Θητεία στο Υγειονομικό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Γιώργος!!!!!

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Γιώργος!!!!! »

Έχω ειδικότητα υγειονομικό και θα παρουσιαστώ στην άρτα
μήπως ξέρεις καποιος να μου πει που υπαρχει πιθανότητα να με στείλουν παραμεθόριο και σε πιες περιοχές στην παραμεθοριο εχει υγειονομικο ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Greek_Army »

Στην σελίδα 4 έχω γράψει μερικές μεταθέσεις
Πολυδεύκης

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Πολυδεύκης »

Καλησπέρα,

Ελπίζω να έβαλα στη σωστή ενότητα το μήνυμα. Ξέρει μήπως κάποιος αν οι ψυχολόγοι συνεχίζουν να κάνουν την εκπαίδευση στην ειδικότητά τους στο 414 στην Πεντέλη; Όσο ήταν 12μηνη η θητεία γνωρίζω πως μετά την Άρτα (τώρα πάνε Αυλώνα) έκαναν μια πολύ καλή και σημαντική εκπαίδευση στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Ενημερώθηκα όμως (δεν ξέρω αν ισχύει) πως με τη θέσπιση της 9μηνης θητείας αυτό σταμάτησε να ισχύει και τοποθετούνται κατευθείαν μετά τη βασική εκπαίδευση σε αντίστοιχα πόστα. Αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι τραγικό, ένα 4ετές πτυχίο δεν αρκεί για να ανταπεξέλθεις σωστά στις απαιτήσεις του Στρατού.

νικος

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από νικος »

Καλησπερα παιδια.
σπουδαζω ιατρικη και μου μενουν 3 μαθηματα και πρωτα ο θεος πιστευω φλεβαρη εχω ορκιστει.

λεω να κοψω την αναβολη ωστε να μπω μαρτιο

εαν γινει στραβη κ δεν περασω καποιο μαθημα παω παρολα αυτα στο υγειονομικο και αν μετα ως τι συνεχιζω; Τι κανω;

κωστας

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από κωστας »

Πρεπει να εχεις περασει ολα τα μαθηματα για να εισαι ιατρος διαφορετικα το πιο πιθανο ειναι να σε κανουν νοσηλευτη. Κατα τη γνωμη μου επεδιωξε πρωτα να τελειωσεις σιγουρα τη σχολη και μετα να μπεις.Kαι εγω υγειονομικο ημουν και ενα παλικαρι που χρωσταγε μονο ενα μαθημα στην ιατρικη σχολη τον ειχαν αρχικα σαν νοσηλευτη και αφου περασε και το τελευταιο εγινε ιατρος...
Stryg
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Stryg »

Ναι, χωρίς να καταθέσεις πτυχίο, δε μπαίνεις σαν γιατρός. Αν στην αρχή μπεις υγειονομικό θα πας νοσηλευτής/τραυματιοφορέας. Αλλά γνωρίζω και φοιτητές ιατρικής που δεν τους στείλαν καν υγειονομικό χωρίς το πτυχίο.
yannis

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από yannis »

Καλησπερα παιδες,

και συγχαρητηρια για το φορουμ. Μια ερωτηση εχω, παρουσιαζομαι Αυλωνα υγειονομικο και ειμαι τελιοφοιτος Ιατρικης απο σχολη εξωτερικου. Απο χωρα εντος Ε. Ε. Εκτος απο την μεταφραση του πτυχιου τι αλλο μενει να κανω; Ευχαριστω

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 18
Επικοινωνία:

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από dn24 »

yannis έγραψε:Καλησπερα παιδες,

και συγχαρητηρια για το φορουμ. Μια ερωτηση εχω, παρουσιαζομαι Αυλωνα υγειονομικο και ειμαι τελιοφοιτος Ιατρικης απο σχολη εξωτερικου. Απο χωρα εντος Ε. Ε. Εκτος απο την μεταφραση του πτυχιου τι αλλο μενει να κανω; Ευχαριστω

Καλησπέρα και σε εσένα, και καλή θητεία. Το ότι είσαι τελειόφοιτος Ιατρικής, δεν είναι δεδομένο/πανάκεια πως θα καταταχθείς ως Ιατρός. Ενδέχεται να εξασκήσεις την ειδικότητα του Νοσοκόμου/Τραυματιοφορέα. Ίσως όμως τελικά υπηρετήσεις και ως Ιατρός, μόνο οι κατέχοντες πτυχίο υπηρετούν ως οπλίτες Ιατροί σίγουρα.παίζεται εν ολίγοις στην περίπτωση σου.

Πάμε τώρα στο ερώτημα σου Γιάννη. Καταρχήν για να σε εξυπηρετήσω, στό άρθρο Αναφέρει το τι χρειάζονται όσοι έχουν δικαιολογητικά που έχουν διατυπωθεί σε ξένη γλώσσα. Μην σε μπερδεύει που λέει για αναβολές. Ο κανών με τους έχοντες Δικαιολογητικά τέτοιας μορφής, είναι ίδιος γενικά.

Stryg
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Stryg »

Ο άνθρωπος μιλάει για πτυχίο άρα μάλλον απόφοιτος Ιατρικής είναι.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 18
Επικοινωνία:

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από dn24 »

Stryg έγραψε:Ο άνθρωπος μιλάει για πτυχίο άρα μάλλον απόφοιτος Ιατρικής είναι.

yannis έγραψε:

Καλησπερα παιδες,

Το σκέφτηκα εντελώς τυπικά, κατα γράμμα, βάση της λέξης τελειόφοιτος και όχι απόφοιτος όπως υπογραμμίζω άνωθεν στήριξα την βοήθεια μου προς τον φίλο. Ως προς τα υπόλοιπα ενημερωτικού χαρακτήρα, καλό θα είναι να έχει μια πολύπλευρη ενημέρωση Και ας τα δεχθεί εαν το επιθυμεί έτσι, ως φιλολογικού/εγκυκλοπαιδικού χαρακτήρα.ο ίδιος ας κρίνει και Ξέρει τι θα κρατήσει από την τοποθέτηση-βοήθεια μου και εικάζω ότι σε αυτό που τον ενδιαφέρει καλύφθηκε απόλυτα, Του λέω παρακάτω κι άλλα. Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
grigorisg10
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από grigorisg10 »

Καλησπέρα. Μπαίνω Αυλώνα 9/9 και έχω την ένδειξη υγειονομικό. Τελείωσα τον Ιούνιο ΤΕΙ Διατροφής. Ως τι μπορεί να συνεχίσω ύστερα; Προφανώς ούτε γιατρός, νοσηλευτής, κλπ. Υπάρχει περίπτωση να μην ακολουθήσω καν την ειδικότητα αυτή μετά τη βασική εκπαίδευση;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Greek_Army »

Γιατρός δεν μπορείς να γίνεις, υπάρχουν ειδικότητες που απλά πρέπει να έχεις πτυχίο, εννοείται πως υπάρχει και το ενδεχόμενο να σου σκάσει μετάταξη για άλλο όπλο/σώμα.

Οι ειδικότητες είναι:1. Νοσοκόμος/Τραυματιοφορέας 2. Βοηθός Μικροβιολόγου 3. Βοηθός Αιμοδοσίας 4. Βοηθός Αναισθησιολόγου και 5. Βοηθός Ακτινολόγου, φυσικά υπάρχουν και οι οδηγοί και οι μάγειρες αλλά αυτές οι ειδικότητες μπορεί να σε στείλουν σε οποιαδήποτε μονάδα που δεν θα έχει σχέση με το Υγειονομικό.
Άβαταρ μέλους
Vero
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Vero »

Καλησπερα παιδια,11/11 παρουσιαζομαι Μεσολλογγι, ηθελα να ρωτησω, ειμαι φοιτητης φαρμακευτικης (4ο ετος) και εχω ηδη ενα πτυχιο απο ΤΕΙ σε σχολη υγειας και προνοιας, παρολα αυτα δεν μου εχει ερθει για υγειονομικο, παιζει να αλλαξει μετα το κεντρο?
κωστας

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από κωστας »

Αν ειχες το πτυχιο φαρμακευτικης κατα 99,9% θα ησουν Υγειονομικο. Ποια σχολη εχεις τελειωσει; Συνηθως απο Τει παιρνουν στο υγειονομικο νοσηλευτες, φυσικοθεραπευτες χωρις να ειναι και απολυτο. Παιζει ρολο που χρειαζονται περισσοτερα ατομα σε καθε ΕΣΣΟ...
Άβαταρ μέλους
Vero
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Θητεία στο Υγειονομικό

Δημοσίευση από Vero »

Ιατρικα εργαστηρια ειναι το ΤΕΙ. Να εχω μαζι μου το χαρτομανι μπας και αλλαξει τιποτα?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες