Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
12θεϊστής

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από 12θεϊστής »

DaMon έγραψε:Ποιος σου λεει οτι φακελωνεται κανεις; Απ'το κεφαλι σου τα βγαζεις η εχεις παει οντως να τα δεις απο κοντα;
Βάλε yt και θα δεις τις μελαχρινές με ξανθιά ανταύγεια να καταγράφουν σε λίστες.

Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 78

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από thanos123 »

Ειναι ντροπη να ζεις σε μια κοινωνια που καθε ειδους νταβατζης, κλεφτης και κακοποιος παριστανει τον φιλεσπλαχνο και μοιραζει ψιχουλα στους πεινασμενους. Η υποκρισια στο μεγαλειο της.

Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 21

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από DaMon »

To εχω δει και; Μπορει να καταγραφουν ενα σωρο πραγματα, αν δεν εισαι κοντα δεν ξερεις ακριβως τι... Και εν παση περιπτωσει ολοι μας εχουμε φακελωθει χιλιαδες φορες για ενα σωρο βλακειες, δε νομιζω πως καποιος ο οποιος εχει αναγκη απο φαγητο θα ενοχληθει απο μια απλη καταγραφη των στοιχειων του.
Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός

Χρυσή Αυγή

DaMon έγραψε:To εχω δει και; Μπορει να καταγραφουν ενα σωρο πραγματα, αν δεν εισαι κοντα δεν ξερεις ακριβως τι... Και εν παση περιπτωσει ολοι μας εχουμε φακελωθει χιλιαδες φορες για ενα σωρο βλακειες, δε νομιζω πως καποιος ο οποιος εχει αναγκη απο φαγητο θα ενοχληθει απο μια απλη καταγραφη των στοιχειων του.

όχι φίλε. Όσο ανάγκη και να έχω για φαγητό δεν θα μπω ποτέ στην ουρα για ένα πιατο φαι απο τα μέλη της χρυσής αυγής. Εσύ αν θες πάνε.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 53
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από dn24 »

thanos123 έγραψε:

όχι φίλε. Όσο ανάγκη και να έχω για φαγητό δεν θα μπω ποτέ στην ουρα για ένα πιατο φαι απο τα μέλη της χρυσής αυγής. Εσύ αν θες πάνε.

Κι εγώ το ίδιο, δεν θα πήγαινα. Όμως ξέρεις κάτι; Ποτέ να μην σε κάνει, και να μην με κάνει η ανάγκη να φτάσουμε στο σημείο που έχουν φτάσει αυτοί οι ανθρώποι. Εκ του ασφαλούς η λογική μας απαγορεύει να προβούμε σε τέτοια βοήθεια. Δεν ξέρω αν ήμουν άνεργος σε τέτοιες εποχές ή άπορος και πείναγε το παιδί μου, τι ήμουν ικανός να κάνω, και τι περιθώρια για λογική θα είχα. Μας φαίνονται δεδομένα πολλά, όμως δεν είναι για όλους.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από dn24 »

«ΟΑΕΔ» από τη Χρυσή Αυγή μόνο για Έλληνες:

«Όποιος άνεργος Έλληνας πολίτης το επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνεί με τα κατά τόπους γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου και να εγγράφεται στους σχετικούς καταλόγους ανεύρεσης εργασίας, αναφέροντάς μας μόνο το ονοματεπώνυμο, την ειδικότητά του και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Ομοίως, όσοι εργοδότες επιθυμούν να προσλάβουν Έλληνες στις επιχειρήσεις τους, μπορούν να έρθουν σε επαφή με τις Τοπικές Οργανώσεις της Χρυσής Αυγής» αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.

πηγή

Φαντάζομαι μια σκέψη που θα μπορούσαμε να είχαμε είναι Λαικισμός, ψηφοθηρικός σκοπός κτλ. Προσωπικά λέω: "ο χρόνος θα δείξει". Τουλάχιστον ένα ερώτημα που γεννάται είναι το εξής: "αρέσει ο πισώπλατος/αδιαφανής διορισμός σε κανέναν στα βουλευτικά γραφεία";

Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από DaMon »

thanos123 έγραψε:
DaMon έγραψε:To εχω δει και; Μπορει να καταγραφουν ενα σωρο πραγματα, αν δεν εισαι κοντα δεν ξερεις ακριβως τι... Και εν παση περιπτωσει ολοι μας εχουμε φακελωθει χιλιαδες φορες για ενα σωρο βλακειες, δε νομιζω πως καποιος ο οποιος εχει αναγκη απο φαγητο θα ενοχληθει απο μια απλη καταγραφη των στοιχειων του.

Καλα ποτε μη λες ποτε... Εγω δεν θα δεχομουν γενικα να μπω σε ουρα για ενα πιατο φαι, αλλα αλλο εγω τωρα και αλλο εγω με 2 παιδια, χωρις δουλεια, με χρεη σε τραπεζες και χωρις καποιον να με στηριξει οικονομικα.

Και στο κατω κατω οσοι πανε κει δε νομιζω πως εχουν προβλημα επειδη αυτοι που τους δινουν το φαι ειναι χρυσαυγητες και δεχονται το παιρουν καθαρα και μονο απο αναγκη, εχουν προβλημα επειδη κανενα κρατος η αλλο "προοδευτικο" κομμα και καμια κυβερνηση δεν εκανε κατι για να μην οδηγηθουν αυτοι να πηγαινουν στη Χρυση Αυγη για φαγητο.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από dn24 »

Απ'ότι φένεται έχουμε συνέχεια στο θέμα αυτό των σισσίτιων στον δήμο μου τον Πειραιά, πήρε διαστάσεις, με την ΧΑ να ανταπαντά στην επίθεση του Δημάρχου Πειραιά:

Μήνυση Μιχαλολιάκου κατά της Χρυσής Αυγής:

«Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι στον Πειραιά λειτουργούν οι Νόμοι και οι Κανόνες μιας ευνομούμενης πόλης. Κανείς και με κανένα πρόσχημα δεν μπορεί να παρανομεί και να καταλαμβάνει χώρους που ανήκουν στον δήμο» δήλωσε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος και προσέθεσε ότι «τα κόμματα εάν θέλουν να ασκήσουν κοινωνική πολιτική συμπληρωματικά, μπορούν να το πράττουν σε δικούς τους χώρους ή σε άλλους αφού πρώτα ζητηθεί άδεια».

«Κάποιοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι με πρόσχημα τη φτώχεια των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από την κρίση, μπορούν να στήνουν φιέστες και να τους υποβάλουν σε διαδικασίες που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια τους», τονίζεται σε ανακοίνωση του δήμου Πειραιά και αναφέρεται ότι «ο δήμος Πειραιά και η Εκκλησία της πόλης φροντίζουν καθημερινά και όχι ευκαιριακά και για το θεαθήναι, χιλιάδες πολίτες που έχουν ανάγκη για ένα πιάτο φαγητό και για είδη πρώτης ανάγκης, χωρίς να εμπορεύονται τον ανθρώπινο πόνο και τη δυστυχία».

Συνέχεια

Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 11

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Terminator »

Ο Νικος Μιχαλολιακος το 2011 ειχε εισοδήματα 22.915,53 ευρώ, ενώ η Ελένη Ζαρούλια 17.659,45 ευρώ. Ο Μιχαλολιάκος έχει συνολικές καταθέσεις 3.614 ευρώ, ενώ η σύζυγός του 3.378,73 ευρώ. Ακόμη ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής με τη σύζυγό του έχουν στην κατοχή τους ένα αυτοκίνητο 1.600 κυβικών, το οποίο απέκτησαν το 2004 έναντι 11.000 ευρώ. Επιπλέον η κ. Ζαρούλια είναι ιδιοκτήτρια τεσσάρων καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας και ενός διαμερίσματος 111 τμ στο Μαρούσι. Ο ίδιος ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής διαθέτει την ψιλή κυριότητα σε τέσσερα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας καθώς και σε ένα ακίνητο στο Γύθειο.

Επίσης να σας πω οτι ο Μιχαλολιάκος εχεις συλληφθει 3 φορές. Πρώτη φορά τον Ιούλιο του 1974 διαμαρτυρόμενος για την στάση της Βρεατανίας κατα την διάρκεια της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Το 1976 συλλαμβάνετε δευτερη φορά για επίθεση σε δημοσιογράφο που κάλυπτε την κηδεία του δολοφονημένου απο την 17 Νοέμβρη Ευάγγελου Μάλλιου. Μετά το τέλος των σπουδών του κατατάχθηκε στο στρατό, στις ειδικές δυνάμεις, όπου βγήκε Ι4 λόγω κατοχής εκρηκτικών και από ΔΕΑ υποβιβάστηκε στο βαθμό του στρατιώτου. Στις 31 Ιουλίου 1978 συνελήφθει μαζί με άλλους για Σειρά βομβιστικών επιθέσεων σε Αθήνα και Πειραιά και καταδικάστηκε σε 13 μήνες φυλάκιση, ενώ ταυτόχρονα καθαιρέθηκε από το βαθμό του αξιωματικού των ειδικών δυνάμεων.
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 94

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Signaller »

dn24 έγραψε:Απ'ότι φένεται έχουμε συνέχεια στο θέμα αυτό των σισσίτιων στον δήμο μου τον Πειραιά, πήρε διαστάσεις, με την ΧΑ να ανταπαντά στην επίθεση του Δημάρχου Πειραιά:

Μήνυση Μιχαλολιάκου κατά της Χρυσής Αυγής:

Του δημάρχου εννοείται. Του Βασίλη... Εικόνα

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 98

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από KYNIGOSDK »

Μπαινοντας εδω μεσα και διαβαζοντας τα παραπανω ποστ ορισμενων διανοουμενων λαθρολαγνων πραγματικα σου ερχετε να παθεις εγκεφαλικο χριστουγεννιατικαΕικόνα
Πραγματικα η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα με την λογικη τους
Υπερασπιζονται τον γνωστο λαθρολαγνο δημαρχο του πειραια που ως γνωστο το προβλημα του ειναι για το αν η Χρυση Αυγη μοιραζει τροφιμα σε Ελληνες πολιτες που εχουν αναγκη να ταισουν τις οικογενειες τους
Το προβλημα του δημαρχου ειναι μονο αυτο αλλα το οτι οι ζουλου που εχει μαζεψει στον δημο του και τους επιτρεπει να μαστιγωνονται δημοσια δεν τον ενοχλει καθολου=-9xOyTUkgV
Δεν πειραζει ψυδακι τοπ ειναι η καλυτερη λυση και να ξερει οτι στις επομενες δημοτικες εκλογες θα κανει παρεα με τον κακλαμανη και αλλους λαθρολαγνους δημαρχους γιατι ο κοσμος μια φορα κανει το λαθος δευτερη δεν εχει
Περαστικα τουΕικόνα
Άβαταρ μέλους
DaMon
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από DaMon »

Ο δημαρχος τωρα τι ζορι τραβαει; Μονο και μονο για αυτο το πραγμα, το οτι προσπαθει να σταματησει διανομες τροφημων, αν αυριο του σπασουν το κεφαλι και καθε αλλο κοκκαλο στο σωμα του θα του αξιζει και με το παραπανω...

Και δεν εννοω χρυσαυγητες... Απλους πολιτες που εκει που υπολογιζαν να παρουν ενα πιατο φαι ξαφνικα θα πεταχτει σαν τσουτσου ο προοδευτικαριος δημαρχος και θα τους πει "δεν εχει μαμ για σας, πολεμαμε το νεοναζισμο και τους φασιστες"...

Και οσο για το βιντεο απο πανω με τους μουσουλμανους ασχολιαστο. Ολοι θα αρχισουν να ξυπνανε οταν δουνε το ιδιο πραγμα στη δικη τους γειτονια.

Άβαταρ μέλους
GreekGATE7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από GreekGATE7 »

KYNIGOSDK έγραψε:Μπαινοντας εδω μεσα και διαβαζοντας τα παραπανω ποστ ορισμενων διανοουμενων λαθρολαγνων πραγματικα σου ερχετε να παθεις εγκεφαλικο χριστουγεννιατικαΕικόνα
Πραγματικα η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα με την λογικη τους
Υπερασπιζονται τον γνωστο λαθρολαγνο δημαρχο του πειραια που ως γνωστο το προβλημα του ειναι για το αν η Χρυση Αυγη μοιραζει τροφιμα σε Ελληνες πολιτες που εχουν αναγκη να ταισουν τις οικογενειες τους
Το προβλημα του δημαρχου ειναι μονο αυτο αλλα το οτι οι ζουλου που εχει μαζεψει στον δημο του και τους επιτρεπει να μαστιγωνονται δημοσια δεν τον ενοχλει καθολου.
100% δίκιο έχεις.

Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός

Χρυσή Αυγή

DaMon έγραψε:
thanos123 έγραψε:

Καλα ποτε μη λες ποτε... Εγω δεν θα δεχομουν γενικα να μπω σε ουρα για ενα πιατο φαι, αλλα αλλο εγω τωρα και αλλο εγω με 2 παιδια, χωρις δουλεια, με χρεη σε τραπεζες και χωρις καποιον να με στηριξει οικονομικα.

Και στο κατω κατω οσοι πανε κει δε νομιζω πως εχουν προβλημα επειδη αυτοι που τους δινουν το φαι ειναι χρυσαυγητες και δεχονται το παιρουν καθαρα και μονο απο αναγκη, εχουν προβλημα επειδη κανενα κρατος η αλλο "προοδευτικο" κομμα και καμια κυβερνηση δεν εκανε κατι για να μην οδηγηθουν αυτοι να πηγαινουν στη Χρυση Αυγη για φαγητο.

επίτρεψε μου να ξέρω καλύτερα τον εαυτό μου από σένα.

12θεϊστής

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από 12θεϊστής »

Κυνηγέ αγάπα τον πλησίον σου ανεξαρτήτως χρώματος και κοινωνικής τάξης, Εικόνα. Είθε ο υιός του γιαχβέ να σε φωτίζει συμπατριώτη. Αλληλούια.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης