Εξ' αναβολής κατάταξη
Εξ' αναβολής κατάταξη
Καλησπερα! Ειχα παρει αναβολη για λογους υγειας και 14-01 παρουσιαζομαι. Ηθελα να ρωτησω αν θα περασω οπωσδηποτε απο Στρατιωτικο νοσοκομειο για να παρω ενδειξη Ι ή αναλογα με το τι θα κρινουν την πρωτη μερα στο ΚΕΝ θα εξαρτηθει αν θα με παραπεμψουν σε Στρατιωτικο Ιατρο?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 80
Εξ' αναβολής κατάταξη
Θα περάσεις από στρατιωτικό νοσοκομείο για να σου δοθεί το ανάλογο Ι.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Εξ' αναβολής κατάταξη
Καλησπερα... Σημερα πειρα αναβολη διμηνη για λογους υγειας επειδι εχω καταγμα σκαφοειδους στο χερι... Με ποια ΕΣΣΟ θα μπω μαρτιου ή μαιου ;
-
- Στρατηγός
Εξ' αναβολής κατάταξη
Μάιο.
Εξ' αναβολής κατάταξη
Αν κάποιος πάρει αναβολή για ψυχολογικούς λόγους δύο φορές και τη τρτίτη πάει και καταταγεί (Αυλώνα, υγειονομικό τους στέλνουν συνήθως). Που θα τοποθετηθεί; Θα πάρει τη γενική πορεία για Εύρω κλπ κλπ ως Αθηναίος; Ή κάπου αλλού ως ειδική περίπτωση;
-
- Στρατηγός
Εξ' αναβολής κατάταξη
Για Εύρω όχι για Έβρο ναι.
Εξ' αναβολής κατάταξη
Εντάξει, ευχαριστώ πολύ! Με συγχωρείς για το ορθογραφικό μου λάθος, δεν ήθελα να προσβάλω την γλώσσα ή την αισθητική κανενός. Απλώς κατα λάθος!
Εξ' αναβολής κατάταξη
Καλη χρονια σε όλους με υγεία πάνω απ όλα! Μια ερώτηση. Όσοι παρουσιάζονται μετά απο αναβολή για λόγους υγείας, ορκίζονται μια εβδομάδα νωρίτερα απ τους υπόλοιπους φαντάρους; Ρωτάω επειδή παρουσιάζονται μια νωρίτερα.
-
- Στρατηγός
Εξ' αναβολής κατάταξη
Όχι, όλοι μαζί ορκίζεστε.
Εξ' αναβολής κατάταξη
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Greek Army! Αυτο σημαίνει ότι όσοι προέρχονται απο αναβολή για λόγους υγείας ορκίζονται την Παρασκευή πριν την 5η Κυριακή; Δηλαδή στις 33 μέρες; Γιατί διαβάζω ότι οι υπόλοιποι φαντάροι ορκίζονται την Παρασκευή πριν την 4η Κυριακή, δηλαδή στις 26 μέρες. Έχω καταλάβει σωστά?
-
- Στρατηγός
Εξ' αναβολής κατάταξη
Σωστά.
Εξ' αναβολής κατάταξη
Xαιρετε σε ολους και συγχαρητηρια στους δημιουργους του forum! Οσοι εχουν λαβει αναβολη για λογους υγειας κατατασσονται μια βδομαδα πριν απο τους υπολοιπους; Και μετα μπαινουν οι κανονικοι;
-
- Στρατηγός
Εξ' αναβολής κατάταξη
Ναι 10000 φορές το έχουμε αναφέρει σε παλαιότερες αναρτήσεις.
Εξ' αναβολής κατάταξη
Ειμαι εξ αναβολης για παθολογικους λογους. Για να ξαναπαρω αναβολη πρεπει να παρουσιαστω παλι;
-
- Στρατηγός
Εξ' αναβολής κατάταξη
Μπορείς και μέσω Φρουραρχείου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες