ΟΥΚ: Προϋποθέσεις εισαγωγής
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Προξηρυξη τι προυποθεσεις πρεπει να διαθετω και οβα μπορω να μπω αφου απολυθω σαν πεζικαριος;
Καλισπερα μαγκες παρουσιαζομαι το Φλεβαρη αλλα δεν το ψινω για ΛΟΚ. Ξερει κανεις τι πρεπι να κανω για να κανω θητια στα ΟΥΚ; Τι πρεπει να δηλωσω και που; Ευχαριστω και χαιρετω καταδρομικα
Δέν πάνε κληρωτοί στα ΟΥΚ λέμε, πόσες φορές πρέπει να το πούμε πια!
Οβα μπορω να μπω αφου τελειωσω την θητεια μου ως τουφεκιοφορος πεζικο;
ουκ έγραψε:Οβα μπορω να μπω αφου τελειωσω την θητεια μου ως τουφεκιοφορος πεζικο;
Μπορείς υπό την προϋπόθεση ότι θα ζητήσουν ΟΒΑ. Αλλιώς όχι.
Αρα περιμενω να ζητησουν και οταν γινει αυτο τι εξετασεις δινω;
Ναι οταν γινει αυτο δινεις εξετασεις. Υ. Γ κομενος βατραχος
Καλησπερα σε ολο το φορουμ. Θελω καποιος να μου πει αν ξερει αν εχει αλαξει ο νομος και μπωρεις πλεων να πας στα ΟΥΚ να κανεις θητεια η αν ακομα μονο μεσο ΕΠ. ΟΠ σε περνουνε, η αμα εισαι μονιμος στο Ναυτικο.
Ευχαριστω
Ευχαριστω
Μόνο μόνιμοι και υπο προϋποθέσεις Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ).
Καλησπερα σας. Ειμαι 17 χρονων και εδω και απο μικρο παιδακι μου αρεσε ο στρατος. Απο τις ταινιες που εβλεπα καταλαβα πως θελω να ειμαι στον στρατο. Εδω και 5 χρονια εχω αποφασηση να γινω βατραχανθρωπος. Εχω ψαξει το θεμα οσο μπορω και εδω και χρονια μπενω σε σελιδες και διαβαζω οτι βρω. Εχω βαλει στοχο του χρονου που θα παω 3η λυκειου και θα δοσω πανελληνιες να δηλωσω ΣΝΔ και να περασω. Θελα να φοιτησω εκει και μετα να δηλωσω ΣΥΚ. Μεχρι εκει καλα.
Το θεμα μου ειναι οτι μου αρεση τοσο πολυ που οτι επιλογες κανω στην καθημερινοτητα μου σκευτομε πως θα με βοηθησει στην καριερα μου. Μεχρι και στο σχολειο (ΕΠΑΛ) ειμαι σε μηχανολογικο τομεα επειδη θεωρης πως θα μου χρειαστουν τετιες γνωσεις οταν θα ειμαι μονιμος ΟΥΚ. Αυτο το θεμα το γραφω γιατι θελω να μαθω πραγματα του στρατου ωστε να εχω ειδη πολλες γνωσεις οταν θα παω στις σχολες. Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω που θα βρω αυτοι που ζηταω, και ετσι αποφασισα να ρωτησω εδω.
Αυτο που ψαχνω: Καποια διαδυστικη σχολη, μαθηματα, εκπομπες ντοκιμαντερ που θα μπορουσαν να μου δωσουν γνωσεις, βιβλια οτιδηποτε μπορει να μου δωσει γνωσης για τον στρατο. Προσφατα στην τηλεοραση διαφημιζουν οτι ξεκιναει το Σχολειο για ομαδα διαείρισης κρισεων μολις το ειδα ειπα πως θελω να παω για να μαθω αλλα δυστυχος πρεπει να ειμαι πανω απο 18. Τελος παντων πιστευω καταλαβατε τι ψαχνω και παρακαλω οποιον ξερει να με βοηθησει.
Οταν εισαι ΟΥΚ θεωρησε ο καλυτερος. ΕΓΩ θελω να γινω ο καλυτερος των καλυτερων. Δειξτε μου τον δρομο και θα ακολουθησω.
Αν υπαρχει καποιος Πρωην-νυν ΟΥΚ εδω μεσα θα το εκτιμουσα αν ηθελα να μιλισουμε προσωπικα.
Ευχαριστω
Το θεμα μου ειναι οτι μου αρεση τοσο πολυ που οτι επιλογες κανω στην καθημερινοτητα μου σκευτομε πως θα με βοηθησει στην καριερα μου. Μεχρι και στο σχολειο (ΕΠΑΛ) ειμαι σε μηχανολογικο τομεα επειδη θεωρης πως θα μου χρειαστουν τετιες γνωσεις οταν θα ειμαι μονιμος ΟΥΚ. Αυτο το θεμα το γραφω γιατι θελω να μαθω πραγματα του στρατου ωστε να εχω ειδη πολλες γνωσεις οταν θα παω στις σχολες. Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω που θα βρω αυτοι που ζηταω, και ετσι αποφασισα να ρωτησω εδω.
Αυτο που ψαχνω: Καποια διαδυστικη σχολη, μαθηματα, εκπομπες ντοκιμαντερ που θα μπορουσαν να μου δωσουν γνωσεις, βιβλια οτιδηποτε μπορει να μου δωσει γνωσης για τον στρατο. Προσφατα στην τηλεοραση διαφημιζουν οτι ξεκιναει το Σχολειο για ομαδα διαείρισης κρισεων μολις το ειδα ειπα πως θελω να παω για να μαθω αλλα δυστυχος πρεπει να ειμαι πανω απο 18. Τελος παντων πιστευω καταλαβατε τι ψαχνω και παρακαλω οποιον ξερει να με βοηθησει.
Οταν εισαι ΟΥΚ θεωρησε ο καλυτερος. ΕΓΩ θελω να γινω ο καλυτερος των καλυτερων. Δειξτε μου τον δρομο και θα ακολουθησω.
Αν υπαρχει καποιος Πρωην-νυν ΟΥΚ εδω μεσα θα το εκτιμουσα αν ηθελα να μιλισουμε προσωπικα.
Ευχαριστω
Καλησπερα,
Ειμαι μαθητης Α Λυκειου και ενδιαφερομαο για ΟΥΚ. Θα μπορουσε κανενας να μου πει πως να μπω μονιμος και να μου δωσει ενα προγραμμα με αθλητικες ασκησεις για να προετοιμαστω καταλληλα;
Ευχαριστω εκ των προτερων
Ειμαι μαθητης Α Λυκειου και ενδιαφερομαο για ΟΥΚ. Θα μπορουσε κανενας να μου πει πως να μπω μονιμος και να μου δωσει ενα προγραμμα με αθλητικες ασκησεις για να προετοιμαστω καταλληλα;
Ευχαριστω εκ των προτερων
Μονο απο σχολη απ οσο ξερω σαν κληρωτοι πλεον δε παιρνουν ο ΔΥΚ θα σε κατατοπισει καλυτερα οσο για τις αθλητικες ασκησεις ξεκινα τρεξιμο, καμψεις, ελξεις, βυθισεις, κοιλιακοι, οσες ποιο πολλες επναληψεις και σετ μπορεις και οσο μπορεις αυξανεις καθε φορα δε θελει ειδικο προγραμμα και εννοειτε και κολυμπι αυτα
Θνητός γεγονώς άνθρωπε, μη φρόνει μέγα.
Καλησπέρα σας,
Μπορείτε σας παρακαλώ να μου υπενθυμίσετε ποιες είναι οι προϋποθέσεις που απαιτούνται ώστε ένας Οπλίτης Βραχείας Ανακατάταξης (Ο. Β. Α.) να μπορέσει εισαχθεί στα Ο. Υ. Κ.
Το όριο ηλικίας είναι και σε αυτήν την περίπτωση τα είκοσι οκτώ έτη ή πλέον αυτό δεν ισχύει για τους Ο. Β. Α.
Τελείωσα κανονικά την στρατιωτική μου θητεία (Ι1) εν έτη 2011 και είμαι τώρα 30 χρονών για αυτό και ρωτάω...
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Μπορείτε σας παρακαλώ να μου υπενθυμίσετε ποιες είναι οι προϋποθέσεις που απαιτούνται ώστε ένας Οπλίτης Βραχείας Ανακατάταξης (Ο. Β. Α.) να μπορέσει εισαχθεί στα Ο. Υ. Κ.
Το όριο ηλικίας είναι και σε αυτήν την περίπτωση τα είκοσι οκτώ έτη ή πλέον αυτό δεν ισχύει για τους Ο. Β. Α.
Τελείωσα κανονικά την στρατιωτική μου θητεία (Ι1) εν έτη 2011 και είμαι τώρα 30 χρονών για αυτό και ρωτάω...
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες