Θητεία στο Υγειονομικό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Κωστας

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Κωστας »

Ναι εννοειται. Θα παρεις μαζι σου το πτυχιο και στο 1 γραφειο θα το παρουσιασεις ζητωντας μεταταξη σε αλλο σωμα. Το αν θα εγκριθει θα το μαθεις με τη μεταθεση σου στη μοναδα. Παρε και απο τη σχολη της φαρμακευτικης καποια βεβαιωση δε ξερεις ποτε... Στη Στρατολογια το κατεθεσες το πτυχιο σου οταν εκοψες την αναβολη?
Άβαταρ μέλους
Vero
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Vero »

Ναι, κατεθεσα το πτυχιο και επειδη ηταν καλοκαιρι οταν την εκοψα τους ειπα οτι χαρτι απο την φαρμακευτικη θα φερω οταν ανοιξει η σχολη, πηγα την Πεμπτη και μου ειπε οτι δεν τους ειναι απαραιτητο, τους αρκει το πτυχιο απο το ΤΕΙ.
κωστας

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από κωστας »

Στο κεντρο που θα παρουσιαστεις να εχεις χαρτια και απο τις 2 σχολες και θα περιμενεις να μαθεις μεχρι τη μεταθεση σου. Μπορει να πας Υγειονομικο γιατι μη νομιζεις και οσοι εχουν επιλεχθει για να παρουσιαστουν Υγειονομικο δε σημαινει οτι θα μετατεθουν και σε μοναδα Υγειονομικου. Τις περισσοτερες φορες τους κανουν μεταταξη αν δεν εχουν σχεση με ιατρικα επαγγελματα. Υπαρχουν βεβαια και οι εξαιρεσεις...
Άβαταρ μέλους
Vero
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Vero »

Καταλαβα, σε ευχαριστω πολυ Κωστα.
noob23
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από noob23 »

Υγειονομικο απο εκπαιδευση πως ειναι; Χαλαρα;
nick90
Πολίτης
Πολίτης

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από nick90 »

Καλησπερα παιδια. Ειμαι φυσικοθεραπευτης (μονο η ορκομωσια μου μενει) διεκοψα πριν λιγες μερες την αναβολη οποτε μαλλον θα παρουσιαστω τον γεναρη. Μπορει να παω υγειονονομικο; Κ μετα απο αυτο τι γινεται; Που μπορει να με στειλουν και ως τι ειδικοτητα; Αν μπορειτε δωστε μου καποιες πληροφοριες.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Greek_Army »

Καλησπέρα, διάβασε και προηγούμενες αναρτήσεις και σίγουρα θα λυθούν οι απορίες.
Άβαταρ μέλους
Doser
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επάγγελμα: N/T
Επικοινωνία:

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Doser »

nick90 έγραψε:Καλησπερα παιδια. Ειμαι φυσικοθεραπευτης (μονο η ορκομωσια μου μενει) διεκοψα πριν λιγες μερες την αναβολη οποτε μαλλον θα παρουσιαστω τον γεναρη. Μπορει να παω υγειονονομικο; Κ μετα απο αυτο τι γινεται; Που μπορει να με στειλουν και ως τι ειδικοτητα; Αν μπορειτε δωστε μου καποιες πληροφοριες.

Οταν ειχα κοψει τν αναβολη μου στ εντυπο που συμπληρωσα εβαλα μαζι και το αντιγραφο του πτυχιου (νοσηλευτικης) Μου και παρ' ολα αυτα σε λιγες μερες παρουσιαζομαι στην Θηβα στο πυροβολικο.
Οποτε τιποτα δεν ειναι σιγουρο.
Giorgos90
Πολίτης
Πολίτης

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Giorgos90 »

Παιδια καλησπερα και μπραβο για το φορουμ. Ειναι απο τα λιγα που βρηκα ενεργα.

Ειμαι αποφοιτος οδοντιατρικης και παρουσιαζομαι αυλωνα 11 Νοεμβριου. Εχω επιλεγει για υγειονομικο και εχω και "σπροξιμο". Οσον αφορα τη μεταθεση μου μπορω να επιλεξω μοναδα κοντα στη θεσσαλονικη.

Η "αμεση βοηθεια" μου ειπε οτι δεν γινεται να παω στο 424 παρα μονο με αποσπαση απο αλλη μοναδα. Ισχυει αυτο; Μου προτεινε επισης Νεα Σαντα ή Ασσηρο.

Ποια θεωρειται καλη μοναδα για οδοντιατρο κοντα στη θεσσαλονικη αυτην την περιοδο; Ηξερα καλα πραγματα για ασσηρο αλλα αυτο αλλαξε απο οτι διαβασα λογω νεου διοικητη.

Κατι τελευταιο, θα ειμαι Ι (κατα πασα πιθανοτητα Ι4) λογο ιατρικου προβληματος. Ευχαριστω

(Υπαρχει περιπτωση να εμφανιστει δυο φορες το ιδιο μηνυμα λογω εγγραφης στο φορουμ. Σορρυ)
guest1

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από guest1 »

Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι. Ο φαρμακοποιός τι κάνει στο υγειονομικό; Νομίζω δεν υπάρχει ειδικότητα έτσι δεν είναι; Και αν υπάρχει φαντάζομαι θα θέλει τρελό μέσο για να σε πάρουν ε;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 15
Επικοινωνία:

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Nassos »

Υπάρχει θέση βοηθού φαρμακοποιού, τρελό μέσο σε κανά Στρατιωτικό Νοσοκομείο, γιατί στα ΣΤΕΠ των Νησιών δεν είναι και τόσο βυσματική θέση (συνήθως υπάρχει έλλειψη).
guest1

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από guest1 »

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Να υποθέσω υπεύθυνος φαρμακοποιός είναι μονάχα αυτός ο οποίος έχει τελειώσει την αντίστοιχη στρατιωτική σχολή; Και φαντάζομαι σαν βοηθούς θα παίρνουν το πολύ 1-2 άτομα ανάλογα τη μονάδα ε;
Αν είναι έτσι δεν υπάρχει ελπίδα.Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Θητεία στο Υγειονομικό

Υπάρχει ειδικότητα Φαρμακοποιός αλλά είναι απαραίτητο το πτυχίο της Φαρμακευτικής, κάνουν υπηρεσίες κανονικά και σπάνια ασχολούνται μην πω και καθόλου με το αντικείμενο τους.

Δεν υπάρχει ειδικότητα βοηθός φαρμακοποιού.

Συμπέρασμα, η ειδικότητα αυτή είναι μόνο στα χαρτιά.

Giorgos90 έγραψε:

Η "αμεση βοηθεια" μου ειπε οτι δεν γινεται να παω στο 424 παρα μονο με αποσπαση απο αλλη μοναδα. Ισχυει αυτο; Μου προτεινε επισης Νεα Σαντα ή Ασσηρο.

Γίνεται να πας, απλά αυτός δεν μπορεί να σε πάει Εικόνα
Giorgos90 έγραψε:
Ποια θεωρειται καλη μοναδα για οδοντιατρο κοντα στη θεσσαλονικη αυτην την περιοδο; Ηξερα καλα πραγματα για ασσηρο αλλα αυτο αλλαξε απο οτι διαβασα λογω νεου διοικητη.

Η Νέα Σάντα ανέκαθεν ήτανε από τις χειρότερες μεταθέσεις του υγειονομικού, για Άσσηρο δεν γνωρίζω.

Πάντως σε όποια μονάδα και να πας πλην στρατιωτικού νοσοκομείου, θα κάνεις κανονικά υπηρεσίες ανεξάρτητα αν δουλεύεις καθημερινά στο οδοντιατρείο.

Giorgos90 έγραψε:
Κατι τελευταιο, θα ειμαι Ι (κατα πασα πιθανοτητα Ι4) λογο ιατρικου προβληματος. Ευχαριστω

Άοπλος στο Στρατό
Αλεχανδριτο

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Αλεχανδριτο »

Διάβασα όλα τα σχόλια και έχω κοιτάξει δεξιά αριστερά αλλά ακόμα προβληματίζομαι. Δηλαδή σαν φυσιοθεραπευτής αν μπεις στο υγειονομικό μπαίνεις στην ουσία σαν νοσηλευτής; Γιατί βλέπω οτι σαν ειδικότητα δεν υπάρχει.
Ο προβληματισμός μου είναι οτι έχω δει πολλά βιογραφικά φυσιοθεραπευτών που γράφουν σαν προϋπηρεσία"Φυσιοθεραπευτής στο Υγειονομικό". Δηλαδή στην πραγματικότητα κοροϊδεύουν την κοινωνία;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Θητεία στο Υγειονομικό

Ο καθένας στο βιογραφικό του μπορεί να γράφει ότι κάνει και τον ταρζάν Εικόνα

Όχι δεν μπαίνεις σαν νοσηλευτής μπορείς να πάρεις και άλλη ειδικότητα.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες