Αναβολή για Πανελλήνιες Εξετάσεις

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
g7
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από g7 »

Γεια σας. είμαι 20 ετων γεννημένος το94 το '12 έδωσα πανελλήνιες δεν πέρασα τώρα τα δυο χρόνια που μεσολάβησαν δεν ξαναεδωσα το χαρτί να παρουσιαστών δεν μου είχε ερθει και μου έρχεται πέρυσι τον Μάιο και έγραφε οτι είμαι ανυπότακτος (6000?) βέβαια λύθηκε πηγαίνοντας στην στρατολογία και τους είπα πως μου στειλατε αυτό το χαρτί και δεν μου στειλατε χαρτί να παρουσιαστω και μου ειπαν οτι με εβρησκαν αλλά για τα 6000? με βρικανε.. 😜 λοιπον Κουρασα λίγο αλλά το θέμα μου είναι τώρα οτι εγώ φέτος θέλω να δώσω παννελινιες αλλά μου έστειλαν χαρτί κατάταξης τώρα για τον Μάρτιο. εγώ τώρα μπορω να πάρω απαλλαγή λόγω πανελληνίων/σπουδών; ευχαριστώ πολύ... είμαι καινούργιος συγνώμη για οτι λάθη κάνω

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Δές την απάντηση μου στη προηγούμενη σελίδα.
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Konstantinos_ »

Γειά σας παιδιά, τί κάνετε; Εύχομαι όλα καλά! Επίσης ελπίζω να μην είναι άκυρο θέμα αυτό και να μην έχει ξανασυζητηθεί. Εάν το μετακινήσετε, θα το εκτιμούσα εάν με ειδοποιήσετε για τη θέση του στο Forum.

Έχω μια απορία σχετικά με την αναβολή. Πήρα αναβολή με σκοπό να δώσω πανελλήνιες, αλλά τελικά τα πράγματα άλλαξαν και δε δίνω. Τώρα, αυτό που με ανυσηχεί είναι πως αφού δε δίνω στο τέλος, αυτό σημαίνει πως η αναβολή θα θεωρηθεί πως δεν έπρεπε να μου δωθεί; Ανυσηχώ για κανένα πρόστιμο. Έχω λόγο ή είμαι απλά τρελός; Θα επιθημούσα να μου πείτε τι παίζει σχετικά με αυτό το θέμα και τι μπορώ να κάνω. Αναρωτιέμαι μήπως νομίσουν ότι τους δουλεύω τους ανθρώπους. Εγώ όπως και να' χει θα πάω τώρα μετά τον Ιούνιο, οπότε τί λέτε; Το σώζω;

Please, όχι πολύ δυνατά.Εικόνα Ευχαριστώ.

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Φυσικά και έχεις ποινή για κακή χρήση αναβολής, η ποινή είναι 1 μήνας παραπάνω θητεία ή 90 ευρώ πληρωτέο ποσό, ψάξε στο φόρουμ να βρεις το σχετικό θέμα με τίτλο " κακή χρήση αναβολής ".
Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Όοοοοοοοοοοοοχι! Εικόνα

Οπότε μία καλή τρίτη λύση μπορεί να είναι να δώσω τελικά πανελλήνιες; Και κάτι ακόμα, με ποιό τρόπο το βλέπουν αν έχεις δώσει ή όχι; Σου ζητάνε τίποτε άλλο;

cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Konstantinos_ έγραψε:Όοοοοοοοοοοοοχι!Εικόνα

Οπότε μία καλή τρίτη λύση μπορεί να είναι να δώσω τελικά πανελλήνιες; Και κάτι ακόμα, με ποιό τρόπο το βλέπουν αν έχεις δώσει ή όχι; Σου ζητάνε τίποτε άλλο;

Σου ζητάνε αποδεικτικό πως έδωσες πανελλήνιες άρα ή δίνεις πανελλήνιες ή πληρώνεις.

Άβαταρ μέλους
Konstantinos_
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ή κάνω 10 μήνες.

Θα το δω τώρα, γιατί λεφτά σίγουρα δεν έχω για να δώσω και δεν έχω κάνει καν αίτηση για πανελλήνιες (ελπίζω να γίνεται ακόμα).

Να' σαι καλά φίλε! Νόμιζα, πως ήμουν ΟΚ. Εικόνα

alex96

Δημοσίευση από alex96 »

Καλησπερα σημερα μου ηρθε το χαρτι και παρουσιαζομαι στις 11\5, περσυ ειχα δωσει πανελληνιες αλλα δεν περασα καπου... Ενας φιλος μου που ειναι στην ιδια φαση με εμενα πηγε στην στρατολογια σημερα Και του ειπαν πως μπορει να παρει αναβολη για τις πανελληνιες αλλα οχι για αυτες τον αλλον μηνα επειδη δεν τις προλαβε Αλλα για του χρονου η αναβολη ειναι για 1 χρονο επισης του ειπαν πως το μονο που χρειαζεται ειναι απολυτηριο λυκειου και ταυτοτητα φωτοτυπια και να παει στα ΚΕΠ... Ισχυει κατι τετοιο ; Θατην παρουμε την αναβολη ;
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Εγω ρε παιδια εκανα σημερα αιτηση για αναβολη λογο Πανελληνιων... Το Χαρτι για τον στρατο ειχε φτασει στο ΑΤ της περιοχης μου απο 14/4 και με φωναξαν στις 4/5 και μπενω 11/5... Θα προλαβει η αναβολη να *πιασει* η θα χρειαστει να παω να παρουσιαστω;(Ξερω για το stratologia.gr) Αλλα θελω να ειμαι σιγουρος στο αν θα παω να παρουσιαστω η οχι. Ευχαριστω
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Μια ερώτηση.. Έχω περίπου το ίδιο πρόβλημα εχώ δηλώσει ότι θα δώσω πανελλήνιες έχω δώσει ήδη 2 μαθήματα.. αλλά λόγο δουλειάς δεν προλαβαίνω να πάω είναι αναγκαστικά να πάω σε ολα;
Γιάννης123

Δημοσίευση από Γιάννης123 »

Καλησπερα, περασα περσυ σε μθα σχολη και πηρα αναβολη κανονικα για προπτυχιακα και μεταπτυχιακα. Φετος θελω να περασω σε αλλη σχολη με 10%. Πρεπει να κανω καμια ανανεωση?
Χρήστος

Δημοσίευση από Χρήστος »

Θα ηθελα να ρωτήσω σχετικα με την επιπροσθετη μηνιαια θητεια , εγω ειχα παρει αναβολη για πανελληνιες και το χρονικο οριο της αναβολης ληγει φετος. Στις πανελληνιες δεν μπορω να παω σε ολα τα μαθηματα λογω του οτι εχω περασει σε ιεκ και γραφω εξεταστικη παραλληλα με τις πανελληνιες, η ερωτηση ειναι η εξης. Αμα παω και δωσω 1-2 μαθηματα πανελληνιες θα το αποδεχτουν ως δικαιολογητικο της αναβολης ή πρεπει να δωσω ολα τα μαθηματα των πανελληνιων;
Σακκας Δημητρης

Δημοσίευση από Σακκας Δημητρης »

Παρουσιαζομαι στις 11-6-16 μπορω να δηλωσω οτι θα δωσω πανελληνιες του χρονου χωρις να εχω δωσει φετος και να παρω αναβολη
Μιμης

Δημοσίευση από Μιμης »

Ρε παιδια θελω να κανω μια ερωτηση... στις 11 ιουλιου μπαινω στον στρατο αλλα εχω φτιαξει χαρτι για αναβολη επειδη περιμενω τα αποτελεσματα απο τις παννεληνιες... θα την παρω την αναβολη η πρεπει να φτιαξω χαρτια να ξαναδωσω παννεληνιες
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Terminator »

Κατά 99% θα σου δώσουν αναβολή αλλά καλό είναι να κάνεις μια ερώτηση άμεσα στο στρατολογικό γραφείο σου.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες