Μειωμένη θητεία και μεταθέσεις

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Απάντηση
Στρατός και θητεία
SteveMc
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από SteveMc »

Όταν έρθει η μετάθεση λέει ποια μέρα πρέπει να παρουσιαστώ στην καινούργια μονάδα; Πόσες μέρες δίνουν συνήθως;

Tα έξοδα μετακίνησης τα πληρώνω εγώ ή μου δίνουν κατάσταση;

Μπορώ να κολλήσω μέρες από άδεια και να παρουσιαστώ λίγο πιο μετά;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ναι θα λέει πότε πρέπει να παρουσιαστείς, συνήθως δίνουν 2-3.

Και τα δύο ερωτήματα μπορούν να στα απαντήσουν στα γραφεία της μονάδας σου, δεν δουλέψουν τσάμπα.
Άβαταρ μέλους
osfpapla
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από osfpapla »

Γεια σας. Ειμαι οκταμηνος. Στις 11 αυγουστου συμπληρωνω 5 μηνες απο την ημερομηνια καταταξης μου. Θελω να ρωτησω αν η μεταθεση θα ερθει στην ωρα της δηλαδη στις 11 αυγουστου η μπορει να αργησει λιγο; Επισης μπορει η μοναδα μου να καθυστερησει να μου την δωσει παρολο που εχει ερθει επειδη δν βγαινουν οι υπηρεσιες; Τελος η μεταθεση θα ειναι κοντα στον τοπο διαμονης μου δηλαδη στην ηπειρο η μπορει να με στειλουν και καπου μακρια; Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Η λογική λέει οτι αν είσαι παραμεθόρια η μετάθεση σου θα είναι κάπου κοντά στο τόπο διαμονής σου. Οχι δε βγαίνει ακριβώς στο 5μηνο. Μπορεί κ πιο νωρίς μπορεί και πιο αργά. Ανάλογα πότε θα τις βγάλουν. Απο τη στιγμή που θα έρθει η μετάθεση σου, θα σου κοινοποιηθεί άμεσα καθώς θα πρέπει να παρουσιαστείς σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στη νέα σου μονάδα.
Θελω και μπορώ !
Άβαταρ μέλους
konza1990
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από konza1990 »

Παιδια παρουσιαζομαι 16 σεπτεμβριου στην καλαματα και ειμαι απο θεσσαλονικη.ειμαι προστατης οικογενειας, αρα 8μηνος.

το χαρτι οικογενειακης καταστασης ποτε και που το παραδιδω;

χωρις βυσμα συνηθως στελνουν καπου κοντα ετσι δεν ειναι;

σε ποιο χρονικο διαστημα γινεται αυτο;

γινεται μετα την εκπαιδευση η αργοτερα στα μεσα της θητειας;

Mixlisfr
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Mixlisfr »

Για σας ειμαι 8 μηνος 11 του μηνος αυγουστου εχω κλεισει 5 μηνες απο την ημερομηνια καταταξης μου εχω σημπληρωσει χαρτια προτημισης αλλα ακομα κανενα σημα απο μεταθεση ποτε θα μου ερθει περηπου
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από D.Y.K »

Mixlisfr έγραψε:Για σας ειμαι 8 μηνος 11 του μηνος αυγουστου εχω κλεισει 5 μηνες απο την ημερομηνια καταταξης μου εχω σημπληρωσει χαρτια προτημισης αλλα ακομα κανενα σημα απο μεταθεση ποτε θα μου ερθει περηπου

Έχουμε ήδη απαντήσει και σε άλλους χρήστες που ρωτούν ακριβώς το ίδιο ότι από την στιγμή που έχει εγκριθεί από το συμβούλιο μεταθέσεων του ΓΕΣ για τους έφεδρους η μετάθεση σου θα έρθει σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα γύρω στο πεντάμηνο (συν πλην).

Mixlisfr
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δηλαδη εχει εγγρηθει εφοσον εχω σημπληρωσει το χαρτη προτημησεις
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Η μετάθεση σου θα εγκριθεί εφόσον είχες κάνει τα χαρτιά σου για μειωμένη θητεία. Το χαρτί που συμπλήρωσες είναι άλλο και έχει να κάνει με το που ήθελες / θέλεις να πάρεις μετάθεση.
Mixlisfr
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Κάνω ένα μικρο ποστ για να ενημερώσω ότι αν και μειωμένη θητεία αυτό δεν σημαίνει ότι στους 5 η 6 μήνες παίρνεις μετάθεση. Είμαι οχτάμηνος και έχει εγκριθεί το οχτάμηνο μου και σε 20 μέρες απολείπομαι και δεν έχει έρθει πότε μετάθεση και θα απολυθώ από παραμεθόριο.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δικό σου λάθος, θα έπρεπε να κινηθείς βάση νόμου και να πάρεις την μετάθεση, κάτι που είμαι σίγουρος πως δεν έκανες.
tomg10
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από tomg10 »

8 μηνo και εγώ έκανα 1 μηνα αυλώνα και δεύτερο Κέντρο σπάρτη τώρα είμαι παραμεθόριο από τις 15/11 ποτε δικαιούμαι μετάθεση?
kwst13

Δημοσίευση από kwst13 »

Δικαιούμαι 8μηνο και το ανέφερα τη μέρα της κατάταξης στο κέντρο. Μου είπαν ότι μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου οποιαδήποτε στιγμή της θητείας μου αρκεί να απευθυνθώ στο αρμόδιο στρατολογικό γραφείο.

Δεν τα έχω κάνει ακόμα.

Αυτή τη στιγμή έχω έρθει στη μονάδα μου και είμαι σώμα Ερευνας &Πληροφορικής και είμαι στο ΓΕΠ. Αν τα κάνω τα χαρτιά μου υπάρχει περίπτωση πλέον ως 8μηνο να με διώξουν απο το σώμα ΕΠ και το γεπ ; Ρωτάω γιατι με ενδιαφέρει να παραμείνω σε αυτό καθώς μετράει ως προυπηρεσία για το επάγγελμα μου !

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι, εκεί θα παραμείνεις όπως και να χει.
kwst13

Δημοσίευση από kwst13 »

D.Y.K έγραψε:Όχι, εκεί θα παραμείνεις όπως και να χει.

ωραια σε ευχαριστω για την απάντηση.

Γιατι είμαι σε θέση να προτιμήσω το 9μηνο παρά να χάσω την ειδικοτητα/σώμα μου καθώς απο αυτό μπορώ να πάρω ένα χαρτί προυπηρεσίας και να το βάλω στο βιογραφικό μου. Μπορεί να μην υπολογίζεται και πουθενα ιδιαίτερα αλλά αφου θα περάσουν τόσοι μήνες γιατι να μην αποκομίσω και κάτι.Εικόνα

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης