Η πρώτη μουσουλμάνα Επαγγελματίας Οπλίτης

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
sauraki..4
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από sauraki..4 »

το βιντεο τα λεει ολα... jovana πρεπει να το δεις εσυ! Χαχαχ Α 8α μας τρελανουν οεοεοεοεοεο

Άβαταρ μέλους
MPELLOS
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από MPELLOS »

Φανταστειτε αυριο μεθαυριο... εναν υπουργο μουσουλμανο για να μην πω πιο πανω...
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από sauraki....4 »

Καλα ποθ ειναι το παραξενο; Αφου υπαρχει ηδη Βουλευτης!!! Ενταξει το χουμε πει εχουμε λυσει τα δικα μας... Και πρω8ουμε και ισονομια και ισοτητα τωρα... Αντε αντε! Τεσπα παλι κακια 8α γινωΕικόνα
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από tzovana18 »

ΕικόναΕικόναΕικόναπολυ ωραιο το βιντεακι προτοτυπο κι ολας το κοριτσι εχει οντως πολλα χαρισματα: οδηγει μηχανη και αυτοκινητο που ειναι και η μοναδικη επανω στο πλανητη οδηγει τρακτερ λες και στα χωρια μας δν εχουμε τρακτερ και κανεις αλλος δν οδηγαει, εχει ενα χαρτι κομμωτικης που ασχολητε με τριχες [πολυ χαρισματικη κοπελα]! Η κοπελα θελει να νιωσει ελληνιδα [τι χαρισματικη κοπελα]και εγω θελω να γινω αστροναυτης αλλα μαλλον Δν γινεται! Και το θελω εχει μεγαλη διαφορα απο το ειναι! Και αυτη θελει να νιωσει ελληνιδα αλλα δν ειναι! Εχετε δει κανεναν ελληνα να μιλαει σπαστα τα ελληνικα και την λενε σεϊβτζάν; Εγω οχι! Και ειναι χαρησματικη που εχει ενα πτυχιο κομμωτικης και δν ειναι οι αλλοι που εχουν του κοσμου τα πτυχια εχουν τελειωσει πανεπιστημια πολυτεχνειο και ειναι επιλαχωντες και εχουν κοπει εντελως! Και οι αντρες μας που εχουν υπηρετησει ειδικες δυναμεις και παραμεθωριο αυτοι δν ειναι χαρισματικοι; Κανεις απο αυτους δν βγηκε στα καναλια να πει κατι! Ντροπη και παλι ντροπη σου Ελλάδα μας απεδειξες ποσο αγαπας τα παιδια σου πανηγυρικα!

sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

και στους δημοσιογραφους ντροπη Δε θιγονται ετσι Τα 8εματα νομιζω! Αλλα Τελος παντων... Τζοβανα Μου τι να πω... Επεμενε Σε στις επιλογες σου... Εικόνα

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου τζοβάνα. ΄λα όμως αυτά έχουν πολιτικές σκοπιμότητες και μόνο εξωτερική πολιτική κάνουν όλοι αυτοί που την επέλεξαν για να μπουν. Δεν ξέρω μήπως φοβούνται και τους Τούρκους και έτσι αποφάσισαν να την πάρουν. Ελπίζω πάντως να μην τις δώσουν πολλές αρμοδιότητες γιατι είναι ήδη πολύ χαρισματική και φοβάμαι ότι θα την κουράσουν. Αντε ας γίνουμε όλες κομμώτριες μπας και δούμε καμια άσπρη μέρα και μας επαινήσουν και εμάς όσο αυτή... Εικόνα
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Εικόναμπα και οι κομμωτριες οσες γνωριζω που εχουν δωσει απεξω ειναι!!! Εικόνα Δεν εχει να κανει με τις Τριχες λοιπον Ναι η κοπελια υπηρετης ελαφρου οπλισμου Τα ξεπεταει ολα! ! τρακτερ οδηγαει και εγω λιμουζινα αλλα... Αλλα... !!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Μήπως να δηλώναμε και εμείς Τουρκάλες για να κάνουν επάνω μας την εξωτερική πολιτική τους και αποκατασταθούμε και εμείς; Κοροιδεύω, αλλά και τι άλλο να κάνω με όλα αυτά; Χαμένα τα έχω με όσα έχουν γίνει...
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Grecia »

Κ εγω ειμαι χαρισματικη μετακιναω τα επιπλα με τα ματια μου μπουαχαχαχαχαΕικόνα
κ επισης εχω ενα πτυχιο ΙΕΚ (τεχνικος εφαρμογων ιατρικης πληροφορικης)... Μιλαω κ ισπανικα... Κανω στιβο... Ειμαι χαρισματικη... Η μηπως δεν ειμαι επειδη δεν οδηγαω τρακτερ; ΧαχαχαΕικόνα
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

χαχαχα Υψιστε

Μαρίνα
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Μαρίνα »

Λοιπόν εσύ σίγουρα έχεις καλύτερο χάρισμα απ΄τη μουσουλμάνα!
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Σου λειπει κατι παιδι μου... Καλα ολα αυτα... Τα σπαστα Ελληνικα Δε τα βλεπω Επιλαχουσα 300000 σειρα περιμενε τηλΕικόνα
Μαρίνα
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Μαρίνα »

Σας είπα εγώ η Τουρκάλα έχει μέλι γιατό την πήραν; Δεν εξηγείται να βλέπουνε οι άλλοι τόσο προσόντα και χαρίσματα και εμείς να μη μπορούμε να τα δούμε! Πώς γίνεται αυτό; Στραβοί ειμαστε;
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Grecia »

Μμμμ ε να βαλω την μανα μου να μιλησει λοιπον που μιλαει σπαστα ελληνικα το εχω το εχω... Αλλοι βαζουν αλλα εγω θα βαλω το αιμα μου! Αααα κ δεν ειπα ζω σε ενα νησακι με 2500 κατοικους που δεν το ξερει η μανα του... Ειμαι χαρισματικη! Επισης να δηλωσω οτι δεν ειμαι καν επιλαχουσα... Ειμαι χαρισματικη τελικα!
Μαρίνα
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Μαρίνα »

Grecia μου, είσαι μοναδική... ! Σε πάω... Γιατί σε κόψανε οι βλάκες; Α σε κόψανε γιατί προτιμάνε καλύτερα τουρκάλες με εντούρο παρά ελληνίδες με ικανότητες!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες