Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Στρατός και θητεία
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 94

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Signaller »

Τί να κάνουμε δηλαδή ;Πρακτικά

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 89

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

Τώρα ξεδίπλωσαν και την σημαία της 21ης Ιουλίου, για να το βουλώσουν και όσοι υποστήριζαν ότι η χρυσή αυγή δεν είναι χουντικό μόρφωμα.

Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 98

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από KYNIGOSDK »

yandr έγραψε:Τώρα ξεδίπλωσαν και την σημαία της 21ης Ιουλίου, για να το βουλώσουν και όσοι υποστήριζαν ότι η χρυσή αυγή δεν είναι χουντικό μόρφωμα.

Γνωριζεις πολλους που το υποστηριζαν αυτο; Εικόνα

12θεϊστής

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από 12θεϊστής »

KYNIGOSDK έγραψε:
yandr έγραψε:Τώρα ξεδίπλωσαν και την σημαία της 21ης Ιουλίου, για να το βουλώσουν και όσοι υποστήριζαν ότι η χρυσή αυγή δεν είναι χουντικό μόρφωμα.

Γνωριζεις πολλους που το υποστηριζαν αυτο;Εικόνα

Είσαι χουντικός;

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 89

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

KYNIGOSDK έγραψε:Γνωριζεις πολλους που το υποστηριζαν αυτο;Εικόνα

Τι εννοείς; Ότι 500 χιλιάδες άνθρωποι είναι χουντικοί;

Άβαταρ μέλους
GreekGATE7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από GreekGATE7 »

Βασικά ο ελληνικός λαός προφανώς δεν ξέρει τι είναι η Χρυσή Αυγή. Όλοι πιστεύουν οτι επρόκειτο για εθνικιστικό-πατριωτικό κόμμα... Μόνο που Έλληνας πατριώτης, και ταυτόχρονα ναζιστής δεν υφίσταται. Η Χρυσή Αυγή είναι οτι πιο βρώμικο μπορούσε να βγάλει η κοινωνία. Υποστηρίζει Χίτλερ-ΝΑΖΙ, λίγο Μεταξά, λίγο χούντα, λίγο στρατιωτικά καθεστώτα, λίγο φασισμό, λίγο δημοκρατία... Δηλαδή απο τη μία έχει ναζιστικά εξώφυλλα, ναζιστικούς αετούς, φασιστικό χαιρετισμό και οι "βουλευτές" τατού Sieg Heil, και απο την άλλη καταθέτουν στεφάνι στον Ν. Ζέρβα που τους πολέμησε... Βέβαια η τρανή απόδειξη οτι οι χρυσαυγίτες είναι ναζιστές ήταν το οτι είπαν πως οι ταγματασφαλίτες δεν συνεργάζονταν με τους Γερμανούς και τιμούν τους εκτελεσθέντες στο Μελιγαλά. ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ! Βρίζουν τα κανάλια επειδή "κοροιδεύουν" τον κόσμο, ενώ οι ίδιοι έχουν παραμυθιάσει μισό εκατομμύριο πολίτες φορώντας τη μάσκα του "πατριωτικού" "κόμματος"...
Άβαταρ μέλους
GreekGATE7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Χρυσή Αυγή

Όσο για την χουντική σημαία που ανέβασαν στο Ηράκλειο, αποδεικνύουν πως είναι εχθροί της δημοκρατίας άρα δεν έχουν καμία θέση στο κοινοβούλιο... Μιλάμε πάντα για την χούντα που εκφασιστοποίησε τη πατρίδα, και βασάνισε χιλιάδες αριστερούς (και μη) αντιστασιακούς εαμίτες της κατοχής. Ενώ οι δωσίλογοι γερμανοτσολιάδες άρχισαν να παίρνουν συντάξεις αντιστασιακών... Αυτή είναι η αγάπη σας για την πατρίδα ; Εδώ γεννήθηκε η δημοκρατία, και ο λαός δεν πρέπει να επιτρέψει σε καμιά χρυση αυγή να την καταλύσει... Αυτά!
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 15

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Avatar »

GreekGate7 ξεκίνησες με την έκφραση "ο ελληνικός λαός προφανώς δεν ξέρει τι είναι η χρυσή αυγή" εσύ δεν είσαι μέσα στο τμήμα του ελληνικού λαού ; Γιατί βλέπω στο τρόπο γραφής σου μια σιγουριά σε ότι λες.
Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς είναι αυτό το κόμμα, αυτό το κίνημα ίσως και αυτή η συμμορία. Θα μάθουμε σύντομα αν είναι όντως εθνικιστές όπως ισχυρίζονται ή αν είναι ναζι φασίστες κλπ. Μιας και όπως όλα δείχνουν εγώ βλέπω στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν μέσα στο 2013 όπως πάμε ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα χωρίς αυτοδυναμία και Χρυσή Αυγή δεύτερο κόμμα και τα υπόλοιπα κόμματα κάτω του 10% (με πιο κοντινά ΝΔ και ανεξάρτητους)
Μια ιστορική αναδρομή, φασίστας μπορεί να μην είναι μόνο ο εθνικιστής, μπορεί οποισδήποτε. Μην ξεχνάμε ότι και ο Μεταξάς που είπε το "όχι" ήταν δικτάτορας και μην ακούσω κουλά πράματα του στιλ δεν είχε άλλη επιλογή, δικτάτορας είναι ότι θέλει κάνει έτσι δεν λέει το 99% του πληθυσμου ; Οι ναζι ήταν μια κατάμαυρη σελίδα στην ιστορία αλλά ξεχάσαμε άλλα πρόσωπα που έκανα τα ίδια και χειρότερα από τους ναζι ;
Όσο για τη χούντα εγώ είμαι μικρός δεν την έχω ζήσει... Κόσμος έφαγε ξύλο και σύμφωνα με την ιστορία μας υπήρχαν και νεκροί αλλά ένα πράμα μπορούν να παραδεχτούν οι παλιοί που έχουν ζήσει και το τότε και το τώρα, από όλες τις πλευρές ήταν καλύτερη από το τώρα. Εννοείται ότι κανείς δεν θα ήθελε να ξαναζήσει εποχές χούντας

Δεν με εκφράζει 100% κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα, αυτό σαν πληροφορία σε όσους με παρεξηγήσουν και μου κολίσουν την ταμπέλα του χρυσαυγίτη Εικόνα Ο λόγος που γράφω είναι ότι πολλοί βλέπουν τα πράγματα μονόπλευρα
Άβαταρ μέλους
GreekGATE7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Χρυσή Αυγή

Avatar έγραψε:GreekGate7 ξεκίνησες με την έκφραση "ο ελληνικός λαός προφανώς δεν ξέρει τι είναι η χρυσή αυγή" εσύ δεν είσαι μέσα στο τμήμα του ελληνικού λαού ; Γιατί βλέπω στο τρόπο γραφής σου μια σιγουριά σε ότι λες.
Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς είναι αυτό το κόμμα, αυτό το κίνημα ίσως και αυτή η συμμορία. Θα μάθουμε σύντομα αν είναι όντως εθνικιστές όπως ισχυρίζονται ή αν είναι ναζι φασίστες κλπ. Μιας και όπως όλα δείχνουν εγώ βλέπω στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν μέσα στο 2013 όπως πάμε ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα χωρίς αυτοδυναμία και Χρυσή Αυγή δεύτερο κόμμα και τα υπόλοιπα κόμματα κάτω του 10% (με πιο κοντινά ΝΔ και ανεξάρτητους)
Μια ιστορική αναδρομή, φασίστας μπορεί να μην είναι μόνο ο εθνικιστής, μπορεί οποισδήποτε. Μην ξεχνάμε ότι και ο Μεταξάς που είπε το "όχι" ήταν δικτάτορας και μην ακούσω κουλά πράματα του στιλ δεν είχε άλλη επιλογή, δικτάτορας είναι ότι θέλει κάνει έτσι δεν λέει το 99% του πληθυσμου ; Οι ναζι ήταν μια κατάμαυρη σελίδα στην ιστορία αλλά ξεχάσαμε άλλα πρόσωπα που έκανα τα ίδια και χειρότερα από τους ναζι ;
Όσο για τη χούντα εγώ είμαι μικρός δεν την έχω ζήσει... Κόσμος έφαγε ξύλο και σύμφωνα με την ιστορία μας υπήρχαν και νεκροί αλλά ένα πράμα μπορούν να παραδεχτούν οι παλιοί που έχουν ζήσει και το τότε και το τώρα, από όλες τις πλευρές ήταν καλύτερη από το τώρα. Εννοείται ότι κανείς δεν θα ήθελε να ξαναζήσει εποχές χούντας

Δεν με εκφράζει 100% κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα, αυτό σαν πληροφορία σε όσους με παρεξηγήσουν και μου κολίσουν την ταμπέλα του χρυσαυγίτη Εικόνα Ο λόγος που γράφω είναι ότι πολλοί βλέπουν τα πράγματα μονόπλευρα
Δηλαδή πόσο πιο ξεκάθαρα μπορεί να δει κάποιος οτι οι "άνθρωποι" είναι ναζί; Πόσο; Έλεος δηλαδή. Και τον Μεταξά τον τιμάμε την 28η Οκτωβρίου για το θρυλικό "ΟΧΙ", όχι επειδή ήταν δικτάτορας-φασίστας... Όλοι δημοκρατία θέλουμε. Και η Χρυσή Αυγή διατυμπανίζει οτι είναι ένα νομιμο δημοκρατικο πολιτικο κομμα, και απο την άλλη σηκώνει σημαίες της φασιστικής χούντας... Οι ηλικιωμένοι λένε οτι ήταν καλύτερα επειδή τότε ο κόσμος είχε δουλειά και έγιναν πολλά έργα σε κάθε χωριό της χώρας (Φως, τηλέφωνο, δρόμοι) κλπ... Σήμερα ο κόσμος δεν έχει δουλειά και δεν μπορεί να επιβιώσει αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα αντικαταστήσουμε τον φασισμό του μνημονίου, με τον δικτατορικό φασισμό της Χρυσης Αυγης. Δηλαδή εσύ πιστεύεις οτι ξαφνικά 500.000 ΈΛληνες (ίσως και περισσότεροι) έγιναν εθνικιστές μέσα σε 2 μήνες; Τα ποσοστά είναι πλασματικά - αγανάκτισης όπως ακριβώς το ίδιο και του ΣΥΡΙΖΑ... Τέλος πάντων, σαν Έλληνας πατριώτης δεν θα ψηφίσω ποτέ αυτό το ναζιστικό-φασιστικό μόρφωμα εν όνόματι Χρυση Αυγη. Αυτά!

Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK

Χρυσή Αυγή

12θεϊστής έγραψε:
KYNIGOSDK έγραψε:

Γνωριζεις πολλους που το υποστηριζαν αυτο;Εικόνα

Είσαι χουντικός;

Το τι ειμαι το εχω δηλωση εδω μεσα παρολο που εσυ σε αντιθεση το κριβεις για να μην σε ματιασουν
Για πες λοιπον σε εχω ξαναρωτησει αλλα και παλι απαντηση δεν πηρα που ανηκεις;
Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK

Χρυσή Αυγή

yandr έγραψε:
KYNIGOSDK έγραψε:Γνωριζεις πολλους που το υποστηριζαν αυτο;Εικόνα

Τι εννοείς; Ότι 500 χιλιάδες άνθρωποι είναι χουντικοί;

Τι σημαινει χουντικοι;
Ενας ανθρωπος που δηλωνει εθνικιστης πιστευει στην πατριδα-θρησκεια-οικογενεια-καθαροτητα αιματος ειναι χουντικος; Οχι ΕΛΛΗΝΑΣ για παραδειγμα
Μηπως διαβαζεις πολυ ριζοσπαστη-Μπογιοπουλο; Εικόνα
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 94

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Signaller »

τί έγινε την 21 Ιουλίου ;Εικόνα

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK

Χρυσή Αυγή

GreekGATE7 έγραψε:
Avatar έγραψε:GreekGate7 ξεκίνησες με την έκφραση "ο ελληνικός λαός προφανώς δεν ξέρει τι είναι η χρυσή αυγή" εσύ δεν είσαι μέσα στο τμήμα του ελληνικού λαού ; Γιατί βλέπω στο τρόπο γραφής σου μια σιγουριά σε ότι λες.

Δηλαδή πόσο πιο ξεκάθαρα μπορεί να δει κάποιος οτι οι "άνθρωποι" είναι ναζί; Πόσο; Έλεος δηλαδή. Και τον Μεταξά τον τιμάμε την 28η Οκτωβρίου για το θρυλικό "ΟΧΙ", όχι επειδή ήταν δικτάτορας-φασίστας... Όλοι δημοκρατία θέλουμε. Και η Χρυσή Αυγή διατυμπανίζει οτι είναι ένα νομιμο δημοκρατικο πολιτικο κομμα, και απο την άλλη σηκώνει σημαίες της φασιστικής χούντας... Οι ηλικιωμένοι λένε οτι ήταν καλύτερα επειδή τότε ο κόσμος είχε δουλειά και έγιναν πολλά έργα σε κάθε χωριό της χώρας (Φως, τηλέφωνο, δρόμοι) κλπ... Σήμερα ο κόσμος δεν έχει δουλειά και δεν μπορεί να επιβιώσει αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα αντικαταστήσουμε τον φασισμό του μνημονίου, με τον δικτατορικό φασισμό της Χρυσης Αυγης. Δηλαδή εσύ πιστεύεις οτι ξαφνικά 500.000 ΈΛληνες (ίσως και περισσότεροι) έγιναν εθνικιστές μέσα σε 2 μήνες; Τα ποσοστά είναι πλασματικά - αγανάκτισης όπως ακριβώς το ίδιο και του ΣΥΡΙΖΑ... Τέλος πάντων, σαν Έλληνας πατριώτης δεν θα ψηφίσω ποτέ αυτό το ναζιστικό-φασιστικό μόρφωμα εν όνόματι Χρυση Αυγη. Αυτά!

Κραταω την τελευταια σου εκφραση που πραγματικα δειχνει κατα ποσο εχεις πληρης μεσανυχτα περι ΧΑ αλλα και ποια η διαφορα μεταξυ Εθνικισμου και Πατριωτισμου
Μαθε πρωτα να ξεχωριζεις τις 2 λεξεις και ασε την λασπολογια που σου εχουν διδαξει οι δημοκρατες Πρετεντερης-Τρεμη -Σροιτερ-Εισαγγελατος κτλ
Οσο για τον ηγετη Μεταξα που εσυ τιμας μονο και μονο επειδη ειπε το Οχι και οχι επειδη ηταν δικτακτορας μαθε λοιπον οτι αν δεν ηταν αυτος εσυ και εγω αυτοι την στιγμη θα μαγειρευαμε καρμποναρες και πιτσες μαζι με τους Ιταλους αφου πλεον σαν λαος θα ειχαμε χαθει
Ειναι προσβλητικο αυτο που αναφερεις ποιο πανω για τους νεκρους που εδωσαν την ζωη τους στο μετωπο και τα ηρωικα κοκκαλα τους ειναι θαμμενα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 15

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Avatar »

Νομίζω λέμε το ίδιο πράμα φίλε... Η μόνη διαφορά μας είναι ότι εσύ το έχεις δέσει ότι είναι ναζι-φασίστες ενώ στη πραγματικότητα μπορεί να μην είναι (μπορεί και να είναι δεν το αποκλείω) αλλά μην βγάζουμε συμπεράσματα βιαστικά το μόνο που θα καταφέρουμε έτσι (όχι απο τον υπολογιστή αλλά με αυτήν την νοοτροπία παρα έξω) να δημιουργήσουμε ένα εχθρικό κλίμα ανάμεσα Ελλήνων. Η ύψωση της σημαίας που σήκωσαν τις προάλλες μπορεί όπως είπες και με τον Μεταξά να μην συμβολίζει την χούντα του αλλά κάποια καλά που έκαναν. Γιατί δεν ακούστηκε τίποτα για την σημαία την γερμανική που ανέβασε ένας αντιδήμαρχος σε δημαρχείο της κρητης (ηράκλειο αν δεν κάνω λάθος) και πήγανε πολίτες και μέλη της χρυσής αυγής και έβαλαν πάλι την γαλανόλευκη εκεί που έπρεπε ;
500.000 Έλληνες δεν γίνανε εθνικιστές μέσα σε 2 χρόνια (μέσα σε τόσο διάστημα ανέβηκαν τα ποσοστά) όπως και στον ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνανε 1/5 της Ελλάδος αριστεροί, κατ'εμε το ΣΥΡΙΖΑ ακρο-αριστερό θα το έβαζα για πάρα πολλούς λόγους και αν θες τα λέμε σε προσωπικά ή σε θέμα αν ανοίξει για το ΣΥΡΙΖΑ. Βοηθάει η κρίση και ανεβαίνουν αυτά τα δυο κόμματα και δεν συμβαίνει μόνο σε εμάς αυτό.
Εγώ πιστεύω καλώς ή κακώς υπάρχουν αυτά τα δύο κόμματα στη Βουλή και σύντομα θα είναι και τα δύο μεγαλύτερα (μετά απο λίγο καιρό θα ξεφουσκώσουν αλλά δεν θα πάνε στο 0-1%) πρέπει πλέον να μιλάμε για τις θέσεις τους και για ΟΛΕΣ τις πράξεις τους καθημερινά αρνητικές και θετικές. Εγώ βλέπω ένα μονόπλευρο "πόλεμο" κατά της χρυσής αυγής που το μονό που θα γίνει στο τέλος είναι να πάρει και άλλη δύναμη και να φανατίσει αυτούς που έχουν αντίθετες ιδέες με αυτήν κυρίως τους αναρχοκουμουνιστές
Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 78

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από thanos123 »

Η χρυσή αυγή θα ήταν ανύπαρκτη αν η αριστερά δεν ήταν υστερική.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης