290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος
290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος
308 (09 γ εσσο).3ος λοχος...
ηταν αρκετα καλα ο διοικητης ηταν αστερι και ο υποδιοικας το ιδιο υπολοχαγος και ανθυπολοχαγοι αλλα και λοχιας (ΣΜΥ) Του 3ου το ιδιο (γενικα ειχε σχετικα καλους αξιωματικους με εξαιρεση εναν δυο ανθυπες) ... Οι εποπ κατα 85 τα 100 *****... (υπηρχε ενας στον διοικισεος που νομιζε οτι ηταν ταξιαρχος) ... Μεγαλη καβατζα το φυλακιο εβγαλα εναμιση μηνα σερι εκει με τη θεληση μου βεβαια... (σκοπια και υπνος... Εννοιοτε ουτε το 1ο λογο παρατηρητηριου) οσον αφορα το στρατοπεδο το πρωι ειχε δουλεια καποια στιγμη ειχε και εμπλοκη αλλα ς αυτο δε φταιει το στρατοπεδο... Τα απογευματα μας βαζαν λεωφοριο δωρεαν για μυρινα... Αρκετες ασκησεις αναγνωρισεις κτλ μιας και ο υποδιοικας ηταν μαχημι... Αλλα οκ! Στρατος ειναι αλλωστε... Μεγαλη πληγη περα απ τους επ. Οπ τα γιωτομπαλα! Στα συν και η ταξιτζου που εξυπηρετουσε τους φανταρους για να πανε στο αεροδρομιο μιλφαρα!
ηταν αρκετα καλα ο διοικητης ηταν αστερι και ο υποδιοικας το ιδιο υπολοχαγος και ανθυπολοχαγοι αλλα και λοχιας (ΣΜΥ) Του 3ου το ιδιο (γενικα ειχε σχετικα καλους αξιωματικους με εξαιρεση εναν δυο ανθυπες) ... Οι εποπ κατα 85 τα 100 *****... (υπηρχε ενας στον διοικισεος που νομιζε οτι ηταν ταξιαρχος) ... Μεγαλη καβατζα το φυλακιο εβγαλα εναμιση μηνα σερι εκει με τη θεληση μου βεβαια... (σκοπια και υπνος... Εννοιοτε ουτε το 1ο λογο παρατηρητηριου) οσον αφορα το στρατοπεδο το πρωι ειχε δουλεια καποια στιγμη ειχε και εμπλοκη αλλα ς αυτο δε φταιει το στρατοπεδο... Τα απογευματα μας βαζαν λεωφοριο δωρεαν για μυρινα... Αρκετες ασκησεις αναγνωρισεις κτλ μιας και ο υποδιοικας ηταν μαχημι... Αλλα οκ! Στρατος ειναι αλλωστε... Μεγαλη πληγη περα απ τους επ. Οπ τα γιωτομπαλα! Στα συν και η ταξιτζου που εξυπηρετουσε τους φανταρους για να πανε στο αεροδρομιο μιλφαρα!
290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος
Εχουν αλλαξει πολλα πραγματα στο 290 καμια σχεση με πριν... Αριθμος 2ψηφιος πολιτης υποψηφιος!
290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος
Ου μπλεξεις μακρια γενικα απο το σταρτο ειναι κριμα οσοι ειναι εκει μεσα πραγματικα
290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος
Ρε παιδια να ρωτησω, μπαινω 290 σε λιγες μερες. Τωρα πως ειναι εκει η κατασταση; Μπορει καποιος να μου πει, γιατι ακουω διαφορα...
290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος
Τι αλλο θες να ακουσεις ρε φιλε... Πικρα και γαμ__σι, θα συνηθήσεις
290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος
312 σειρά.22 φανταροι για ολο το στρατοπεδο. Οι 5-6 ηταν 8μηνοι. Εμπλοκή ftw. Τα επόπια πραγματικά ήταν η φύρα του στρατοπέδου. ΟΛΟΙ οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕς, ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΙ εκεί μαζεύτηκαν γιατι απλά δεν έβρισκαν ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού δουλειά, με εξαίρεση ελάχιστες λαμπρές εξαιρέσεις. Οι αξ/κοι ήταν σε γενικό πλαίσιο οκ ανθρωποι εκτός από τον Νιάνιο του 3ου λόχου. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ και όσα ψυχολογικά μπορούσε να κουβαλάει ένας άνθρωπος, αυτός τα είχε μαζεμένα. ΠΟΛΥ κρύο, αέρας και υγρασία χειμωνιάτικα. Συγκεκριμένα τον Φλεβάρη οι 3ωρες σκοπιές είχαν γίνει αρχικά 2ωρες και μετα 1ωρες. Αξεχαστο σαββατοκύριακο. Γενικότερα εμπειρία ζωής. Τα καλά μένουν και αξίζουν. Εξασκηθείτε στην ανοσία στη βλακεία και όλα θα πάνε καλά !
290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος
DEMERTSIDHS THEODORO έγραψε:Ζωάρα το 290!
Ποια ζωάρα ρε Θοδωρή, ακόμα κι όταν πάνε καλά οι υπηρεσίες έρχεται ο κάθε άχρηστος για επιθεώρηση όπλων (κάθε φορά 2' προ ταγματικής - είναι δεν είναι με πλήρη φόρτο) και μαζεύονται 30 άτομα αναφερόμενοι για κοντάκια... Μη σχολιάσω το τι κάνουν οι κληρωτοί στις αγγαρείες, αν κάνει μια επίσκεψη το υγειονομικό δε θα ξέρει ο διοικητής πού να την κρύψει τόση σαπίλα (βλέπε αποθήκες, γυμναστήριο &Χώρους διαγραφής). Μιας και άγγιξα το θέμα της ταγματικής, οι υπαξιωματικοί είναι κατά 97% αδιάφοροι ή σαδιστές. Θα περιμένουν μέχρι την ταγματική για να σου ψυθιρίσουν ότι δεν είσαι άνθρωπος γιατί κρέμεται το Α κορδόνι και μηνύουν καμπάνες για πολλές εβδομάδες, σε βαθμό παραλογισμού.
Τα περισσότερα τα έμαθα από τα φανταρίνια του 1ου λόχου, γιατί μου έχει πει όργανο ότι δεν είναι δουλειά του να τρέχει από πίσω μου, όταν του ζητήθηκε από το λοχαγό να μου δείξει λύση-αρμολόγηση που δεν είχα κάνει, καθώς και την ετοιμασία του Μ71 που μόλις είχα πάρει. "Θα σου τα πούμε όταν χρειαστεί" έλεγαν και λίγο έλειψε να φάω 4+2 έτσι, για πλάκα. Ο διοικητής θέλει αποτελέσματα... Τι κι αν τρίβεις 5 ώρες λάσπες και βρομιά, θα σου πει "ε και; Οι όρχοι είναι βρόμικοι,2Κ" γιατί δεν μπορεί να κατανοήσει το γεγονός ότι η σκόνη στους όρχους δεν μαζεύεται χωρίς ηλεκτρική σκούπα λόγω αέρα ή το ότι η λάσπη δε στεγνώνει ποτέ γιατί έχει 100% υγρασία ο τόπος.
Κατά τ'άλλα ζωάρα με εισαγόμενα υβριδικά κοτόπουλα Doux (Γαλλία), μεταλλαγμένα ψάρια (παγκάσιος του Βιετνάμ), πατάτες από ένας θεός ξέρει πού, μήλα στο όμορφο λαδί χρώμα της σαπίλας και χτυπημένα με ενέσεις, "Charlot" με διπυρίτη και κρέμα Γιώτη και το ψωμί που δε δίνουν γιατί υπάρχει "έλλειψη", καταλήγει στα γουρούνια του κάθε Λημνιού επειδή πετάνε γύρω στις 30 φραντζόλες κάθε μέρα. Όταν ο μάγειρας παραπονιέται γιατί άργησε η παραγγελία από το Pita death, κάτι πάει στραβά σου λέω...
Η θητεία είναι εξαγοράσιμη με περίπου 9 χιλιάρικα. Βγάζω 1700 ευρώ το μήνα καθαρά ως μηχανικός και αυτή τη στιγμή κωλύωμαι γιατί σε αυτούς τους 9 μήνες αντί για ?15,300 παίρνω ?77.58 και χάνω μήνες υπηρεσίας στον τομέα μου. Δυστυχώς αυτή η πρόταση γίνεται σε όσους είναι άνω των 35, οπότε κάθομαι σαν την ξανθιά στην έρημο να ξεσκονίζω... Όσο για το τι παράγει ο στρατός, θα αφήσω όλους τους στρατιώτες να το αναλογιστούν μόνοι τους, κατ'εμέ παράγει μόνο μιζέρια, χρέος και άσχημες αναμνήσεις.
Άντε και καλή θητεία 290!
290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος
Δεμερτσιδη... ! Που εισαι αδερφε; Μαυρος εδω. Που ειχα κ. Ψ. Μ... Τι λεει;
290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος
Παρακαλώ απαντήστε μου αν υπάρχει στρατόπεδο στον άγιο Νικόλαο θα πάει ο φίλος μου αυτές τις μέρες με αυτά που γράφετε είναι πραγματικά τόσο χάλια τα πράγματα.
290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος
Μην λετε μόνο για τα στελέχη του 290... Και οι φαντάροι είναι για τον... Γαμ^&* τους λόχους τους με ρουφιανιές και ψέμματα, όλο κάνουν τους αρρώστους Για να μην κάνουν υπηρεσία, κοιτάνε να λουφάρουν αλλά με το να χώσουν άλλους να κάνουν την δουλεία τους, παραπονιούνται για τα πάντα... Και γενικά δεν έχουν καταλάβει οτι είναι στρατό... !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες