σεπτέμβρη πρέπει να δώσω τα 3 μαθήματα που χρωστάω γιατί υπάρχει κίνδυνος να με διαγράψουν, και τσάμπα οι κόποι, τσάμπα και τα δίδακτρα. Επειδή τις φοιτητικές άδειες δεν είναι σίγουρο (απ' ότι έχω ακούσει) ότι θα μου τις δώσουν και επειδή τα εναπομείναντα μαθήματα είναι ολίγον δύσκολα (οπότε και να μου δώσουν τις άδειες δεν θα μου φτάνει ο χρόνος), προσανατολίζομαι να αιτηθώ αναβολή από μέσα.
Δεν ξέρω αν θα με κρατήσουν στην Έρευνα Πληροφορικής (δεν έχω κάποιο μέσο δλδ) ωστόσο θα ήθελα να εξαντλήσω τις όποιες πιθανότητες έχω. Αυτά που θέλω να ρωτήσω είναι τα εξής:
α) Πόσες μέρες μετά πρέπει να αιτηθώ αναβολή ώστε να κατοχυρώσω το σώμα; Αφού ορκιστώ; Λίγο πριν ορκιστώ;(δλδ στο κέντρο ή στη μονάδα που θα με στείλουν;) Βασικά αυτό που ρωτάω υφίσταται;(να κατοχυρώσεις το σώμα δλδ)
β) Αν η απάντηση στο α) είναι στη μονάδα και μου δώσουν τελικά την αναβολή, η διαδικασία όταν θα ξαναμπώ ποια είναι; Επιστροφή σε κάποιο άλλο κέντρο για λίγες μέρες και μετά ξανά μετάθεση ή επιστροφή στην μονάδα από όπου πήρα την αναβολή; Υπάρχει περίπτωση να κατοχυρωθεί η μονάδα που θα με στείλουν αν υπηρετήσω κάποιες συγκεκριμένες μέρες σε αυτή;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μου έχει έρθει το χαρτί για ΚΕΠΒ στη Θήβα για τις 20 του μήνα και έχω επιλεχτεί για Έρευνα Πληροφορικής.
Το θέμα είναι ότι ταυτόχρονα παρακολουθώ ένα μεταπτυχιακό. Για την εξεταστική του Ιουνίου έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα την χάσω, ωστόσο τον Σεπτέμβρη πρέπει να δώσω τα 3 μαθήματα που χρωστάω γιατί υπάρχει κίνδυνος να με διαγράψουν, και τσάμπα οι κόποι, τσάμπα και τα δίδακτρα. Επειδή τις φοιτητικές άδειες δεν είναι σίγουρο (απ' ότι έχω ακούσει) ότι θα μου τις δώσουν και επειδή τα εναπομείναντα μαθήματα είναι ολίγον δύσκολα (οπότε και να μου δώσουν τις άδειες δεν θα μου φτάνει ο χρόνος), προσανατολίζομαι να αιτηθώ αναβολή από μέσα.
Δεν ξέρω αν θα με κρατήσουν στην Έρευνα Πληροφορικής (δεν έχω κάποιο μέσο δλδ) ωστόσο θα ήθελα να εξαντλήσω τις όποιες πιθανότητες έχω. Αυτά που θέλω να ρωτήσω είναι τα εξής:
α) Πόσες μέρες μετά πρέπει να αιτηθώ αναβολή ώστε να κατοχυρώσω το σώμα; Αφού ορκιστώ; Λίγο πριν ορκιστώ;(δλδ στο κέντρο ή στη μονάδα που θα με στείλουν;) Βασικά αυτό που ρωτάω υφίσταται;(να κατοχυρώσεις το σώμα δλδ)
β) Αν η απάντηση στο α) είναι στη μονάδα και μου δώσουν τελικά την αναβολή, η διαδικασία όταν θα ξαναμπώ ποια είναι; Επιστροφή σε κάποιο άλλο κέντρο για λίγες μέρες και μετά ξανά μετάθεση ή επιστροφή στην μονάδα από όπου πήρα την αναβολή; Υπάρχει περίπτωση να κατοχυρωθεί η μονάδα που θα με στείλουν αν υπηρετήσω κάποιες συγκεκριμένες μέρες σε αυτή;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 80
Εξ' αναβολής κατάταξη
Δεν υφίσταται η κατοχύρωση σε σώμα (η απάντηση πηγαίνει και στο β στο δεύτερο σκέλος), στο δεύτερο ερώτημα ισχύει αυτό που είχα γράψει σε παλαιότερη ανάρτηση.
Θητεία στο Σώμα Έρευνας - Πληροφορικής ρίξε μια ματιά στο θέμα θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως γίνεται η επιλογή για το ΣΕΠ.
kopernikos έγραψε:Δεν ξέρω αν θα με κρατήσουν στην Έρευνα Πληροφορικής (δεν έχω κάποιο μέσο δλδ) ωστόσο θα ήθελα να εξαντλήσω τις όποιες πιθανότητες έχω. Αυτά που θέλω να ρωτήσω είναι τα εξής:
Θητεία στο Σώμα Έρευνας - Πληροφορικής ρίξε μια ματιά στο θέμα θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως γίνεται η επιλογή για το ΣΕΠ.
-
- Στρατιώτης
Εξ' αναβολής κατάταξη
Δλδ ακόμα και αν υπηρετήσεις τις 23+ μέρες, ακόμα και αν πάρεις ειδικότητα, στο καινούριο σημείωμα κατάταξης μπορεί να σε στείλουν σε άλλο σώμα;(sorry αν γίνομαι κουραστικός)
Thanx, το έχω διαβάσει το νήμα.
Greek_Army έγραψε:kopernikos έγραψε:Δεν ξέρω αν θα με κρατήσουν στην Έρευνα Πληροφορικής (δεν έχω κάποιο μέσο δλδ) ωστόσο θα ήθελα να εξαντλήσω τις όποιες πιθανότητες έχω. Αυτά που θέλω να ρωτήσω είναι τα εξής:
Thanx, το έχω διαβάσει το νήμα.
-
- Στρατηγός
-
- Στρατιώτης
Εξ' αναβολής κατάταξη
Understood. Αυτό αλλάζει τα πάντα, βέβαια. Όπως και να έχει, ξανά ευχαριστώ.
-
- Στρατηγός
Εξ' αναβολής κατάταξη
Βασικά δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρηθείς, σου προτείνω να χτυπήσεις μια τρίμηνη αναβολή για κοινωνικούς λόγους για να σου έρθει το χαρτί Ιούλιο ώστε να μην χάσεις την εξεταστική του Ιουνίου και μετά παίρνεις και μια αναβολή για ψυχολογικούς λόγους (6 μήνες η 12 μήνες) τελειώνεις με την σχολή και παρουσιάζεσαι χωρίς σκοτούρες.

-
- Στρατιώτης
Εξ' αναβολής κατάταξη
Κάπως έτσι την βλέπω τη δουλειά. Μια τελευταία ερώτηση (αν και είναι off-topic) : Αν ζητήσω αναβολή από την πρώτη μέρα που παρουσιαστώ, μετά από πόσες μέρες την παίρνω;
-
- Στρατηγός
Εξ' αναβολής κατάταξη
Την δεύτερη ημέρα.
Εξ' αναβολής κατάταξη
Πήρα Αναβολή 6μηνη για Λόγους Υγείας Χθες ημουν υεα στν σπβ στην Ν. Περαμο με Έδιωξαν Μ Ένα Προσωρινό Απολυτήριο Αλλά Δν μ Έδωσαν Την Ταυτότητα Διότι Τα Χαρτιά Μ δεν Έχουν Έρθει Από Θηβα και μ Είπαν Να Παίρνω Συνέχεια Τηλέφωνο Να δω αν την Έστειλαν και να Πάω Να την Παραλάβω... Υπάρχει Περίπτωση Να Γίνει Καμιά Στραβή; Όταν Τελειώσει Η Αναβολή Θα μ Στείλουν Πάλι Υεα; Ευχαριστώ!
-
- Στρατηγός
Εξ' αναβολής κατάταξη
1. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει στραβή μην αγχώνεσαι.
2. Όχι δεν μπορείς να ξαναπάς ΥΕΑ.
2. Όχι δεν μπορείς να ξαναπάς ΥΕΑ.
Εξ' αναβολής κατάταξη
Καλησπέρα παιδιά,
Πρόκειται να παρουσιαστώ τον Νοέμβριο, στη λήξη μία 6μηνης αναβολής για λόγους υγείας, και θα ήθελα να μάθω αν η ημερομηνία κατάταξης για όσους προέρχονται από τέτοιου είδους αναβολές διαφέρει σε σχέση με τους υπόλοιπους (αν δεν κάνω λάθος στα μέσα προς τέλη του μήνα).
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Πρόκειται να παρουσιαστώ τον Νοέμβριο, στη λήξη μία 6μηνης αναβολής για λόγους υγείας, και θα ήθελα να μάθω αν η ημερομηνία κατάταξης για όσους προέρχονται από τέτοιου είδους αναβολές διαφέρει σε σχέση με τους υπόλοιπους (αν δεν κάνω λάθος στα μέσα προς τέλη του μήνα).
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
-
- Στρατηγός
Εξ' αναβολής κατάταξη
Όσοι έχουνε πάρει αναβολή για λόγους υγείας παρουσιάζονται μια βδομάδα νωρίτερα.
Εξ' αναβολής κατάταξη
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
Στατιστικά δηλαδή να το υπολογίζω λίγο μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα;
Και πάλι ευχαριστώ!
Και πάλι ευχαριστώ!
Εξ' αναβολής κατάταξη
Αν πας τότε βλέπω να κηρύσσεσαι ανυπότακτος,8/7 - 10/7 είναι αυτό το μήνα (ο λόγος είναι ο 15αυγουστος)
μπες stratologia.gr πατάς αριστέρα πληροφορίες για την κατάταξη μου και μαθαίνεις ακριβώς πότε μπαίνεις
μπες stratologia.gr πατάς αριστέρα πληροφορίες για την κατάταξη μου και μαθαίνεις ακριβώς πότε μπαίνεις
-
- Στρατηγός
Εξ' αναβολής κατάταξη
Manolis_C έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
Και πάλι ευχαριστώ!
Στατιστικά και στρατός δεν πάνε παρέα, η σειρά του Νοεμβρίου 2012 οι εξ'αναβολής παρουσιαζόντουσαν 5 με 7 Νοεμβρίου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες