290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
202

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από 202 »

Παιδια υπηρετησα σα δοκιμος στο λιβαδοχωρι το 1990-1991 υπαρχει καποιος απο τοτε να βρω;
Αντωνης

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Αντωνης »

Μεγαλε τοτε ειμασταν μαζι το 2οοο με τον κοτσιφι δικα
Τακης

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Τακης »

168 εσο
1984-85
Λιβαδοχωρι,290
24 μηνες, αλλα επαιξα και τη μπαλιτσα μου στην Κουταλη (Προποντιδα)
Να'ναι καλα ο Τζανης με το μινι μαρκετ του χωριου.
Κώστας

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Κώστας »

Τον πρόλαβα τον Κοτσύφη. Πριν απ' αυτόν ήταν ένας άλλος Δίκας: Μάζης, Μέζης; Κάτι τέτοιο.256 σειρά.
LIMNOS...

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από LIMNOS... »

Ειναι χαλι μαυρο... αδεια δε βλεπεις ουτε με το κυαλι ! εαν εχεις βισμα η εισαι κλαψιαρης, κατι γινεται... οι υπολοιοι... ! καθε δυο βδομαδες 3 ωρες εξοδο στη πολη ! υπνο 3 ωρες τη μερα και τις υπολοιπες γυρω - γυρω ολοι στη περιπολο !
Πλέον πολίτης

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Πλέον πολίτης »

Καλά είναι στο 290... Βέβαια αλλάξανε αρκετοί λοχαγοί. Αλλά ο δίκας είναι καλός... Και θα είναι για ένα χρόνο (τουλάχιστον) εκεί... Δεύτερος και πρώτος λόχος ζωάρα άμα πάτε και κάτσει εκεί καλά θα είναι... (όχι ότι είναι χάλια οι άλλοι) αλλά εκεί είναι πολύ καλά...
Evans

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Evans »

Μαγκες εγω υπηρετησα στο 290 μκτπ το μαρτιο του 2003 εως το σεπτεμβρη...2003 α ΕΣΣΟ η πρωτη σειρα που εκανε δωδεκαμηνο... μετα εγινε 9 μηνο... λοιπων οτι ποιο μαυρο τοτε... λεγανε οτι ηταν το χειρωτερο στη λημνο και απο τα χειρωτερα στην Ελλάδα... ιστοριες για παλιους διοικητες που ριχνανε φιλακες καψωνια ασκησεισ...282 σειρα εγω εζησα μαζι με τα αλλα φανταρια σε ενα στρατοπεδο μαυρο... καθε μερα αγκαρια βολες νυχτερινες και ενα σωρο *****... δεν υπηρχε λεπτο να κθησεις ακομα και μετα την μεσημεριανη φρουρα δεν ξεκουραζομασταν επεφτε χωσε... γυμναστηριο ειχε το ταγμα μα δεν το δαμε ποτε... αγγαρεια αγγαρεια λατζα σκοπια... σε εβλεπαν να καθεσε χωσημο... μετα σκασανε τα εποπια και φυλαξανε σκοπιες και ηρεμησαμε... φυλακιο φακου ζωαρα αλλα για να πας ηταν σαν να κερδιζες το λοττο... υπηρεσια 3 μεσα μια εξω... απο τους αξιωματικους στρατοκαυλοι μεχρι αηδιασ... σε καθε αναφορα φυλακες και κρατησεισ...

τα κεφαλαία γράμματα απαγορεύονται. το επόμενο μήνυμα με κεφαλαία δεν θα δημοσιευτεί.

η διαχείριση.

Μποζι

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Μποζι »

452 μέρες στο 290.254 σειρά. Απο τον Ιούλιο 98 εώς Νοέμβριο 99.
Giwrgos

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Giwrgos »

Ο Ν************ ηταν ο Μονος σωστος εκει μεσα που εκανε την δουλεια του σαν λοχαγος, ειμουν στον λοχο του και ξερω, μπορει να ηταν ο πιο αυστηρος εκει μεσα και να εριχνε καμπανες αβερτα (οι περισσοτερες κουφιες) αλλα ο λοχος του ηταν υποδειγμα, οταν στους άλλους δεν ειχαν λαμπες στις χεστρες, οι περισσοτερες ηταν χαλασμενες και δεν ειχαν καθαριστηκα και βρωμουσαν, ερχοσουν μια βολτα στις δικες μας και νομιζες οτι μπαινεις σε 5στερο, γιατι; Γιατι εβαζε λεφτα απο την δικια του τσεπη για χλωρινες σκουπες κτλπ, οσο οι αλλοι οι "απλες" λοχαγοι παιζαν το πουλι τους!
ΚΩΣΤΑ

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑ »

168 εσο
1984-85
Λιβαδοχωρι,290
24 μηνες, αλλα επαιξα και τη μπαλιτσα μου στην Κουταλη (Προποντιδα)
Να'ναι καλα ο Τζανης με το μινι μαρκετ του χωριου.

Κουταλη ηταν Πυροβολικο σωστα Κωστας 77 Γ ΕΣΣΟ 12 ΣΕΙΡΑ 290TE

Paularas

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Paularas »

Παιδιά για πείτε, τι παίζει τώρα εκεί στο 290 ΤΠ; Αν με έχουν πληροφορίσει σωστά θα είμαι εκεί σε λίγες μέρες.
Νικος

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Νικος »

298 λελε... καψας στο διοικητηριο χλιδα λεμε

palioseira

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από palioseira »

82 Γ εκανα 290 ενα χρονο και κατι, δεν ηταν ιδανικα, ειχαμε καθε βδομαδα 1-2 αποπειρες αυτοκτονιας εγω παντως περασα τοσο τελεια που θα ξαναπηγαινα για 10 χρονια σερι τωρα αν μπορουσα, κι ας ειναι οσο δυσκολα διαβαζω εδω, δεν μπορει να ειναι χειροτερα απο 33 χρονια πριν :)
Δημήτρης

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Δημήτρης »

221 σειρά.1993 Φεβρουάριος, Φεβρουάριος 1994. Χαιρετίσματα σε όλους όσους υπηρετούσαν εκείνη την περίοδο.ΛΔ.

Δημήτρης.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες