yandr έγραψε:Όπως έχω δηλώσει κατ' επανάληψη, είμαι εναντίον της βίας από όποιον και αν προέρχεται.
ωστόσο, ο κ. Στρατούλης θα έπρεπε πρώτα να καταδικάσει όλες τις επιθέσεις εναντίον βουλευτών και μελών της ελληνικής κυβέρνησης από οπαδούς και στελέχη του κόμματός του, όταν η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν 'ε, καλά, ένα γιαουρτάκι είναι'.
Ρούφα τώρα και εσύ το γιαουρτάκι σου για να μάθεις κάτι που έχει πει ο Νίκος Δήμου πριν από πάρα πολλά χρόνια (όταν ήταν πρόεδρος της Porsche Hellas) : "πάντα υπάρχει κάποιος πιο γρήγορος" ή πάντα υπάρχει κάποιος πιο τραμπούκος συμπληρώνω εγώ.
Συγχαρητήρια στον ΣΥΡΙΖΑ που απελευθέρωσε με την πολιτική του τον ακόμη πιο τραμπούκο. Τώρα μπορούν αν θέλουν να δέρνονται οι δύο παρατάξεις μεταξύ τους στο ΟΑΚΑ και εγώ πληρώνω και εισιτήριο άμα λάχει για να παρακολουθήσω όλους αυτούς τους *****.
Πολύ σωστά. Ότι έσπειραν θα θερίσουν.
Κάνανε το κράτος να μην πω τη λέξη, καλλιέργησαν την ανομία ως πράξη μαγκιάς και γενναιότητας, αλλά δεν σκέφτηκαν ότι κάποτε και οι απέναντι θα εκμεταλλευτούν το ανύπαρκτο κράτος
Και τώρα που το έκαναν, κλαίγονται.
Τώρα είναι αργά. Ή θα έχουμε κράτος σοβαρό παντού ή όχι. Α λα καρτ δεν γίνεται. Όπου μας βολεύει σοβαρό και όπου βολεύει τους απέναντι όχι
Άσε που η όλη ιστορία μπάζει από παντού. Μόνο το ΑΦΜ τους δεν του έδωσαν οι "δράστες"
Άσε που αυτός μετά έβγαινε στα κανάλια σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Αν 3 άνθρωποι σε βαράνε στο κεφάλι με κλωτσιές, μάλλον θα Μιλάς σε 1 μήνα, ΑΝ μιλήσεις