Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Στρατός και θητεία
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 53
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από dn24 »

greko_27 έγραψε:
Ότι είπε ο Ματθαιόπουλος ήταν άκρως σημαντικό και συμφωνώ απόλυτα σε όλα. ας το δουν το βίντεο αυτοί που πρέπει να το δουν, για να καταλάβουν την πληγή της Αριστεράς σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 53

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από greko_27 »

GreekGATE7 έγραψε:Τι σόι Έλληνας είσαι εσύ ρε που υμνείς του ταγματασφαλήτες του Μελιγαλά που αιματοκύλισαν την Ελλάδα επι κατοχής ; Δεν νιώθεις ίχνος ντροπής να τιμάς τους ρουφιάνους των κατακτητών Και τους δολοφόνους των Ελλήνων αντιστασιακών ; ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ λοιπόν και στο λέει ένας ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.

Ιστορικα ντοκουμεντα παραθεσα, οποτε εαν χαλαστηκες... Στα παλια μου τα παπουτσια... ΩΩΩΩ ναι... Εκτος απο ανιστορητος προσπαθεις να κρυφτεις πισω απο τις λεξεις!ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ λοιπόν και στο λέει ένας ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΕικόνα... Ενταξει με επεισες οτι δεν εισαι αριστερος... Δηλαδη στις προηγουμενες εκλογες ψηφισες πασοκΕικόνα Και οχι ξυριζα ή KGB... Σε λιγο θα μας πει οτι οι συμμοριτες εκαναν εθνικη καθαρση, οτι τα παιδομαζωματα εγιναν για την πνευματικη μορφωση τω ελληνοπουλων εκεινης της εποχης κλπ αρλουμπες που γραφεις τοσες μερες. Εδω εβαλες στο ιδιο βαθρο ηρωων τον ΠΡΟΔΟΤΗ βελουχιωτη με τον κολοκωτρωνηΕικόνα Κατα τα λλα δεν εχεοις καθολου ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ. ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ με επεισες... Εικόνα... Εκτειθεσε σαν παιδι της τρουμπας που εισαι (gate7) ... Οποτε καλυτερα να μας κανεις μαθηματα απο τον αμερικανικο εμφυλιο αφου κατεχεις καλυτερα το θεμα γιατι την ελληνικη ιστορια και γενικα τα γεγονοτα εκεινης της εποχης (συμμοριτοπολεμος) τα εχεις βιασειΕικόνα... Δες λοπον τη εγραψε μια εφημεριδα της εποχης (τυχαιως κουμμουνιστικη) ... Η «ΛΑΙΚΗ ΝΙΚΗ», στις 18/09/1944 έγραφε : «Προς την τρίτη ημέρα της μάχης στρατός και λαός σε μεγαλειώδη εξόρμηση καταλαμβάνουν την πόλη. Κατά εκατοντάδες οι Ταγματασφαλήτες παραδίδοντες, άλλοι στους αντάρτες, κι άλλοι στην οργή του λαού που σα θάλασσα ξεχύνεται στους δρόμους ζητώντας εκδίκηση»

... Ωωωω ναι ο απλος λαος που σφαχτηκε ονομαστηκαν ταγματασφαλιτες... Ολοι φιλογερμανοι εκεινη την εποχη... Εικόνα

Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 62
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Legion »

GreekGATE7 έγραψε:
Legion έγραψε:
Ενταξει μικρε εχεις ξεφυγει εντελως τον εχεις διαβασει τον λογο το Βελουχιωτη στην Δεσφινα;

Για ριξε μια ματια http://www.macedoniahellenicland.eu/content/view/2774/48/lang,el/
Μου αρέσει που το παίζεις και παντογνώστης μορφωμένος. Αγαπητέ φίλε ο "λόγος" στη Δεσφίνα έχει αποδειχθεί οτι είναι πλαστός. Σε είχα για ενημερωμένο.

Καλα ενταξει τωρα μην αρχισουμε τι ειναι πλαστο και τι δεν ειναι. Βεβαια τα γεγονοτα μιλουν απο μονα τους για τις σφαγες των συμμοριτων και βεβαια ακομη δεν εχω παρει απαντησει απο κανενεαν για τα προηγουμενα ποστ μου.
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Legion »

Εικόνα
GreekGATE7 έγραψε:
Legion έγραψε:
Αυτο και αν ηταν το καλυτερο που διαβασα οτι ο Κλαρας δεν ειχε καμια σχεση με τους Ρωσους, ενας ρωσοτσολιας ηταν και αυτος που εσφαζε τους Ελληνες.
Παρολο ολα αυτα που λες για τα Δεκεμβριανα νομιζω οτι εχεις εντελως λαθος... Το σχεδιο των δεκεμβριανων για την Αθηνα ειχε δημιουργηθει πολυ πιο πριν...
Διαβασε και εδω http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2011/11/blog-post_27.html
Έσφαζε Έλληνες ; Απο πότε οι γερμανοτσολιάδες θεωρούνται Έλληνες ; Και ο Κολοκοτρώνης αν το θές ετσι "Έλληνες" έσφαζε. Προσκυνημένους Εχθρούς του λαού εθνοπροδότες δωσίλογους.

Για να δουμε και σε αυτην την φωτογραφια τους Ταγματασφαλιτες των 5 και 10 ετων...
Αλλα η τακτικη του ΚΚΕ ηταν να σε λεν ταγματασφαλητη και να σου περνουν το κεφαλι.
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Άβαταρ μέλους
GreekGATE7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από GreekGATE7 »

Legion έγραψε:Εικόνα
Για να δουμε και σε αυτην την φωτογραφια τους Ταγματασφαλιτες των 5 και 10 ετων...
Αλλα η τακτικη του ΚΚΕ ηταν να σε λεν ταγματασφαλητη και να σου περνουν το κεφαλι.
XAXA η φωτογραφία λέει 22 Ιουλίου 1947. Όπου ο ΕΛΑΣ είχε διαλυθεί. Άρα προφανώς η σφαγή (αν έγινε) έγινε απο τους αντάρτες του ΔΣΕ. Εγώ δε μίλησα για εμφύλιο. Για εθνική αντίσταση μιλάω τόση ώρα. Αυτά περι εμφυλίου να τα πεις στους ΚΚΕδες.

Άβαταρ μέλους
GreekGATE7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Χρυσή Αυγή

greko_27 έγραψε:Ιστορικα ντοκουμεντα παραθεσα, οποτε εαν χαλαστηκες... Στα παλια μου τα παπουτσια... ΩΩΩΩ ναι... Εκτος απο ανιστορητος προσπαθεις να κρυφτεις πισω απο τις λεξεις!ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ λοιπόν και στο λέει ένας ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΕικόνα... Ενταξει με επεισες οτι δεν εισαι αριστερος... Δηλαδη στις προηγουμενες εκλογες ψηφισες πασοκΕικόνα Και οχι ξυριζα ή KGB... Σε λιγο θα μας πει οτι οι συμμοριτες εκαναν εθνικη καθαρση, οτι τα παιδομαζωματα εγιναν για την πνευματικη μορφωση τω ελληνοπουλων εκεινης της εποχης κλπ αρλουμπες που γραφεις τοσες μερες. Εδω εβαλες στο ιδιο βαθρο ηρωων τον ΠΡΟΔΟΤΗ βελουχιωτη με τον κολοκωτρωνηΕικόνα Κατα τα λλα δεν εχεοις καθολου ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ. ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ με επεισες... Εικόνα... Εκτειθεσε σαν παιδι της τρουμπας που εισαι (gate7) ... Οποτε καλυτερα να μας κανεις μαθηματα απο τον αμερικανικο εμφυλιο αφου κατεχεις καλυτερα το θεμα γιατι την ελληνικη ιστορια και γενικα τα γεγονοτα εκεινης της εποχης (συμμοριτοπολεμος) τα εχεις βιασειΕικόνα... Δες λοπον τη εγραψε μια εφημεριδα της εποχης (τυχαιως κουμμουνιστικη) ... Η «ΛΑΙΚΗ ΝΙΚΗ», στις 18/09/1944 έγραφε : «Προς την τρίτη ημέρα της μάχης στρατός και λαός σε μεγαλειώδη εξόρμηση καταλαμβάνουν την πόλη. Κατά εκατοντάδες οι Ταγματασφαλήτες παραδίδοντες, άλλοι στους αντάρτες, κι άλλοι στην οργή του λαού που σα θάλασσα ξεχύνεται στους δρόμους ζητώντας εκδίκηση»

... Ωωωω ναι ο απλος λαος που σφαχτηκε ονομαστηκαν ταγματασφαλιτες... Ολοι φιλογερμανοι εκεινη την εποχη... Εικόνα

Διάβασε ρε βλάκα Τον όρκο των ταγματασφαλητών και άσε τις εφημερίδες.

Όσο για το αν είμαι εγώ αριστερός, το ΕΑΜ είχε 1μισι εκατομμύρια μέλη αν ήταν τόσοι Έλληνες αριστεροί ζήτω που καήκαμε. Αλλά άσε μην απαντήσεις. Μια χαρά έχεις φάει το παραμύθι του Μοσχαρολιάκου και των λοιπών ναζιστών. Δεν μου κάνει καθόλου ετνύπωση που υποστηρίζεις τους προγόνους τους τους δωσίλογους. Περαστικά σου ανθέλληνα.

Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Legion »

XAXA η φωτογραφία λέει 22 Ιουλίου 1947. Όπου ο ΕΛΑΣ είχε διαλυθεί. Άρα προφανώς η σφαγή (αν έγινε) έγινε απο τους αντάρτες του ΔΣΕ. Εγώ δε μίλησα για εμφύλιο. Για εθνική αντίσταση μιλάω τόση ώρα. Αυτά περι εμφυλίου να τα πεις στους ΚΚΕδες.

Ναι φιλε μου εχεις δικιο μετα αλλαξε τα ρουχα του ο Μανωλιος και το εκανε ΔΣΕ... Ασε μας ρε φιλε...
Πιο πριν ο ΕΛΑΣ δεν ηταν κομμουνιστικος; Μετα εγινε στρατος της Ελευθεριας;
Τα μεγαλυτερα εγκληματα τα εκαναν οι κομμουνιστες με οποια ταμπελα και αν θες... Τις ηλικιες δεν της σχολιασες οπως θα επρεπε αλλα γελασες χαιρεκακα με την ημερομηνια...
Άβαταρ μέλους
GreekGATE7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Χρυσή Αυγή

Legion έγραψε:
Ναι φιλε μου εχεις δικιο μετα αλλαξε τα ρουχα του ο Μανωλιος και το εκανε ΔΣΕ... Ασε μας ρε φιλε...
Τα μεγαλυτερα εγκληματα τα εκαναν οι κομμουνιστες με οποια ταμπελα και αν θες... Τις ηλικιες δεν της σχολιασες οπως θα επρεπε αλλα γελασες χαιρεκακα με την ημερομηνια...
Λάθος κάνεις. Άλλο ο ΕΛΑΣ της εθνικής αντίστασης, και άλλο ο ΔΣΕ του εμφυλίου. Απλά σκέψου οτι το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ είχαν 1μισι εκατομμύρια μέλη, ενώ ο ΔΣΕ μονάχα 25χιλιάδες αντάρτες μαζί με τους Σλαομακεδόνες... Άρα λογικά θα καταλαβαίνεις ποιοί και πόσοι ήταν φανατικά κομμουνιστές στο ΕΑΜ. ΟΙ περισσότεροι απλοί Έλληνες πατριώτες ήταν και αν ακόμη και τώρα δεν το καταλαβαίνεις τραγούδα κλέφτικα.

12θεϊστής

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από 12θεϊστής »

GreekGATE7 έγραψε:
Legion έγραψε:Εικόνα

ΕικόναΕικόναΕικόνα

Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Legion »

GreekGATE7 έγραψε:
Legion έγραψε:
Λάθος κάνεις. Άλλο ο ΕΛΑΣ της εθνικής αντίστασης, και άλλο ο ΔΣΕ του εμφυλίου. Απλά σκέψου οτι το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ είχαν 1μισι εκατομμύρια μέλη, ενώ ο ΔΣΕ μονάχα 25χιλιάδες αντάρτες μαζί με τους Σλαομακεδόνες... Άρα λογικά θα καταλαβαίνεις ποιοί και πόσοι ήταν φανατικά κομμουνιστές στο ΕΑΜ. ΟΙ περισσότεροι απλοί Έλληνες πατριώτες ήταν και αν ακόμη και τώρα δεν το καταλαβαίνεις τραγούδα κλέφτικα.

Ποσο να τραγουδησω ακομα εδω μου κανεις διαχωρισμο στο ΕΛΑΣ και το ΔΣΕ... Και τα δυο μια ηγεσια ειχαν.
Παντως αν ειχε το ΕΛΑΣ 1μιση εκατομμυρια μελη και να κατουρουσαν ολοι μαζι θα μας ειχαν πνιξει στο κομμουνισμο...

Άβαταρ μέλους
GreekGATE7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Χρυσή Αυγή

Legion έγραψε:
Ποσο να τραγουδησω ακομα εδω μου κανεις διαχωρισμο στο ΕΛΑΣ και το ΔΣΕ... Και τα δυο μια ηγεσια ειχαν.
Παντως αν ειχε το ΕΛΑΣ 1μιση εκατομμυρια μελη και να κατουρουσαν ολοι μαζι θα μας ειχαν πνιξει στο κομμουνισμο...

Τα αντάρτικα αγαπητέ δεν τα κάνουν οι επιμέρους ηγεσίες αλλά οι χιλιάδες αντάρτες.

Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Legion »

GreekGATE7 έγραψε:
Legion έγραψε:

Τα αντάρτικα αγαπητέ δεν τα κάνουν οι επιμέρους ηγεσίες αλλά οι χιλιάδες αντάρτες.

Προφανως δεν γνωριζεις τι ειναι το ανταρτικο. Τα ανταρτικα εχουν και αυτα την ιεραρχια τους και την δομη ενος μικρου στρατου... Ειτε ειναι 15μελης ειτε σε επιπεδο ταγματος κλπ.
Δεν λειτουργουν απο μονα τους καποιος τους δινει διαταγες...
Άβαταρ μέλους
GreekGATE7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Χρυσή Αυγή

Legion έγραψε:
Προφανως δεν γνωριζεις τι ειναι το ανταρτικο. Τα ανταρτικα εχουν και αυτα την ιεραρχια τους και την δομη ενος μικρου στρατου... Ειτε ειναι 15μελης ειτε σε επιπεδο ταγματος κλπ.
Δεν λειτουργουν απο μονα τους καποιος τους δινει διαταγες...
Καλά δεν θα κάτσω να ξαναπαντήσω, κατάντησε αηδία. Ας σταματήσουν εδώ τα περι κατοχής γιατί άλλο είναι το topic.

Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Legion »

Εσεις ειχατε ξεφυγει απο το θεμα φιλε μου... Εγω απλα μπηκα σφηνα στην συζητηση...
Άβαταρ μέλους
GreekGATE7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Χρυσή Αυγή

Legion έγραψε:Εσεις ειχατε ξεφυγει απο το θεμα φιλε μου... Εγω απλα μπηκα σφηνα στην συζητηση...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης