Μειωμένη θητεία και μεταθέσεις

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Αλεξανδρος1982
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Αλεξανδρος1982 »

Καλημέρα, Υπηρετώ 8μηνη θητεία και τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου συμπληρώνω 5 μήνες συνολικής θητείας (οι 4 εξ αυτών σε μονάδα πεζικού στον Εβρο).

Μέχρι και τη στιγμή που γράφω δεν μου έχει έρθει ειδοποίηση μετάθεσης. Σε περίπτωση που δεν έρθει μέχρι τις 21/10 τι ενέργειες πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Greek_Army »

Να πας στο 1ο γραφείο, αν σου έχει έρθει το 8μηνο θα σου έρθει και η μετάθεση.
jdrogas
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από jdrogas »

Καλησπερα κι απο μενα Σημερα παρουσιαστηκε ο μικρος μας αδερφος στη Θηβα. Εχουμε χασει και τους δυο μας γονεις (2010-2012) ειμαστε 4 αγορια συνολο. Δικαιουται ο μικρος μας αδερφος μειωμενη θητεια;

Αν οχι Υπαρχει η δυνατοτητα Να ερθει κοντα στη πολη που διαμενουμε διοτι ειναι δυσκολα τα οικονομικα μας. Ηδη εκ των τριων αδερφων οι δυο ειναι ανεργοι.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Nα σημειωσω πως οι υπολοιποι εχουμε υπηρετησει εχουμε αρκετη διαφορα ηλικιας.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αν βασιστούμε στο άρθρο Όχι, λογικά θα του πούνε στο κέντρο αν δικαιούται ή όχι.

Τώρα για μετάθεση κοντά στο τόπο διαμονής ίσως να δικαιούται κατ'εξαίρεση .
6minitis

Δημοσίευση από 6minitis »

Γεια σας,

ειμαι υποχρεος 6μηνης θητείας. Στο army.gr αναφέρει οτι οι 6μηνιτες πανε μεταθεση στον τοπο τους. Εμενα ομως ηρθε τερμα Εβρου. Δεν ισχυει αλλο αυτο; Αν ισχυει που μπορω να απευθυνθω;

Παναγιώτης

Δημοσίευση από Παναγιώτης »

Είχα γίνει ανάδοχος 2 παιδιών προ 3ετίας μέσω της ACTION AID. Αφού Παρουσιάστηκα μου είπαν ότι δικαιούμαι 6μηνης θητείας ως πατέρας δύο παιδιών. Ισχύει; Έχω κάποια επίπτωση αν το αποδεχτώ?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Παναγιώτης έγραψε:Είχα γίνει ανάδοχος 2 παιδιών προ 3ετίας μέσω της ACTION AID. Αφού Παρουσιάστηκα μου είπαν ότι δικαιούμαι 6μηνης θητείας ως πατέρας δύο παιδιών. Ισχύει; Έχω κάποια επίπτωση αν το αποδεχτώ;

1. Διάβασε το άρθρο .
2. Αν δεν καταθέσεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά δεν θα κάνεις μειωμένη θητεία.
Guests

Δημοσίευση από Guests »

8Μηνο μπορουν να μην σε διωξουν απο την μοναδα τους 3 τελευταιους μηνες οπως ειναι κανονικα για λογους δικους τους η ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν και αν δεν το κανουν τι πρεπει να κανουμε?
SteveMc
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από SteveMc »

Palioseira έγραψε:

Εστω με καθυστεριση πηρα μολις απαντηση:

Σε απάντηση της ηλεκτρονικής επιστολής σας, σας γνωρίζουμε ότι οι οπλίτες υπόχρεοι μειωμένης θητείας μετατίθενται, μετά παρέλευση 5μήνου από την ημέρα κατάταξης, σε Μονάδες ανάλογα με την επιθυμία τους, τον τόπο διαμονής τους και τα μόρια που συμπληρώνουν από την δυσκολία της Μονάδας που υπηρετούν.

Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας.

Την μετάθεση την κανονίζουν αυτοί αφού τους έχεις πάει τα χαρτιά στο στρατολογικό γραφείο ή πρέπει να κάνεις κάτι και με την μονάδα που υπηρετείς;

ReD-RevolutioN
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ReD-RevolutioN »

Guests έγραψε:8Μηνο μπορουν να μην σε διωξουν απο την μοναδα τους 3 τελευταιους μηνες οπως ειναι κανονικα για λογους δικους τους η ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν και αν δεν το κανουν τι πρεπει να κανουμε;

Αν βγει η μεταθεση, η μοναδα δεν μπορει να κανει κατι, θα πρεπει να ακολουθησει τη διαταγη απο το ΓΕΣ.
Guests

Δημοσίευση από Guests »

ReD-RevolutioN έγραψε:
Guests έγραψε:8Μηνο μπορουν να μην σε διωξουν απο την μοναδα τους 3 τελευταιους μηνες οπως ειναι κανονικα για λογους δικους τους η ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν και αν δεν το κανουν τι πρεπει να κανουμε;

Αν βγει η μεταθεση, η μοναδα δεν μπορει να κανει κατι, θα πρεπει να ακολουθησει τη διαταγη απο το ΓΕΣ.

αυτο ρωταω μπορεις να κανεις κατι οταν εισαι 8μηνο ωστε να μην δωσει το ΓΕΣ διαταγη; Δηλαδη αν δεν θες εσυ να παρεις την μεταθεση τι κανεις;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δηλώνεις αμετάθετο, αλλά πρέπει να το κάνεις άμεσα.
guests

Δημοσίευση από guests »

Παλι δεν καταλαβα. Αλλος λεει οτι για να παρεις την μεταθεση πρεπει μολις πας στη μοναδα να κανεις αιτηση. Αν δεν την κανεις δεν θα μεινεις εκει; Η το γες κανει αυτοματα την μεταθεση?
XRTSS
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από XRTSS »

Καλησπέρα παιδιά,

Θα ήθελα να ρωτήσω: Είμαι Ι4 και προστάτης οικογενείας με 2 ανήλικα τέκνα δικαιούμαι 6 μήνες θητεία. Μου έχει έρθει το χαρτί για κατάταξη στο πυροβολικό Θήβα; Παίζει να μείνω όλη την θητεία εκεί ή να έρθω πιο κοντά στην Αθήνα (τόπος διαμονής).

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

XRTSS έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,

Θα ήθελα να ρωτήσω: Είμαι Ι4 και προστάτης οικογενείας με 2 ανήλικα τέκνα δικαιούμαι 6 μήνες θητεία. Μου έχει έρθει το χαρτί για κατάταξη στο πυροβολικό Θήβα; Παίζει να μείνω όλη την θητεία εκεί ή να έρθω πιο κοντά στην Αθήνα (τόπος διαμονής).

Αν δεν έχεις βύσμα για καμία Θήβα σε κόβω.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης