Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 4

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ο Καρατζαφέρης την είχε δει αντιμνημονιακός και μας το πουλούσε κιόλας Δήθεν ενώ αποδείχθηκε ο μεγαλύτερος υπέρμαχος του μνημονίου τελικά και φυσικά πήρε αυτό που του άξιζε. Η λογική του "άν τηρούσαν όλα αυτά που έλεγαν θα ήταν στην Βουλή κλπ" μου θυμίζει το "και άν η γιαγια μου είχε απ'αυτά θα ήταν δεν ξέρω και εγώ τι". Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για Πολιτικούς, όχι για εταιρείες παροχής δυκτίου και τηλεπικοινωνιών.
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 94

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Signaller »

Σωστός ο γαύρος Εικόνα

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 53
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από dn24 »

KYNIGOSDK έγραψε:Αληθεια φιλε μου εσυ που μιλας για εργατικες κινητοποιησεις σε ποιες αναφερεσε;

Καλησπέρα. Διάβασα την έκθεση σου, μην ταλαιπωρείσαι να μου απαντάς με ολόκληρη έκθεση, αναφέρομαι στις εργατικές κινητοποιήσεις που κατεβαίνει και διαδηλώνει ο απλός λαός. Οτιδήποτε συνδικαλιστικό-κομματικό στην απάντηση σου αλλά και γενικά, απλά δεν με αφορά.

12θεϊστής

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από 12θεϊστής »

Καλά τα λέτε, αλλά γιατί η Χρυσή Αυγή δεν συμμετέχει στις κινητοποιήσεις του λαού ενάντια στο μνημόνιο; Μήπως η Γερμανία τελικά έχει δίκιο, γι` αυτό και η Χρυσή Αυγή δεν συμμετείχε στις κινητοποιήσεις εναντίον της κατά την επίσκεψή της στην Ελλάδα?
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από dn24 »

Nassos έγραψε:Τα ίδια έλεγαν και για τον ΣΥΡΙΖΑ και να που είναι.

Εδώ έλεγαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μπεί η Χ. Α στη Βουλή, αλλά ώς φαίνεται οι δημοσκοπήσεις τους ήταν τόσο έγκυρες όσο τα λόγια του... Βενιζέλου.Εικόνα

Βέβαια αν κάθε λίγο και λιγάκι ανοίγουν το στόμα τους λέγοντας βλακείες και κορώνες που λίγο απέχουν από αυτό που πραγματικά πρεσβεύουν, τότε κάποια στιγμή θα πέσουν και δημοσκοπικά.

Νάσσο κοίτα, συμφωνώ κι εγώ με τον signaller, πιστεύω ότι η δεξαμενή της αριστεράς στην Ελλάδα είναι μεγαλύτερη, όμως έχεις δίκιο και στο σημείο της άποψης σου που σου τονίζω, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πιο διπλωματικές απόψεις σε θέματα λαθρομετανάστευσης, όχι ότι είμαι αριστερός (ούτε δεξιός είμαι), είμαι με όποιον μου δώσει μέσω δουλειάς μισθό στην τσέπη μου, όμως πιστεύω ότι έχει οροφή η Χ. Α γιατί ναί μεν σε ορισμένα είναι σωστοί, στο θέμα το πώς χειρίζονται το θέμα των αλλοδαπών, αλλά και τις ναζιστικές τους ρίζες, λίγο ιστορία να έχει διαβάσει κανείς να καταλάβει τι θα πεί φασισμός, είναι αρκετά για να έχουν ένα όριο στα ποσοστά. Πιστεύω οτι η βάση των ψηφοφόρων τους είναι κυρίως νέοι-νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας απελπισμένοι απο τα επαγγελματικά αδιέξοδα.

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Χρυσή Αυγή

A, ξαι δεν είναι μόνο επειδή η δεξαμενή της αριστεράς είναι (δυστυχώς) μεγλύτερη, αλλάείναι και ότι η ΧΑ δεν είναι καν δεξιά. Έχει μια ταυτότητα που δύσκολα θα γίνει πλειοψηφίαΝα πω κόμματα του στυλ Καμμένου ή Καρατζαφέρη πιο παλιά, οκ, αλλά η Χρυτή Αυγή αποκλείεται

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 25
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Nassos »

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι καν απλή "δεξιά". Νομίζω ο όρος "Εθνικοσοσιαλισμός" είναι ξεκάθαρος ως προς τον πολιτικό προσδιορισμό.

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Χρυσή Αυγή

Αίρεση της αριστεράς είναι Γι'αυτό και έχει υιοθετήσει κάποια κλισέ

π. Χ. Γενικός Γραμματέας αντί για πρόεδρος

12θεϊστής

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από 12θεϊστής »

Σιγά μην είναι και αναρχικοί Εικόνα
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Χρυσή Αυγή

12θεϊστής έγραψε:Σιγά μην είναι και αναρχικοί Εικόνα
Δεν είναι αναρχικοί

Αλλά αυτό το σοσιαλιστές στον προσδιορισμός τους κάτι τέτοιο υποδεικνύει (εθνικοσοσιαλιστές)

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 4

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από D.Y.K »

Nassos έγραψε:Η Χρυσή Αυγή δεν είναι καν απλή "δεξιά". Νομίζω ο όρος "Εθνικοσοσιαλισμός" είναι ξεκάθαρος ως προς τον πολιτικό προσδιορισμό.

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 98

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από KYNIGOSDK »

dn24 έγραψε:
KYNIGOSDK έγραψε:Αληθεια φιλε μου εσυ που μιλας για εργατικες κινητοποιησεις σε ποιες αναφερεσε;

Καλησπέρα. Διάβασα την έκθεση σου, μην ταλαιπωρείσαι να μου απαντάς με ολόκληρη έκθεση, αναφέρομαι στις εργατικές κινητοποιήσεις που κατεβαίνει και διαδηλώνει ο απλός λαός. Οτιδήποτε συνδικαλιστικό-κομματικό στην απάντηση σου αλλά και γενικά, απλά δεν με αφορά.

Δεν μου απαντας στα ερωτηματα που σου εθεσα απλα την πας την κουβεντα μεσο λαμιαςΕικόνα
Θελω να μου απαριθμησεις μερικες απο τις εργατικες κινητοποιησεις που εγιναν στην Ελλαδα χωρις την συνδρομη των συνδικαλιστων ετσι για να τις θυμιθω και εγωΕικόνα
Και οχι μονο των συνδικαλιστων αλλα και την συνδρομη και των κομματων

Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK
Posts in topic: 98

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από KYNIGOSDK »

Signaller έγραψε:Αίρεση της αριστεράς είναι Γι'αυτό και έχει υιοθετήσει κάποια κλισέ

π. Χ. Γενικός Γραμματέας αντί για πρόεδρος

Αιρεση της αριστερας η Χρυση Αυγη; ΕικόναΕικόναΕικόνα

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Χρυσή Αυγή

Ο εθνικοσοσιαλισμός ναι

Εθνικός σοσιαλισμός

Αίρεση της αριστεράς (που είναι σκέτος σοσιαλισμός)

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από dn24 »

KYNIGOSDK έγραψε:Δεν μου απαντας στα ερωτηματα που σου εθεσα απλα την πας την κουβεντα μεσο λαμιαςΕικόνα
Θελω να μου απαριθμησεις μερικες απο τις εργατικες κινητοποιησεις που εγιναν στην Ελλαδα χωρις την συνδρομη των συνδικαλιστων ετσι για να τις θυμιθω και εγωΕικόνα
Και οχι μονο των συνδικαλιστων αλλα και την συνδρομη και των κομματων

λοιπόν ας μην αποστάρουμε άσκοπα, αφου σου ξαναλέω ότι είμαι σαφής. Θα προσπαθήσω να μην πλατιάσω, το θέμα είναι η χρυσή αυγή, αυτό που είπα απο την αρχή είναι οτι σε εργατικές κινητοποιήσεις που είδα εγώ σε μεγάλη πορεία απο κοντά η Χ. Α απείχε. Αυτό ήταν απο την αρχή το θέμα της συζήτησης.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης